Přejít na obsah


Fotka

Nový web

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
15 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 334 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2017 - 19:22

Nespím a neflákám se... trochu jsem upgradoval web, podívejte:

  • nová dokuwiki
  • nově zabezpečeně přes HTTPS
  • nová doména geoget.cz
  • nový hosting

takže nebude žádné překvapení, když něco nebude fungovat správně. Nebojte se ozvat.

 

Starý web by měl poslušně přesměrovávat na nový.

 

Snad bude všechno hlavní v pohodě, a vy si klidně dál užívejte léto! B)

 


  • 5

#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 334 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2017 - 19:28

Jo, pokud jste nahodou na geogetim webu v par uplynulych hodinach spachali, je mozne, ze to na novem webu neni! Migrace trvala o dost dele, nez jsem si predstavoval. :unsure:

 

Pokud to byla jen malickost, udelejte ji znova, prosim. Pokud to bylo neco vetsiho, dejte mi vedet, abych to rucne pretahl.

 

Dekuji za pochopeni.


  • 0

#3 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 671 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2017 - 20:23

Tak ted jeste musime upravit ty hromady odkazu na web, ktere vsude mame (ruzne prezentace, pluginy, ...). Myslim, ze mam na dlouhe letni a podzimni vecery docela dost prace. To si nestezuji, jen konstatuji, ze je to dalsi vec, kterou je treba udelat.

 

V kazdem pripade dekuji za praci, kterou pro nas delas.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 334 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2017 - 20:33

pluginy by m,ely byt v pohode, protoze v meta.ini bud neni URL vubec a vytvari si ho geoget sam, nebo tam je, protoze ukazuje nekam mimo geogeti web. Takze jsem jeste nenarazil na plugin, na ktery by bylo potreba sahnout.


  • 0

#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 334 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2017 - 20:35

takze jde vlastne jen o odkazy z externich webu, pripadne o nejake prezentace. A toho zase tolik neni.


  • 0

#6 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 671 příspěvků(y)

Publikováno 18 červenec 2017 - 20:44

Ono toho nebude az tak moc, ale musi se to najit. To bude na ty vecery ... (A napadaji me jeste treba zalozky v browseru. ;) )

 

Pro zajimavost: "ararat.cz" jsem ve svem script adresari nasel ve 158 souborech, z toho je 12 *.meta.ini a dalsi 4 *.ini.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#7 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 301 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2017 - 6:05

Ararat jsem objevil mnohem dřív, než geoget. Tuším, že jsem tam tehdy našel nějakou programátorskou knihovnu pro obsluhu sériového portu, která měla pěkný název synaser. Nebo to bylo jinde? V každém případě jsem tam našel něco užitečného v době, kdy jsem programoval.


  • 1

#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 334 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2017 - 6:16

Jo, to je taky moje dilo. ;)

Arara.cz pochopitelne zustava dal, jen jsem Geoget presunul na soukromou samostatnou domenu.


  • 0

#9 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 764 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2017 - 7:20

Zdá se, že je vše OK. Jen mě napadá, když se dívám na úvodní stránku, občas tam dej info o nové verzi, ať poslední novinka není z roku 2013... ;)


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#10 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 334 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2017 - 7:32

lenost je nejvetsi nepritel.


  • 1

#11 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 313 příspěvků(y)

Publikováno 19 červenec 2017 - 7:33

To by jeste bylo dobry, Pontiacu, ale mi dokuwiki tvrdila, ze verze stranky z roku 2011 je novejsi, nez ta moje prave vytvorena :D Mate nepritele, mrska. Ale to je tou migraci, takze jsem se proste nedala a byla tvrda.

 

Halumo, diky za prevod a naplneni asi 30 minut moji dovoleny :)) Mrkla jsem na to a vsechny araraty, co jsem nasla, uz by mela bejt opraveny. Neco je teda jeste v downloadu a par anglickejch strankach, kde nemam prava uprav. Ale radsi to jeste omrknete o tech dlouhejch zimnich vecerech :)


  • 0

#12 perchCZ

perchCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 229 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2017 - 13:37

Omlouvám se, jestli píšu do špatného vlákna. Chtěl jsem se zeptat na čem je závíslé kopírování adresy odkazu. Někdy mi jšlape a kěšky naskakuji v GG jak o život a někdy to nejsem schopen rozchodit (musím kopírovat kody).


  • 0
Všechny cesty vedou ke kešce...

#13 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 334 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2017 - 13:48

Ano, neni to spravne vlakno.

 

Ale zavisi to na obsaho toho kopirovaneho URL. Pokud je v nem GC kod, pak to funguje vzdycky. (Takove to coord.info...)

 

Pokud mas ale v odkazu jen GUID (takove to dlooooouhe podisvne numero), pak to funguje pouze, pokud je kes uz v databazi.


  • 0

#14 perchCZ

perchCZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 229 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2017 - 14:07

Měl jsem na mysli pouze mapu GS. Jako kdybych někde něco nevchytěně vypnul.


  • 0
Všechny cesty vedou ke kešce...

#15 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 671 příspěvků(y)

Publikováno 03 říjen 2017 - 16:36

Mne uz se parkrat stalo, ze GG nebral URL ve schrance dokud jsem jej GG nerestartoval. Nic jineho jsem nezmenil a pak se najednou kopirovanim zacaly zase kesky nacitat do seznamu. 


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#16 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 700 příspěvků(y)

Publikováno 04 říjen 2017 - 12:23

O schránku se někdy pere více aplikací a může dojít i k zablokování přístupu do ní (např. vinou nějaké chyby v aplikaci). Zkušenosti v tomto směru mám např. s PSPadem. Ten při současném spuštění GG mívá tendenci po čase hlásit chybu při přístupu ke schránce. Restartováním aplikace se „vrátí na strom“ a zase může vše (nějakou dobu) fungovat.


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama