Přejít na obsah


Fotka

Geoget - zobrazit na mapě ve VIN XP


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
7 odpovědí na toto téma

#1 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2017 - 7:05

Ahoj, mám problém s volbou "Zobrazit na mapě". V práci mám Win10 a tam se mi vše zobrazí správně, ale doma mám WinXP a zobrazí se mi jen mapa bez bodů keše. Mohu si něco sám nastavit aby mi to fungovalo i v WinXP, nebo mám prostě smůlu?

Jinak je to úplně stejný program na obou počítačích, protože si je udržuji synchronizací stejné.

Díky za radu.


  • 0
P.Pírko

#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 422 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2017 - 7:30

Tohle nezalezi na verzi operacniho systemu, ale na verzi nainstalovaneho Internet Exploreru. Mas tam opravdu posledni verzi 8? Pokud ano, pak uz s tim nejde nic delat.

 

Drzet kompatibilitu s WinXP neni uz mozne. Je to jednak dosti narocne, uz ted jsou kvuli XPckum v programu cetne "vidlicky". Je to nepodporovany system, a tak nemuzes cekat, ze ho budou vyrobci software podporovat na ukor te vetsiny, co pouziva neco novejsiho.


  • 0

#3 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 383 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2017 - 9:30

Mám doma taky WinXP a asi se to tam chová taky tak, určitě jsem narazil na nevhodné chování. IEXP8 mám (nepoužívám, koukám přes FF), ale tohle zobrazení na mapě nepoužívám, spíš si rozkliknu listing a za něj prokliknu na Seznamácké mapy, nebo exportuju do Keškomapy. Prakticky jediný případ, kdy jsem se snažil mapu použít, bylo vytvoření nového ref. bodu na obecném místě, poradil jsem si jinak. Ale kupodivu, zastaralý IEXP zřejmě vadí i tam, kde bych od něj problémy nečekal, v komunikaci s MTP zařízením. Už to doma budu muset vyměnit, bohužel za desítky, do kterých se mi nechce.


  • 0

#4 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 736 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2017 - 10:18

Tak jsem si to vyzkoušel, a mně to funguje. Normálně používám Firefox, ale i v IE8 to zobrazuje stejně, i když remcá. Takže problém bude někde jinde, spekulovat nechci. Jinak mám OS Windows XP SP3.

Přiložené miniatury

  • ff.jpg
  • ie8.jpg

Tento příspěvek byl upraven od MikiHamza: 17 květen 2017 - 10:22

  • 0

#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 422 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2017 - 10:37

Ona ale nebyla myslena cachemapa, ale integrovana mapa v Geogetu. (Tedy treba prave tlacitko na kesi v seznamu, a tam volba "zobrazit na mape".)

 

Alespon tak jsem to pochopil ja! To opravdu neni Firefox, ale MSIE!


  • 0

#6 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 383 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2017 - 10:52

Jo, právě proto píšu, že to nepoužívám. To je opravdu vykreslované přes IEXP.


  • 0

#7 MikiHamza

MikiHamza

    MikiHamza

  • Members
  • PipPipPip
  • 736 příspěvků(y)

Publikováno 17 květen 2017 - 11:10

Omlouvám se, že jsem správně nepochopil dotaz, takže se zařazuji do fronty těch, kterým to nefunguje. Ale tuto funkci stejně nepoužívám, takže mi to nevadí B)


  • 0

#8 p.pirko

p.pirko

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 34 příspěvků(y)

Publikováno 18 květen 2017 - 7:41

Díky za vysvětlení. Myslel jsem si, že to bude tím, že mám doma mrtvolku (WXP), ale kdo se nezeptá, nic se nedozví.


  • 0
P.Pírko




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama