Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

a:Drake 5.13/5.14 - Josef


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
232 odpovědí na toto téma

#221 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 313 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2017 - 13:27

No jo, ta chybějící dokumentace k GC Live API je další příšernost. Tady to bez experimentování nejde, to je jasné.

 

Ale ať to otočíme zpět k aDrake, rád bych se zeptal: provozuje někdo aDrake úspěšně na Androidu 7? Protože mně se sedmička nabízí k instalaci už dost dlouho, ale čekal jsem, hlavně proto, že s ní byly na Nexus 6 hlášeny velké problémy v prvních verzích sedmičkového Androidu.


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 07 říjen 2017 - 16:47

  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 6), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#222 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 273 příspěvků(y)
  • LocationMělník

Publikováno 07 říjen 2017 - 16:43

Ale ať to otočíme zpět k aDrake, rád bych se zeptal: provozuje někdo aDrake úspěšně na Androidu 7?

 

 Uz od Android 6 je pro me aDrake nepouzitelny.... A se sedmickou snad pada vic. (Sony Xperia Z5 compact)


  • 0

:ph34r:  Sony Xperia Z5compact - GeoGet - Locus   :ph34r:


#223 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 306 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2017 - 17:37

Huawei P9 lite. Adrake bez padu, DB a mapy na karte. Uplna spokojnost
  • 0

Balin50


#224 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 374 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2017 - 18:46

Na sedmicce nevim, ale treba na 6.0.1 v pohode.


Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 07 říjen 2017 - 18:46

  • 0

#225 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 306 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2017 - 19:28

Nebude to skor pamäťou? Monterra s 4.4 nepouzitelné, LG s android tušim 6 padave. P9 ligh android 7 uplne v poho bez problemov.
Aj ked na Monterre a LG mi to padalo med som ulozil log a pozrel na mapu a hned na keš nasledoval pad. Popripade mapa, keš, mapa a pad
  • 0

Balin50


#226 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2017 - 19:53

Z části ano, v error logu bývá často OutOfMemory.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace


#227 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 611 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2017 - 20:19

Rozumim tomu, ze kdyz je malo pameti, aplikace bezi pomalu nebo treba vubec nepujde spustit, ale padat by nemela. (Pochopitelne muze byt problem v pouzivanych modulech, ne zrovna v tvem kodu.) OutOfMemory bych spis videl na chybu v programu nez na nedostatek pameti.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#228 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 921 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2017 - 20:26

To máš pochopitelně pravdu, bohužel nejsou lidi, kteří by to doladili a opravili.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android
Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace


#229 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 611 příspěvků(y)

Publikováno 07 říjen 2017 - 20:41

Jo, tomu pochopitelne rozumim. Mne ta tvoje odpoved v souvislosti s prispevkem, na ktery jsi reagoval, pripadala spis jako konstatovani, ze kdyz je malo pameti, tak to pada na Out of memory. Proto jsem se ozval.

 

Pokud to myslis tak, ze s mensi pameti ma ta chyba (nebo chyby) vetsi sanci zpusobit pad aplikace nez s prebytkem pameti, pak tomu nemam co vytknout. Kdyz je vic pameti, asi dojde k prepisu "neceho", co havarii nemusi zpusobit. Ale dobre to neni, proto to pada. POkud budes mit pocit, ze bych ti mohl pomoct, klidne se ozvi. (Pada mi to celkem casto, hlavne pri vytvoreni noveho logu. Zajimave je, ze kdyz k teze kesi vytvarim log podruhe, uz to nikdy nespadne.)


Tento příspěvek byl upraven od gord: 07 říjen 2017 - 20:42

  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#230 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 194 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2017 - 6:54

Ale ať to otočíme zpět k aDrake, rád bych se zeptal: provozuje někdo aDrake úspěšně na Androidu 7? ...

Ano provozuji na Androidu 7 k plne spokojenosti na HONOR 9. Obcas padne mapa, ale bez chybove hlasky tak ji nahodim zpet a naviguje dal, skoro to vypada jako by si aplikace jen odskocila do predchoziho menu.


  • 0

HONOR 9, Android 7.0, EMUI 5.1, a:Drake 5 + O SM (paws), GeoGet 2 + GeoKůk 5

GALAXY S5 mini, Android 6.0.1, a:Drake 5 + O SM (paws), GeoGet 2 + GeoKůk 5

S úsměvem jde vše líp


#231 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 190 příspěvků(y)

Publikováno 08 říjen 2017 - 8:56

S7 Android 7 vodafone firmware. Nemam zato, ze by to byl stroj, ktery by mel problem s pameti a pada to taky. podle me nekde u DB nebo mapy. tak logy, apod.Uz jsem si zvykl, jelikoz asi stejne nic lepsiho pro geoget nanajdu;)

Ad MTP problemy s refreshem nemam, nebo si je neuvedomuji. W10. Ale je pravdou, ze s S7 mi blbne smer do telefonu, takze aktualne udelam export DB do C:\adrake, a pak TC copy na telefon. zpatky primo adrakesync. Vim, ze bych mohl copy primo origo db, ale pak bych musel editovat datum exportu rucne abych netahal zpatky vic nez je potreba.

 

Ludku, taky bych se pokusil pomoct, ale spis zatim na urovni debugu chyb. Java je sice muj domaci jazyk, ale Android platforma zatim uplne ne. spis EE. Manzelka je C# a tak to zkousi v Xamarinu:D (dalsi typ klienta pro jednu nasi windows apku)


  • 0

#232 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 492 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2017 - 7:07

rád bych se zeptal: provozuje někdo aDrake úspěšně na Androidu 7?

 

Provozuji na Samsung Galaxy S7, Android 7.0. Padá to pořád stejně, jako v předchozích verzích (android 6). Nejčastěji při otevření listingu, při přepnutí na mapu a při psaní logu.


  • 0

#233 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 661 příspěvků(y)

Publikováno 09 říjen 2017 - 10:35

Provozuji na Samsung Galaxy S7, Android 7.0. Padá to pořád stejně, jako v předchozích verzích (android 6). Nejčastěji při otevření listingu, při přepnutí na mapu a při psaní logu.

7.0 na Samsung S6. padá to zhruba stejně pořád, stejné situace. Aspoň to nepadá úplně, ale jen do hlavního menu aplikace a dá se pokračovat, skoro vždycky.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama