Přejít na obsah


Fotka

Stator - Chyba Map

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
5 odpovědí na toto téma

#1 FryMl

FryMl

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2017 - 21:50

Ahoj, potřebuji pomoc nechce se mi vygenerovat mapa puntíku ve statistikách, Geoget / Stator, chyba na výstřižku. Díky za pomoc

Přiložené miniatury

  • Výstřgdfgižek.JPG

Tento příspěvek byl upraven od Daniel Študlar: 17 listopad 2017 - 21:50

  • -1

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 669 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2017 - 22:12

Vzdyt tam mas presne napsano, co je za problem: nemas v konfiguraci nastaveno ID, ktere pouzivas tady na tomto serveru. Pro puntikate mapy totiz musi nahrat sve nalezy na tento server. Staci trochu kouknout nebo pohledat, tento problem se tu resi pomerne casto (ackoli je to v dokumentaci jasne napsano hned v prvnim odstavci nebo take tady u prislusneho modulu, ale proc by to nekdo cetl, ze? To je jednodussi se optat, on to sem ten, kdo to napsal do dokumentace rad napise znovu).


  • 2

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 312 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2017 - 22:26

Dnes ve 21:52 sis změnil nick zde na fóru. Asi to budeš muset změnit i v GG a Statoru, co ty na to...?!?


  • 1

#4 FryMl

FryMl

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2017 - 22:50

Jo už to funguje musel jsem zadat uživat.jméno při zakládání, nefungovalo ani nové ani email ;).

 

Ještě bych měl 2 dotazy, který jsem nikde nenašel, jak nahraju logy svých keší? viz.foto

a

jak nastavím aby fungovali FTF nálezy, přes SetFilter to nevím jak nastavit.

 

 

Přiložené miniatury

  • Výshfghgftřižek.JPG

Tento příspěvek byl upraven od FryMl: 17 listopad 2017 - 22:51

  • 0

#5 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 312 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2017 - 22:59

Pravý myšítko na vlastní keši v GG a z menu dát stáhnout logy. U kese s FTF nálezem musíš mít zadaný tag FTF. Modul SetFilter potřebuješ jen na speciální výstupy ohledně FTF nálezů. Začni s jednoduššími věcmi. Taky si propoj profil s GC.COM, ať vidíme výslednou statistiku. 


  • 1

#6 FryMl

FryMl

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2017 - 23:39

Už to mám děkuji za pomoc, jen ještě u toho FTF nálezu mám v logu FTF a stále se to neukáže.

 

EDIT: Už jsem vše vyřešil, díky za pomoc


Tento příspěvek byl upraven od FryMl: 17 listopad 2017 - 23:57

  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama