Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.11 - Giga Edition

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
96 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 248 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2017 - 18:29

Vyšel nový Geoget. Proč "Giga Edition"?

 

To proto, že jedinou úpravou je značně vylepšený import LAB keší, který přijde vhod všem, kteří za týden zavítají na Giga Event Great Moravia 2017.

 

Nyní je totiž možné k jednomu eventu importovat postupně i více různých GPX souborů s LABkami. A dokonce je možné LAbky opakovaným importem aktualizovat. (Pokud se nezměnilo jejich jméno... jinak se založí nová LABka.)

 

Tak si to užijte, a kdo zavítá na Gigaeventu v sobotu v 9 na přednášku, může mne tam potkat!

 


  • 1

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 634 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2017 - 18:45

Diky, treba se mi to bude hodit :-)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 248 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2017 - 18:49

... zapomněl jsem dodat, ze ne tam uvidite jen pokud se rano včas probudim, a stihnu to. Jinak dorazim az v prubehu. :D


  • 0

#4 petjo2655

petjo2655

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 28 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2017 - 18:52

Super prekvapenie, ale možná by stálo za to pripadne vyresit nemožnost stahovani jakychkoliv waypointu pro BM členy i kdyz pravda je že to pujde jenom pres GJ.


  • 0

#5 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 634 příspěvků(y)

Publikováno 25 srpen 2017 - 20:00

Z ceho usuzujes, ze by autor mel do aplikace, ktera je oficialne schvalena GS, zaclenovat funkce, ktere porusuji ToU a nepochybne by vyvolaly zakaz pouziti API touto aplikaci?

 

GJ je samostatna aplikace a pokud ti nepracuje tak, jak bys rad, pozadej jejiho autora o upravu.


  • 3

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#6 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 248 příspěvků(y)

Publikováno 26 srpen 2017 - 8:18

GG opravdu nebude porusovat podminky Groundspeaku, i kdyz to jine aplikace vesele delaji. Pravdou je, ze pro Groundspeak je Basic Member jen takova demoverze pro Premium, ale s tim opravdu Geoget nic nenadela.

 

Jo, a zapomnel jsem rict, ze za tuhle aktualizaci Geogetu muze Petulinka. B)


  • 1

#7 Pavel.Hb

Pavel.Hb

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 13 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2017 - 9:29

Geoget používám jen pro přehled svých nálezů. Před časem jsem si přidal nějaké sloupce a teď po aktualizaci se mi nezobrazuje nadmořská výška a okres. Tak jsem se zase vrátil k verzi 11.


  • -3
Pavel.Hb

#8 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 634 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2017 - 9:34

To nam oznamujes nebo chces s necim poradit? Nic neni receno presne, takze co od nas ocekavas?

 

Jake sloupce jsi pridal, jak mas prislusne nezobrazujici se sloupce nastavene, ... A GG verze 11 nikdy nebyla, ted mame verzi 2.9.11.778


  • 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#9 artavas

artavas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2017 - 17:14

Nazdárek.Přátelé mám takový problém.Při generování statistiky na geogetu se mi začalo z ničeho nic objevovat tato hlášení a zastaví se to..Můžete prosím poradit v čem je chyba?Předem děkuji za radu.https://www.facebook...14819002&type=3


  • 0

#10 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 260 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2017 - 17:19

Když se podívám na ten odkaz, tak dostanu tuto hlášku:
Je nám líto, ale tento obsah teď není dostupný
Odkaz, který jste použili, už možná neplatí, nebo je tato stránka dostupná jen pro určitý okruh uživatelů, do kterého nepatříte.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#11 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 209 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2017 - 18:14

Když se podívám na ten odkaz, tak dostanu tuto hlášku:
Je nám líto, ale tento obsah teď není dostupný
Odkaz, který jste použili, už možná neplatí, nebo je tato stránka dostupná jen pro určitý okruh uživatelů, do kterého nepatříte.

tohle tam měl...
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#12 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 248 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2017 - 18:28

Neni lepsi se optat ve vlaknu Statoru?


  • 0

#13 nopek

nopek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2017 - 8:30

Nazdar, něco se mi v geogetu posralo a nevidím seznam keší (viz příloha). Co mám v datovém adresáří umazat nebo upravit, aby to zas bylo v cajku? Nova instalace nepomohla :-/

https://photos.app.g...eY7NmqihXgISin2


  • 0

#14 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 271 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2017 - 8:34

Nesmazal sis sloupce v editoru sloupců?


  • 0

#15 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 248 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2017 - 8:39

Nastroje -> editor sloupcu

 

Vsadim se, ze tam nemas nastaveny zadny... a proto se ti zadny neukazuje.

 

Vznika to tak, ze se nejakou chybou tveho systemu ten soubor s definici vynuloval... normalni cinnosti Geogetu to vzniknout nemuze, takze nejaky problem s diskem, synchornizaci dat, padem pocitace, atd.

 

Pokud by ten soubor vubec neexistoval, pouzilo by se vychozi nastaveni.


  • 0

#16 nopek

nopek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2017 - 8:58

Díky borci, bylo to v těch sloupcích ;) Včera byl nějaky crash na kompu  a pak to přestalo fungovat. Opraveno. 


  • 0

#17 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 312 příspěvků(y)

Publikováno 30 srpen 2017 - 18:30

A proto mame radi, kdyz nam tazatel poda kompletni informace... :)


  • 1

#18 Re0

Re0

    Re0

  • Members
  • PipPipPip
  • 159 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2017 - 15:16

Zdravím..

chci se zeptat, když naimportuju k Gigaeventu Labky, uvidím je pak i v seznamu odlovených ??? Udělal jsem tot totiž přesně podle návodu, ale nikde je nevidím, ani se mi pak nezobrazujou ve statistikách dělaných Statorem.

Díky za odpověď.


  • 0

#19 Bour

Bour

    BOUR

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2017 - 17:10

Zdravím..

chci se zeptat, když naimportuju k Gigaeventu Labky, uvidím je pak i v seznamu odlovených ??? Udělal jsem tot totiž přesně podle návodu, ale nikde je nevidím, ani se mi pak nezobrazujou ve statistikách dělaných Statorem.

Díky za odpověď.

Prosim, kde najdu ten navod


  • 0

#20 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 248 příspěvků(y)

Publikováno 03 září 2017 - 18:55

Přímo u zdroje: http://www.greatmora...cz/cs/lab-kese/


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama