Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

a:Drake 5.15


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
104 odpovědí na toto téma

#21 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2017 - 12:54

Ta základní verze jede úplně nezávisle, tedy ostře používaný aDrake plus mi to neovlivní, že?


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#22 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2017 - 15:09

Presne tak :)


  • 0

#23 erebi

erebi

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 302 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2017 - 15:30

Ta základní verze jede úplně nezávisle, tedy ostře používaný aDrake plus mi to neovlivní, že?

 Ja to tak delam. Plusko mi normalne funguje, zakladni verze jede paralelne (aktualne nejede). Jen je nutne mit napameti, ze tu zakladni beta verzi ma clovek jen na testovani. Pak hrozi nekonzistentnost. Jakoze uz se mi stalo, ze jsem se v ramci testovani tak zabral, ze jsem pracoval jen v bete a pak se divil, proc se mi pri natahnuti dat z pluska do gg neaktualizovaly finalni body. :) Ale to je tak jedine riziko o kterem vim.


  • 0

Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora.


#24 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 877 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2017 - 16:24

Dobrá práce, jen přiznávám, že tuhle větu s mnoha zápory si opakuji dosud a netuším zda jsem ji správně pochopil... :-)

  • Úprava logiky chování zaškrtávátka „Nepřepisovat při importu“, pokud wpt při importu neexistuje, nemaže se ani když není zaškrtnuto

  • 0

#25 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 123 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2017 - 18:59

Problém byl v tom, že Eclipse nějak zapomněl přilinkovat hlavní třídu aplikace a bez ní to, celkem logicky, nejde. Oprava je na play, takže brzy bude k dispozici.

 

Jak bylo řečeno, bez problémů lze provozovat základní a:Drake zdarma vedle placeného a:Drake Plus, jen je potřeba si udržet přehled, co je v kterém.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#26 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 123 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2017 - 19:01

 

Dobrá práce, jen přiznávám, že tuhle větu s mnoha zápory si opakuji dosud a netuším zda jsem ji správně pochopil... :-)

  • Úprava logiky chování zaškrtávátka „Nepřepisovat při importu“, pokud wpt při importu neexistuje, nemaže se ani když není zaškrtnuto

 

 

Ani se ti nedivím, sám už nevím, co to přesně znamenalo ;)

 

Proběhla tu před časem diskuze, kdy se při aktualizaci mají či nemají mazat waypointy a tohle je reakce na ni.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#27 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 471 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2017 - 19:17

Nebylo mysleno tohle?

 

- v DB mas waypoint

- v adrake importujes kesku, u ktere chybi nejaky waypoint, ktery uz v databazi mas

- drive to asi ten chybejici waypoint z DB vymazalo, ted ho tam necha.


  • 0

#28 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 745 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2017 - 20:40

Tak jsem nainstaloval betu a zběžně mám tyto problémy:

  1. Nelze nastavit datovou složku pro a:drake - navolím jiné, ale nikde nemám možnost zadat cestu
  2. Tmavý motiv teď místo barevného přechodu zobrazuje pouze tmavě modrou - nešlo by to změnit na černou? Teď to vůbec nezapadá do designu zbytku aplikace a vcelku to bije do očí.
  3. Myslel jsem, že je konečně vyřešen problém s posouváním mapy, ale ať volbu v nastavení zapnu nebo vypnu chová se to stále stejně jako předtím
  4. Mohl bych ještě poprosit o možnost tagy u keše nejen přidávat a mazat, ale i upravovat a kopírovat?

Díky moc


Tento příspěvek byl upraven od LudekV: 08 listopad 2017 - 20:56

  • 0

Mapy pro přístroje Garmin: https://www.brazovic.cz/subdom/osmg/ (GitHub, RSS)


#29 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 123 příspěvků(y)

Publikováno 08 listopad 2017 - 21:01

1. Díky, to jsem nějak přehlédl, opraveno

2. To je asi otázka vkusu, mně to přijde dobré

3. Já tam drobný rozdíl vidím, liší se místo, od kdy se posunuje stránka místo mapy. I dkyž je preferovaný posun mapy, tak když začneš tahat jakoby před hranu displeje, posune se stránka. To ale dělá systém a já nemám, jak to ovlivnit.

4. To je někde dál v pořadí s nízkou prioritou, promiň.


Tento příspěvek byl upraven od LudekV: 09 listopad 2017 - 8:28

  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#30 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2017 - 7:41

Ludku, vcera jsem se snazila prihlasit k API, lec vysledkem bylo, ze mi aD neustale dokolecka oteviral novy panelu ve firefoxu az do chvile, nez jsme ho (aD) zakerne sestrelila. Byla to "stastna nahoda" (kterejch mivam pozehnane) nebo se i kolem tohohle mista neco delo? Nikdy predtim se mi to nestalo, ani ted v plusku...

A ted, kdyz jsem zapla aD a koukla na mapu, tak se mi neukazaly kese (i pres to, ze nacitaci kolecko koulelo), musela jsem s mapou o zdibec hnout, aby tam byly. Jo, a mam zapnutej novej engine. Hm, ted jak to zkoumam, tak mi to pri zobrazeni mapy z menu zase nic neukazalo, ale kdyz naviguju na nejakou kes, tak ji to ukaze. Lec, chova se to k ni jako ke zly tchyni a zcela ji to ignoruje - kdyz podrzim na jejim miste prst, tak mi seznam nabidne jenom zalozeni novyho WP, ale kes jakoby tam nebyla.

A ta modra se mi taky moc nezamlouva  :rolleyes:

Jeste jeden dotaz - proc se nalezeny kese misto se smajlikem ukazujou zlute s normalni ikonou?

A ted trochu pochval :)

Libi se mi ta moznost zmenit si poradi zalozek, ta je super.

Stejne tak kontrolni soucet mi udelal radost :D

A mam pocit, ze ten novej engine je o neco rychlejsi, ale mozna se mi to jenom zda...

Se zbytkem jsem se zatim nesetkala.


  • 0

#31 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 745 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2017 - 8:17

1. Díky, to jsem nějak přehlédl, opraveno

2. To je asi otázka vkusu, mě to přijde dobré

3. Já tam drobný rozdíl vidím, liší se místo, od kdy se posunuje stránka místo mapy. I dkyž je preferovaný posun mapy, tak když začneš tahat jakoby před hranu displeje, posune se stránka. To ale dělá systém a já nemám, jak to ovlivnit.

4. To je někde dál v pořadí s nízkou prioritou, promiň.

 

Ahoj, děkuji za rychlou reakci.

  1. Můžu se zeptat, kdy bude oprava na Play? Ať můžu začít plně testovat.
  2. Samozřejmě je to otázka vkusu, ale mě spíš vadí ta nekonzistence, kdy všechny dialogy (nastavení, filtr, listing, ...) mají černé pozadí, jen hlavní menu je tmavě modré. Proto jsem navrhoval to sjednotit, přičemž se přikláním k té černé.
  3. Máš pravdu. Myslel jsem, že ta volba tu možnost vypne úplně. Ale co jsem to teď otestoval, tak už je to mnohem lepší - DÍKY!
  4. Nevadí
  5. Osobně bych možná přeskládal položky v nastavení
    • Položku na povolení stahování  obrázků bych přesunul pod listing
    • Možná i přesun souřadnic?

Jinak zatím vše funguje.

 

Ještě přemýšlím o pomoci s tím synchronizačním pluginem. Ale časově můžu až tak od ledna...


  • 0

Mapy pro přístroje Garmin: https://www.brazovic.cz/subdom/osmg/ (GitHub, RSS)


#32 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2017 - 8:22

Nainstalovane na huawei P9 lite
Pozrel som zbezne a vsetkomok. Mapy funguju v pohode. Kese nacita tiez, mensi problem bol pri kopirovani vzorca z listingu ale to bude prstom. Vybehnem von a otestujem. Doteraz bez padu
  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#33 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2017 - 13:19

Tak u me smutek. Stale mi to pada, takze zustavam u Locusu :-(


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 PRO + Android 9.1 - GeoGet - Locus Pro   :ph34r:


#34 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2017 - 13:37

To je divny, na Z3c mi to funguje OK :/ nemas nejakou custom ROM?


  • 0

#35 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 401 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2017 - 14:18

No, mam sice telefon od T-Mobile, ale na to bych to nesvadel. Driv sem mel Z3 a tam v poho, jak sem poridi Z5c tak to pada. Skoda, a:drake mi dost vyhovoval!


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 PRO + Android 9.1 - GeoGet - Locus Pro   :ph34r:


#36 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2017 - 17:39

Dnes jsem novou betu v krátkosti otestoval. Snad to nezakřiknu, ale vypadá to, že toto je první verze a:D5, která mi nepadá.
A ovládání se výrazně zlepšilo. Takže za mě super a velký dík autorovi.
  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#37 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 123 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2017 - 21:40

Nová verze je na cestě.

  • oprava výběru úložiště
  • ztmavena úvodní obrazovka v tmavém tématu
  • upraveny preference
  • upraveno načítání keší do mapy, uvidíme, zda to bude lepší

@Petulinka: smajlíky jsem zrušil, když jsem začal hledat s dcerou a potřeboval jsem vidět typy nalezených keší. Teď jsem na to přidal volbu, lze si vybrat, zda se mají zobrazovat původní ikony nebo smajlíci. Přihlašování do API občas blbne, ale bývá to mimo mě. Někdy pomohlo smazat cookies v prohlížeči.

 

Mimochodem, objevil někdo, že se mapy v okně pro rychlé přepnutí dají seřadit přetažením (stejně jako v nastavení záložek)?


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#38 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 808 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2017 - 21:54

S GPS jsem zmlsany a kdyz se hrabes v mapach, mel bych navrh. Obcas by se mi hodilo videt co je "tam" za mapove prvky. Napriklad jak se jmenuje rozcestnik. Kdyz kliknu do mapy, tak se mi zobrazi seznam kesi v okoli, kdyby tam byla jeste volba "mapove objekty", ktera by stejnym zpusobem zobrazila co je okolo toho mista, bylo by to pekne. 


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#39 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 294 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2017 - 22:12

Ty "smajlíky" chválím, z velice podobného důvodu. Nenapadlo by mne ale s takovou věcí obtěžovat :-)

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 09 listopad 2017 - 22:12

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#40 VasaM

VasaM

    VasaM

  • Members
  • PipPipPip
  • 745 příspěvků(y)

Publikováno 09 listopad 2017 - 22:35

Mimochodem, objevil někdo, že se mapy v okně pro rychlé přepnutí dají seřadit přetažením (stejně jako v nastavení záložek)?

 

Objevil :) a je to fajn vychytávka


  • 0

Mapy pro přístroje Garmin: https://www.brazovic.cz/subdom/osmg/ (GitHub, RSS)





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama