Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.11 - Giga Edition

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
96 odpovědí na toto téma

#41 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 313 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2017 - 18:30

Priste, az budes mit nejakou starsi verzi, tak nejdriv aktualizuj, nez sem napises :)


  • 1

#42 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 335 příspěvků(y)

Publikováno 13 září 2017 - 20:49

... Je to vypinatelne v nastaveni, a dela se tam vice formalnich kontrol.

Nicmene hlasit problem na stare verzi Geogetu je tak trochu na zabiti. Predstav si, ze bych ztracel cas hledanim chyby, ktera tam uz mozna neni.

Je nejaky duvod k neaktualizovani? Doufam, ze za tim stoji jen lenost.
  • 2

#43 krky

krky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2017 - 21:26

Předně bych chtěl poděkovat za novou verzi GG a jednoduché přidání Labek. Sice pozdě, ale přece, neboť jsem si právě teď všimnul, že mi v databázi chybí a začal pátrat, jak je tam dostat. Ale... vždycky je nějaké ale :) . Labky jsem naimportoval, označil jako nalezené, ale pak mi GG oznámil, že u nich nemám žádný FI log. Sice to žádný problém nedělá, ale říkám si fajn, tak ho tam přidám (a dívám se, že u labek ze skořápek FI log mám). No jo, ale nepřišel jsem na to, jak.

Takže se chci zeptat, chci po GG něco nestandardního (přidání FI logu k Lab keši) a nebo jsem něco přehlíd? Předem díky za odpověď.


  • 0
Čím víc hvězdiček, tím víc geocaching!

#44 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 221 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2017 - 21:52

Že tam nemáš FI log, to ti určitě neoznámil GeoGet ! Spíše nějaký plugin pro statistiky - co vlastně používáš ?
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#45 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 335 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2017 - 21:54

GG tam žádný log nepotřebuje, takže to určitě neřekl. Asi to řekl nějaký plugin, ne?

Já na labkach žádný log nemam, nic si nestěžuje, a všechno chodí jak má, včetně statistik ve Statoru.
  • 0

#46 krky

krky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2017 - 22:03

Ha, máte recht oba, nezahlásil to GG, ale BadgeGen II. Ano, je to předpotopní a již nepodporovaný plugin, ale nějak jsem si na něj zvyknul a dělám si odznáčky spíše sám pro sebe. Stator jsem zatím neměl trpělivost nastavit k obrazu svému.

 

Nicméně, čistě akademicky, dají se tam ty FI logy nějak dostat?


  • 0
Čím víc hvězdiček, tím víc geocaching!

#47 Jazzlinka

Jazzlinka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 139 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2017 - 22:07

Buď ručním doplněním do gpx (+ jeho import), nebo se pro pohodlnější práci podívej na tento plugin https://www.geoget.c...ript:logsrepair
  • 0

#48 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 379 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2017 - 22:20

Pomocí kontextového menu to nejde?
  • 0

#49 krky

krky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2017 - 22:26

Pomocí kontextového menu to nejde?

 

Právě že tam jsem něco podobného hledal, logicky kde jinde, leč nenašel. Uznávám že jsem si teď vymyslel dost neobvyklý požadavek, když tak nad tím přemýšlím. Ale ten plugin doporučený Jazzlinkou by mohl problém vyřešit, díky za tip. Mrknu se na to zítra, teď už skoro spím a to by nemuselo dopadnout dobře :). Ručně to do gpx. cpát nehodlám, jsem pouhý BFU, i když učenlivý.


  • 0
Čím víc hvězdiček, tím víc geocaching!

#50 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 221 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2017 - 6:37

Ha, máte recht oba, nezahlásil to GG, ale BadgeGen II. Ano, je to předpotopní a již nepodporovaný plugin, ale nějak jsem si na něj zvyknul a dělám si odznáčky spíše sám pro sebe. Stator jsem zatím neměl trpělivost nastavit k obrazu svému.
 
Nicméně, čistě akademicky, dají se tam ty FI logy nějak dostat?

A nestačila by ti opravená verze BadGegen II ?
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#51 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 312 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2017 - 6:39

Není jednodušší místo boje s nepodporovaným BadgeGenem vzít Stator, všechny moduly ze statistiky vyházet a dát si tam jen jeden s odznáčky (tj. modul Badges)...? Na to asi moc trpělivosti potřebovat nebudeš. :)


  • 1

#52 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 335 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2017 - 6:58

Nějak se poslední dobu opakuji, ale:

Opravdu se nemohu zabývat starými verzemi čehokoliv. Problém je dávno vyřešen, ale jen díky neochotě upgradovat si má udělat hned několik jiných lidí mentální rozcvičku?


  • 0

#53 krky

krky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2017 - 7:32

Ano, já vám rozumím, používám zastaralou verzi BG II s vědomím toho, že nemusí fungovat zcela správně a už vůbec po nikom nechci, aby to nějak napravoval či řešil. GG udržuji aktuální a ten funguje dobře, jednoduché přidání labek kvituji s povděkem.

 

Můj původní dotaz se však BG II nijak netýkal, chtěl jsem vědět, jestli se dají doplnit skrze GG k Lab keším FI logy. U starších labek je mám a zajímalo mě, jak jsem je tam dostal. Pokud to jednoduše nejde, tak se na to vykašlu a prostě tam nebudou, upravovat gpx kvůli tomu nebudu a ještě prozkoumám doporučený plugin na opravů logů.


  • 0
Čím víc hvězdiček, tím víc geocaching!

#54 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 335 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2017 - 7:38

Vsak jsi odpoved dostal... pouzij LogsRepair.


  • 0

#55 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 221 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2017 - 7:44

Ano, já vám rozumím, používám zastaralou verzi BG II s vědomím toho, že nemusí fungovat zcela správně a už vůbec po nikom nechci, aby to nějak napravoval či řešil. GG udržuji aktuální a ten funguje dobře, jednoduché přidání labek kvituji s povděkem.

Musím se trochu opakovat...
Kdybych věděl kam, tak ti pošlu ten opravený BadgeGen, na webu byl bohužel zlikvidován a tak to tam nejde dát.

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 06 říjen 2017 - 7:45

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#56 krky

krky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2017 - 8:11

Takže jinak než pluginem či ručně to nejde, to jsem chtěl slyšet. Děkuji za odpověď.

 

Arne1: SZ, díky.


  • 0
Čím víc hvězdiček, tím víc geocaching!

#57 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 335 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2017 - 8:15

Okrajove veci jsou reseny pluginy, protoze je zbytecne, aby byly v jadru Geogetu. I spousty veci primo v Geogetu jsou reseny pluginy, byt jsou treba pribalene v zakladni instalaci. Neni treba se toho bat.


  • 0

#58 krky

krky

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 06 říjen 2017 - 8:37

Já se toho nebojím, ale napřed musím nějak zjistit, že se toho nebojím ;) . Proto jsem se zeptal, když jsem na to sám nepřišel. Teď už vím, kudy cesta vede a nějak si poradím. Že se něco řeší přímo v jádru GG a něco dělají pluginy, tomu rozumím, ale jako pokročilý BFU se v tom neorientuju až tak dobře.


  • 1
Čím víc hvězdiček, tím víc geocaching!

#59 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 282 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2017 - 18:06

Tak jsem si teď připravoval pár kešek v GeoGetu a měl bych návrh na drobné vylepšení - u waypointu nedávno přibylo tlačítko na vynulování souřadnic a k němu bych měl drobné vylepšení - aby rovnou udělalo i stisk tlačítka "Zapsat"
  • -3
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc
Moje pluginy Puzzle magnetky Turistické nálepky Turistické známky

#60 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 986 příspěvků(y)

Publikováno 06 listopad 2017 - 18:53

Tak jsem si teď připravoval pár kešek v GeoGetu a měl bych návrh na drobné vylepšení - u waypointu nedávno přibylo tlačítko na vynulování souřadnic a k němu bych měl drobné vylepšení - aby rovnou udělalo i stisk tlačítka "Zapsat"

Nesouhlasím a protestuji.

Nedělá to snad nikdo tak často úmyslně, zato by bylo riziko nechtěného smazání.


  • 3





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama