Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Jak propojit databáze gc .com a .cz

gc.cz

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8 odpovědí na toto téma

#1 Marty 1905

Marty 1905

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 38 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2017 - 12:33

Ahoj nevíte někdo jak propojit databáze nálezů mezi weby geocaching.com a geocaching.cz ???


  • 0

#2 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 294 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2017 - 12:39

Většina to dělá tak, že z GC.COm má nálezy a ty nahraje na GC.CZ - předpokládám, že ti jde o to mít puntíkaté mapky. Uživatelé GeoGetu to mají automatizované v rámci tvorby statistiky.


Mimochodem, neškodilo by nastavit si správně odkaz na profil.

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 28 duben 2017 - 12:40

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#3 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 850 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2017 - 12:40

Propojit? Co si Kefalín predstavujete pod hentakým pojmom "Propojit"? Protože validní odpověď na otázku může být "GeoGet"


  • 1

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#4 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 451 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2017 - 12:56

Vidím tam:

Soubor s nálezy (zipované gpx = my finds) *

    Ověřte, že používáte GPX 1.0.1 a že máte nastavené správné ownerid v profilu

Takže předpokládám, že by mělo stačit nahrát sem PQ s vlastními nálezy.

Ovšem - proč to dělat? Mapičky odtud se používají většinou pro Stator a ten je v rámci Geogetu. A geogetí makro to sem nahraje samo.

Ale určitě není vyloučeno použít to jinak.


  • 0

#5 Libor.29

Libor.29

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 267 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2017 - 13:52

Bohužel naimportovat "My Finds" sem na server mi nefunguje. Chtěl jsem si po roce zaktualizovat mapku, ale import hlásí chyby a přitom formát i ID mám již odzkoušený a na GC.com nastavený správně. Škoda, ne každý používá GeoGet.


  • 0

#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 467 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2017 - 13:58

Tak to API na nahravani nalezu je otevrene, a ty mapicky nemusi pouzivat jen Stator.


  • 0

#7 Libor.29

Libor.29

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 267 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2017 - 16:27

Nevim jestli je to odpoved pro mne ... pokud ano, tak nic neresi neb nejsem IT profese. Spis bych potreboval ten zdejsi import opravit. :o)


  • 0

#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 467 příspěvků(y)

Publikováno 28 duben 2017 - 17:00

Tim jsem chtel rict, ze mozna existuji i jine programy nez jen Geoget. Akorat ja je neznam, protoze si s Geogetem vystacim.


  • 1

#9 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 806 příspěvků(y)

Publikováno 29 duben 2017 - 7:18

Pokud nefunguje import PQ Found, pak je to asi otazka na administratora. Vzpominam si, ze historicky byly problemy s nicky s "podinymi znaky" a s formatem souboru. Ale protoze to nepouzivam, tak neporadim nic jineho nez se optat Pepy.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:gc.cz

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama