Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Nové rozhraní pro fieldnotes (Drafts)

groundspeak

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8 odpovědí na toto téma

#1 Jencek

Jencek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 55 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2017 - 9:22

Zdravím všechny,

 

mám otázku, dělá Vám taky, že na nové stránce při logování keše (drafts) po přidání obrázku, nejde přidat k tomuto obrázku popis :angry:​ , ať klikám do pole pro přidání popisku na jakékoliv místo tak se ihned zavře a přidání popisku není možné :blink: . Jediná možnost jak foto ,,Otagovat,, je po odeslání znovu editovat log a popisek přidat. To je, ale jako škrábat se na levém uchu pravou rukou :o . 


  • 0

#2 JeDie

JeDie

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 118 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2017 - 10:29

Ahoj, zrovna včera jsem to řešil.

Přišel jsem na tohle - klikni a drž myš v tom poli, kam chceš psát - pak třeba něco napiš (stále drž myš) a myší pak najeď někam pod to pole popisku - třeba na tlačítko odeslat a pusť tlačítko - takhle se mi povedlo, že se to okno nezavřelo a mohl jsem dopsat text... Zase tam soudruzi v HQ něco ladí... resp. neladí a pak jim to testujeme... :)  (vím, revírníkem už být nemohu... :D )


  • 1

#3 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 464 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2017 - 12:27

Já to už delší dobu řeším tak, že napíšu a odešlu log a pak teprve fotky k němu přidám. Loguju vždy z Drafts, proto se mi log po odeslání zobrazí, takže to není zas až takový opruz. Dřív fotky jinak vkládat nešly a aspoň mě to nevadilo.
Každopádně mi nedávné změny "k lepšímu" vůbec nepřipadají lepší. Vše je složitější a méně prouživatelské.
  • 2

#4 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 718 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2017 - 18:16

Už jsem to na Website forum hlásil a do doby, než to opraví, používám tento workaround: klikni do textového pole pravým tlačítkem - vyskočí kontextové menu. Zároveň si můžeš všimnout, že kurzor už v poli bliká. Teď stačí jen klávesa "Escape" a jsi tam a můžeš psát.


  • 1

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#5 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 170 příspěvků(y)

Publikováno 05 listopad 2017 - 18:49

Ono by úplně stačilo, kdyby opravili chybu kterou tam před nějakou dobou zavlekli - že se teď nebere jméno ze jména fotky
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#6 Olson_vs

Olson_vs

    Olson_vs

  • Members
  • PipPipPip
  • 78 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2018 - 13:55

Nějak jsem to tu nezahlídl. Řešil někdo to, že když nahraju draft (FN) a pak ho kompletně smažu, není možné nahrát ten samý? Zřejmě se nějak zablokuje to dřívější zatržítko Ignore logs before, které u nového vzhledu nějak nevidím.... Děsím se toho, až bude starý vzhled pohřben.


  • 0

#7 Kyblik94

Kyblik94

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 30 příspěvků(y)

Publikováno 13 únor 2018 - 19:11

Nějak jsem to tu nezahlídl. Řešil někdo to, že když nahraju draft (FN) a pak ho kompletně smažu, není možné nahrát ten samý? Zřejmě se nějak zablokuje to dřívější zatržítko Ignore logs before, které u nového vzhledu nějak nevidím.... Děsím se toho, až bude starý vzhled pohřben.

Ano, řešil jsem to stejné. Naštěstí to ještě jde vyřešit prokliknutím na původní stránku, ale asi by to chtělo zapracovat i do té nové...


  • 0

#8 niximor

niximor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2018 - 7:11

Me by bohate stacilo aby fungovalo spravne razeni fieldnotes za sebou tak, jak byly v odesilanem souboru. Takhle kdyz jich je vic nez co se zobrazi na prvni nacteni, tak pri druhem donacteni se to cele prehaze a vznikne v tom neskutecny chaos.


  • 0
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#9 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 721 příspěvků(y)

Publikováno 14 únor 2018 - 7:14

Tak to já bych potřeboval, aby šly smazat a znovu nahrát. Tento způsob se mi zdá poněkud nešťastný :-(

A byl bych vděčný, kdyby se někdo, kdo vládne angličtinou lépe než já, ozval do HQ...


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:groundspeak

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama