Přejít na obsah


Fotka

Topo Czech 2017 (PRO)


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
51 odpovědí na toto téma

#1 rumcajs_tr

rumcajs_tr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 220 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2017 - 21:36

Tak jsem narazil na to, ze Garmin jako novinku uvadi na webu Topo Czech Pro 2017 (https://www.garmin.c...d-sd-karta.html)
To jsem zvedav, kdy dorazi do nasich lifetime navigaci, ktere uz skoro tri roky zadnou aktualizaci nedostaly...

Pevne doufam, ze se na to Garmin nehodla vykaslat, to by byl asi posledni vyrobek znacky Garmin, co jsem si koupil...

Tento příspěvek byl upraven od rumcajs_tr: 17 duben 2017 - 21:37

  • 0

#2 VXP

VXP

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2017 - 22:59

Tak jsem narazil na to, ze Garmin jako novinku uvadi na webu Topo Czech Pro 2017 (https://www.garmin.c...d-sd-karta.html)
To jsem zvedav, kdy dorazi do nasich lifetime navigaci, ktere uz skoro tri roky zadnou aktualizaci nedostaly...

Pevne doufam, ze se na to Garmin nehodla vykaslat, to by byl asi posledni vyrobek znacky Garmin, co jsem si koupil...

 

pokud máš koupenou lifetime, tak si ji můžeš stáhnout normálně na http://unlock.garmin.cz/

 

https://www.garmin.c...ace-garmin.html


  • 0

#3 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2017 - 5:54

No jo, ale už verze 2015 se odtamtud nestahovala. A uváděná verze 3.1 už tu před lety přeci byla, ne?
  • 0

#4 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 685 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2017 - 6:04

Jako v3 to prodávali někdy v roce 2009, pak to začali značit rokem uvedení. Maj v tom zase chaos. V online správě map se mi to u navigace nabízí jako placená aktualizace.


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#5 None

None

    lubbez

  • Members
  • PipPipPip
  • 897 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 18 duben 2017 - 7:10

pokud máš koupenou lifetime, tak si ji můžeš stáhnout normálně na http://unlock.garmin.cz/

 

https://www.garmin.c...ace-garmin.html

Dnes ráno to nabízí verzi PRO 2015 a navigátor 2013


  • 0

#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2017 - 8:34

garmin.cz nic noveho nenabizi.

my.garmin.com opravdu nabizi update za prachy.

 

...maji v tom ponekud bordel.


  • 0

#7 Blexa

Blexa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 959 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2017 - 9:05

Poptal jsem se a vysledek...

 

 

 

 Zatim system neprideluje ty mapy automaticky tem uzivatelum co maji Lifetime. Ja pres nastaveni serveru nejsem. Doufam ze tento tyden uz to bude zprovoznene. Jakmile to pujde, bude se posilat e-mail vsem uzivatelum s Lifetime.

 

...takze by melo stacit tyden vydrzet.


  • 2

#8 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 702 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2017 - 10:50

Připomíná mi to princip: "Když to náhodou projde. - Neprošlo to, ozvali se, budeme to muset zprovoznit." V poslední době mám Garmin čím dál víc nerad.
  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#9 vsa

vsa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 520 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2017 - 13:17

Proč nadávat na Garmin? Prostě to uvolňují postupně. Spíš je důležité, aby tam nebyla nějaká chyba v datech a nepadalo to při routování.


  • 0
VSA

#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2017 - 13:26

Proc nadavat na Garmin? Treba kdyz to ted uvadi pod oznacenim, ktere uz pred lety uz u tohoto produktu jednou pouzivali? Asi jako kdyby ted Microsoft vydal nove WindowsXP-2017...


  • 0

#11 rumcajs_tr

rumcajs_tr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 220 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2017 - 18:41

Taky tam nic nemam.... takze jsem napsal na podporu, uvidime co odpovi... jestli odpovi...

Jinak nova mapa se asi instaluje dle tohoto navodu: http://podpora.garmi.../article/000151 (zajímavé je, že ten článek je 11 měsíců starý)

Tj. na unlock.garmin.cz si opíšete nový registrační klíč a ten pak zadáte na my.garmin.com.... teoreticky hezký, v praxi to bohužel nefunguje... :-(


Tento příspěvek byl upraven od rumcajs_tr: 18 duben 2017 - 18:59

  • 0

#12 fatbozz

fatbozz

    fatbozz

  • Members
  • PipPipPip
  • 202 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2017 - 12:31

To jsem zvedav jestli dostaneme novou aktualizaci. A když ne .... no tak to Openstreetmap jistí :)

 


  • 1

Mapy pro Locus zdarma a povídání o Openstreetmap >>> http://gpsfreemaps.net/

Přejděte na mapy Openstreetmap a buď členem komunity OSMcz >> http://openstreetmap.cz/

....jo a taky fotím >>> koukni se >>> Klikklak


#13 fatbozz

fatbozz

    fatbozz

  • Members
  • PipPipPip
  • 202 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2017 - 12:45

Clipboard01.png


  • 0

Mapy pro Locus zdarma a povídání o Openstreetmap >>> http://gpsfreemaps.net/

Přejděte na mapy Openstreetmap a buď členem komunity OSMcz >> http://openstreetmap.cz/

....jo a taky fotím >>> koukni se >>> Klikklak


#14 rumcajs_tr

rumcajs_tr

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 220 příspěvků(y)

Publikováno 19 duben 2017 - 14:44

Dorazila odpověď z Garmin.cz:

 

 

nová mapa je prozatím dostupná jen v plné verzi. Na spuštění aktualizace pro přístroje Lifetime se nyní pracuje. Jakmile bude vše na straně serverů připraveno, budou uživatelé s registrovanými Lifetime licencemi informováni e-mailem.

  • 0

#15 nokiak

nokiak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 317 příspěvků(y)
  • LocationTábor

Publikováno 25 duben 2017 - 21:01

Už někdo tuhle mapu vyzkoušel ?


  • 0

#16 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 25 duben 2017 - 22:18

Ne, čekáme na Garmin.
  • 0

#17 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 333 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2017 - 14:39

Tak jsem jim teď poslal dotaz, kdy to bude, když se zatím nic neděje.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#18 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 333 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2017 - 16:27

Odpověď byla rychlá:

Dobrý den,

máte-li ke svému přístroji registrovánu Lifetime licenci, měl byste kód nové mapy najít ve své registraci na stránce odemkni.garmin.cz spolu s postupem instalace mapy. Jelikož ještě řešíme v dané věci nějaká nastavení na straně serverů, nebyl námi prozatím odesílán e-mail o dostupnosti nové mapy.

S pozdravem,

Tomáš Pečenka
Technická podpora a servis
Garmin Czech s.r.o.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#19 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 333 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2017 - 17:22

Tak jsem se chtěl pokochat jak je nová mapa udělaná a křižovatka u Bošova na 83km D6 mě tedy moc neuspokojila...
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#20 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 685 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2017 - 18:37

Nejdřív chyba že nefunguje v Chrome a mám použít IE, v IE zase že musim přidat adresu mezi důvěryhodné servery. Po přidání stejná chyba. Přitom z jiné stránky garmina plugin a komunikace s gps (po zobrazení varování o přidání adresy mezi důvěryhodné, opět) funguje. Proč zkoušej online instalaci, když to neuměj.


  • 0

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama