Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.11 - Giga Edition

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
96 odpovědí na toto téma

#81 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 451 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2017 - 23:30

Labky z GPX z http://kesky.cz/mega...iz-tuto-nedeli/ - GG hlasi ze gpx asi neni gpx s labkami....


Protoze to je standardní PQ, takže to importuj normálně. Speciální import labek je určen pro gpx staženy z Lab webu.
  • 1

#82 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 744 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2017 - 9:19

Protoze to je standardní PQ, takže to importuj normálně. Speciální import labek je určen pro gpx staženy z Lab webu.

Děkuju náčelníku za vysvětlení. Šlo by upravit tu hlášku, kterou to při loadu vyhodí tak aby z toho i BFU jako já pochopil kde dělá chybu. Něco jako "Opravdu si stahl tohle GPX z Lab.gc.com webu? Pokud ne ta ho radši naimportuj normálně."


  • 0

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t

Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

 


#83 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 700 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2017 - 9:26

Ja stahl to gpx z listingu skorapek a importoval jsem to jako LABky bez problemu. Nic mi to nehlasilo.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#84 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 744 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2017 - 12:27

Ja stahl to gpx z listingu skorapek a importoval jsem to jako LABky bez problemu. Nic mi to nehlasilo.

A dělal jsi to přes běžné CTRL+I nebo jako ten specializovaný import Lab keší k MegaEventu? Já použil druhou variantu a byl GG upozorněn, že asi dělám něco blbě...


  • 0

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t

Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

 


#85 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 700 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2017 - 21:16

Ja to delal pres kontextove menu a tam Importovat LAB kese. Jestli to je stejna funkce, to nevim, ale predpokladam, ze ano.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#86 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 900 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2017 - 21:26

EDIT .... kdesi výše

Chápej prosím, že speciální import LABek je určen POUZE a JENOM pro data z labs.geocaching.com, resp klony těchto dat. Pokud jsou to data už upravená tím že je někdo prohnal přes GeoGet (nebo něco podobného) tak ta se MUSÍ importovat normálně.
Pochop prosím, že GPX data z lab.geocaching.com mají specifický, podivný, normálně nepoužitelný formát a proto je na tento formát v GeoGetu zvláštní import. HaLuMa to nemůže zařadit do normálních importů, protože i když by formát automaticky dekódoval, nemá šanci zjistit ke kterému eventu to vlastně patří (nejsou v tom GC kódy). MOžná by to zvládnul opačně, pokud by ve speciálním LAB importu zjistil že jde o upravený GPX, tak by to mohl naimportovat normálně. ALe to už je opravdu na něm....

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 07 prosinec 2017 - 22:24

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#87 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 451 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2017 - 22:06

Proč myslíš, že to Tarmara nechápe?
  • 1

#88 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 744 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2017 - 9:12

Proč myslíš, že to Tarmara nechápe?

Děkuju ti náčelníku, že jsi se mě zastal. Vždyť mi to krásně (byť trochu důrazněji), polopaticky vysvětlil. Včera jsem to šamanovo gpxo nacpal přes Ctrl+I do GG, ale ještě jsem nekontroloval jak to udělalo IDčka...dneska na to mrknu a dám vědět.


  • 0

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t

Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

 


#89 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 451 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2017 - 11:17

trošku odbočím.
Potěšila by mne taková drobnost. Když si někde mimo GG označím nějaký GC kod se kterým chci v GG pracovat, tak má často na konci mezeru. Ta nevadí v případě vyhledávání, zřejmě je tam odříznutá anebo je to vlastnost vyhledávacích algoritmů. Ale pokud chci takovýto GC kod použít pro založení bodu, tak tam ta mezera vadí. Takže bych se přimlouval o jednoduché odstranění mezer v poli pro zadíní kodu bodu.

 

OK, v dalsi verzi to bude osetrene.


  • 1

#90 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 451 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2017 - 11:39

Dovolil bych si zase vyjádřit jedno, zřejmě neuskutečnitelné, přání. Když seřadím seznam podle ID keše, tak by bylo příjemné kdyby se LABky řadily pod domovský event.

 

tam je trochu problem, ze tady se to ve skutecnosti radi podle ciselneho ID kese, ktere LAbky z principu nemaji. proto se zaradi jinam. (ono totiz tradicne podle abecedy radit ID nejde...)


  • 0

#91 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 451 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2017 - 11:41

Když už jsme u těch požadavků... :rolleyes:  Mě by se docela zamlouvaly klávesové zkratky na "Přidat waypoint" , "Změnit tagy" a "Ukázat přílohy". To by bodlo. Tak se třeba někdy dočkám :)

 

pridat klavesovou zkratku neni problem. Nejvetsi zadrhel je tu smysluplnou klavesovou zkratku vymyslet. Ta klavesnice je hrozne mala...

Mas nejaky konkretni navrh? Zatim mne napadlo jen CTRL+T pro tagy.


  • 2

#92 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 900 příspěvků(y)

Publikováno 08 prosinec 2017 - 15:04

tam je trochu problem, ze tady se to ve skutecnosti radi podle ciselneho ID kese, ktere LAbky z principu nemaji. proto se zaradi jinam. (ono totiz tradicne podle abecedy radit ID nejde...)

Kdyby sis interně ID vynásobil stem a pro labky přidat její pořadí, tak by to šlo. Nebo ho považovat za reálné číslo a labku dát jako setinu, to by dokonce mohlo fungovat jednodušeji
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#93 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 900 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2017 - 19:42

divné...

 

Nástroje / Nastavení / Získávání dat

 

u všech profilů mám "Spustit jednou za 0 dní". Když u jednoho profilu změním na "Spustit jednou za 3 dní", tak se mi ta trojka zobrazuje u všech profilů, i když v .ini souborech je stále "rate=0".


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#94 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 451 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2017 - 19:52

To bude asi jen drobná chybka... do toho formuláře se asi jen nenačte aktuální hodnota z ini.
  • 0

#95 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 900 příspěvků(y)

Publikováno 25 prosinec 2017 - 0:22

A ještě jedna podivnost. Použitím "Zobrazit mapu kešek" se zobrazí mapa, která mi takřka nejde zoomovat kolečkem myši - jeden krok kolečka je nepoužitelně hodně velký rozdíl zoomu. Přítom zobrazení jednotlivých keší na mapě, mapy.cz, maps.google se všechny chovají rozumně.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#96 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 423 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2017 - 10:22

HaLuMo, hezké svátky a Nový rok!

 

Teď zrovna s Geogetem provádím nějakou „analytickou“ práci kolem souřadnic a napadlo mě jedno vylepšení okna „Geocaching nástroje“, konkrétně záložky „Souřadnice“: Teď by se mi velmi hodila možnost zobrazit na mapě současně oba zadané body. Každý jednotlivě zobrazit jde, ale oba současně nikoliv. Jasně, umím si pomoci jinak, ale kdyby ta možnost byla přímo v tom dialogu, bylo by to určitě mnohem jednodušší.

 

Pokud bys to shledal užitečným, poprosil bych tě o zapracování. Předem děkuji.


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#97 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 451 příspěvků(y)

Publikováno 30 prosinec 2017 - 16:11

Nová verze: http://www.geocachin...79-geoget-2912/


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama