Přejít na obsah


Fotka

double-click neoznačí celé slovo


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6 odpovědí na toto téma

#1 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2017 - 19:15

Je to detail, ale když už jsem si toho všiml: luštil jsem si v Geogetu Den, kdy ... 20 (GC59XND).

 

Chtěl jsem si do poznámky zkopírovat název kmene a k němu odpověď. A v prostředí Windows je klasicky nejpohodlnější označení jednoho slova dvojitým kliknutím. A jak jsem se dostal k Masajové, tak se mi označilo pouze Masajov. Zjistil jsem, že označení se zastaví i u dalších znaků s diakritikou, ale ne u všech. Např. ř přejde v pohodě, ž taky.


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#2 taxoft

taxoft

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 204 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2017 - 20:23

Win7, české prostředí, fungují OK.

 

Jaké máš Windows?


  • 0

Don't be out, be in. Don't be scout, be skin.


#3 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2017 - 22:03

Win 7 Home Premium SP1, české prostředí. Geoget 2.9.9.775 Unicode.

 

V tom to není, jinde mi označování funguje v pořádku. Třeba zrovna tady v prohlížeči kousek výš na slově Masajové. ;)


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#4 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 904 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2017 - 22:21

masajove.gif

 

w10pro64


  • 0

#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 24 březen 2017 - 23:25

Akademická debata, protože bud je to věc Windows, nebo toho html prohlížeče. Ale ani jedno z toho nehodlám opravovat. Jediná šance je, že až někdy udělám upgrade toho prohlížeče, že se to třeba zlepší.
  • 0

#6 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 208 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2017 - 8:13

Mě ještě v poznamce občas označí 2 slova. Text jsem si zkopíroval z listingu.
Win7 Pro docela čerstvá instalace ve VirtualBox. Vychozí prohlížeč Opera. Tu použiješ, nebo voláš přímo IE?
  • 0

#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 476 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2017 - 8:21

Ani jedno z toho. Je to samostatny prohlizec.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama