Přejít na obsah


Fotka

prepsani uvodnich souradnic finalnimi pri exportu


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12 odpovědí na toto téma

#1 jana2520

jana2520

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2017 - 11:30

zdravim, marne uz treti den sedim ve forech a u navodu a nevim, jak exportovat kese do garmina, aby v gps byly videt jen finalni souradnice a ne puvodni. Popise mi to nekde tak, aby to pochopili i blby? Ja uz fakt nevim :-( Dekuji


  • 0

#2 berda

berda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 322 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2017 - 11:38

No, první otázka je asi nasnadě: exportovat odkud?


  • 0
Berda

#3 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 591 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2017 - 11:39

Exportujete to přímo ze stránek, nebo z Geogetu? V Geogetu je to otázka správného exportního pluginu.


  • 0

#4 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 411 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2017 - 11:43

Ktory je vhodny? Pouzivam Monterru a tam mam adrake ale bolo by vhodne vidiet aj v garmine
  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#5 jana2520

jana2520

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2017 - 12:06

mela jsem na mysli z geogetu do gps. Pouzivam export a export pro nove garmin


  • 0

#6 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 591 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2017 - 12:43

Tak si zkus Nastavení pluginů a tam je na to volba. Exportovat jako vyluštěné, z původních souřadnice to udělá Start waypoint. Ale ne každý to doporučuje. Já to tak dělám a nemůžu si to vynachválit. Jen maličkost, ta keš je pak typu Final waypoint, který Garmin nezná. Proto tam neudělá ikonu mysterky nebo multiny, ale svou obecnou ikonku velké truhly. Osobně mi to vyhovuje, snadno odliším vyluštěnou od nevyluštěné.

Jen podotýkám, že nové Garminy jsou asi od Dakoty a Oregona výš, tj. mapové s listingy. Staré jsou eTrexyHCx, Visty, apod., které už mezi lidmi moc nejsou a pokud ano, už znají jejich omezení a umí s nimi zacházet.


  • 0

#7 jana2520

jana2520

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2017 - 12:50

mame Dakotu 10. jeste bez pametove karty. "nastaveni pluginu" je v zalozce Pluginy - správce pluginu - konfigurace... nebo jak to prosim najdu? protoze tady to neumi opravit 


  • 0

#8 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 894 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2017 - 13:19

plugin.png


  • 1

#9 jana2520

jana2520

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2017 - 13:41

a co s tim? vymazat jednicku? nebo co?


  • 0

#10 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 894 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2017 - 13:48

a co s tim? vymazat jednicku? nebo co?

 

Napsat tam tu jedničku.


  • 0

#11 jana2520

jana2520

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2017 - 16:41

jednicka tam je celou dobu :-/


  • 0

#12 jana2520

jana2520

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 21 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2017 - 16:57

haleluja, zmenila jsem z te tabulky jednicku za nulu a asi uz ok. dekuju, dekuju. po trech nekonecnych dnech!!!!


  • 0

#13 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 312 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2017 - 16:59

haleluja, zmenila jsem z te tabulky jednicku za nulu a asi uz ok. dekuju, dekuju. po trech nekonecnych dnech!!!!

Selže-li vše, přečti si návod :-)
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama