Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.10

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
110 odpovědí na toto téma

#21 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 471 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2017 - 9:31

proc opovrhovane portable instalaci? Ja jen rikam, ze pevna instalace je na desktop vhodnejsi.


  • 0

#22 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 294 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2017 - 9:59

CTRL+L nebo kontextove menu.

Nojo, já to hledal při zobrazení keše
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#23 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 294 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2017 - 10:13

Když si dám u keše "Zobrazit na mapě", tak tyhle dlaždice se asi neukládají, že ?
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#24 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 471 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2017 - 10:16

Ne, ty se toho netykaji, ty tecou z webu rovnou do weboveho prohlizece.


  • 0

#25 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2017 - 17:47

Zkus si smazat/dat stranou soubory md*.sqlite a pak to spust a zkus znova.

To pomohlo a mapky už se zobrazují, díky.

 

Co se obrázků týče, odstranil jsem geoget.imc (jestli se nepletu, je to db obrázků), vygeneroval se nový, ale situace s obrázky se nezlepšila, vidím místo nich stále jen zástupce jak je vidět na screenshotu u mého prvního příspěvku.


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#26 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 471 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2017 - 19:19

Pak ty obrazky nejdou z nejakeho duvodu stahnout, nebo jsou hodne poskozene. Kdyz jsi IMC i smazal, tak to nemuze byt problem v nem.


  • 0

#27 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 051 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2017 - 19:30

K čemu se teda pořád ještě používá geoget.map?


  • 0

#28 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 471 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2017 - 19:50

To je mezipamet vygenerovaný mapek do listingu. Ale protože jsem teď ten generátor mapová dlaždice -> mapka zrychlil, uvažuji o zrušení.

Původní myšlenka byla i ta, že by to mohl nějaký offline program ukazovat. Ale současne ukazovani rovnou celých neorezanych dlaždic mi přijde lepší.
  • 0

#29 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 051 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2017 - 20:31

To je mezipamet vygenerovaný mapek do listingu. Ale protože jsem teď ten generátor mapová dlaždice -> mapka zrychlil, uvažuji o zrušení.

Původní myšlenka byla i ta, že by to mohl nějaký offline program ukazovat. Ale současne ukazovani rovnou celých neorezanych dlaždic mi přijde lepší.

ty dva nové soubory sqlite jsou po aktualizaci skoro o dva řády menší, to se teda nekonvertovalo z toho geoget.map?


  • 0

#30 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 471 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2017 - 20:53

ne, ty soubory tam byly uz pred tim... dokonce se ani nezmenila vnitrni struktura, zmenily se jen nektere hodnoty uvnitr, aby to bylo kompatibilni.


  • 0

#31 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 21 červenec 2017 - 21:02

No a já můžu nahlásit, že obrázky se začaly zobrazovat. Čím to ale bylo, Bůh suď. :)

 

EDIT: HA, už vím! Z toho včerejšího experimentování jsem zapomněl, že mám Geoget v offline režimu. Upozornilo mě na to až stahování keší přes API!


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 21 červenec 2017 - 21:08

  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#32 kolombo

kolombo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 653 příspěvků(y)

Publikováno 23 červenec 2017 - 18:33

Dnes jsem viděl chybu, kterou jsem ještě neviděl ....

 

Když jsem to PQ stahnul ručně a následně naimportoval, tak se to povedlo.

Přiložené miniatury

  • event_err1.jpg

  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

ICQ: 343-044-770

kolombo@kolombo.cz


#33 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 471 příspěvků(y)

Publikováno 24 červenec 2017 - 8:18

Proste v tu chvili melo neco jineho zamknutou databazi.


  • 0

#34 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 219 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2017 - 16:19

Zkusil jsem aktualizovat GeoGet a vyskočila na mě následující chyba.

http://imgur.com/a/ZlZqY

Zkusil jsem dát Ignorovat, ale po instalaci vyskočí tato chyba. Nějaké nápady?

http://imgur.com/a/m2MdN

 

Datovou složku mám na Dropboxu.

Díky


  • 0

#35 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 471 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2017 - 16:56

Vysvětli svému antiviraku, aby neblokoval Geoget.
  • 1

#36 raddino

raddino

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 219 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2017 - 17:51

Antivirus to vyřešil. Díky!


  • 0

#37 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 99 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2017 - 18:13

Po aktualizaci přestal fungovat GJ na stahování nálezených kešek. Sice můžu použít live, ale to načítá seznam kešek od začátku navíc se neustále odhlašuje a přihlašuje a dlouho to trvá. Při načítání pár kešek na to byl GJ lepší. Je nějaká jiná alternativa? Dík za radu


  • 0

#38 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 471 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2017 - 18:33

Nacita to od zacatku jen poprve. Nasledne aktualizace nalezenych uz taha jen novinky, a je to rychle. A GC.live si vazaduje prihlaseni jednou za 3 mesice.

 

Fakt neni sebemensi duvod pouzivat na to GJ.


  • 1

#39 DAplusRA

DAplusRA

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 99 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2017 - 19:38

Dělám to přes databáze - import - stáhnout vaše nálezy. Pokaždé to jede od začátku. Jde to nějak jinak?


  • 0

#40 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 471 příspěvků(y)

Publikováno 25 červenec 2017 - 20:16

Co třeba hned tu vedlejší volbu: aktualizovat vaše nálezy?
Ta je dokonce i vytažena jako ikonka na hlavním toolbaru, aby byla po ruce, protože to se používá porad.

Fakt mne nenapadlo, že to může být taková detektivka... :-o
  • 1





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama