Přejít na obsah


Fotka

Geocaching Map enhancement: chyba


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12 odpovědí na toto téma

#1 Vylda

Vylda

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2017 - 9:28

Kdo používáte Geocaching map enhancement, tak v současné verzi je chyba - v malé mapce v listingu se neobjevují waypointy. Pokud máte na to kuráž, opravte si řádek 1263 v tomto skvělém skriptu: https://openuserjs.o...ar_from_minimap


  • 3

#2 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 009 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2017 - 9:43

Super, pomohlo. Díky moc! :)


  • 1

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#3 MiroslavRouta

MiroslavRouta

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 918 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2017 - 11:04

Prosímtě, vůbec s tím neumím, jak to přepíšu? Ten kód jsem sice našel, ale nevím, jak do něj zasáhnout, jen tak do něj něco psát nebo mazat nejde a nevím, jak to dostat do nějakýho editačního módu.


  • 0

#4 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 009 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2017 - 11:17

V Tampermonkey si otevřeš Dashboard, v něm klikneš na "Geocaching Map Enhancements" a hned jsi v okně se skriptem, do kterého jde psát, aspoň mě to jde. Nakonec nezapomenout na "Save". Nemáš náhodou jiný script manager?


  • 2

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#5 Guest_chrobak.truhlik_*

Guest_chrobak.truhlik_*
  • Guests

Publikováno 13 prosinec 2017 - 12:07

Vďaka za info.

Mne vo verzii 0.8.0 stačilo len zmeniť vo výraze "parentNode.parentNode.children[7].innerHTML" pôvodné číslo 7 na nové 5. Ostatné som nechal tak a fungujú waypointy aj typu Parking aj typu Trailhead.


  • 0

#6 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 183 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2017 - 13:22

Díky :) upraveno


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#7 Solim

Solim

    Introvert

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 724 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2017 - 19:44

Hm, pomohlo to, dik.


  • 0

HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.06 + OSM (paws), GeoGet 2.10.4.804 + GeoKůk 5.0.2

 

S úsměvem jde vše líp


#8 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 182 příspěvků(y)

Publikováno 13 prosinec 2017 - 21:11

Ani jsem si nevšiml, že to nejde, ale potvrzuji, že to jde po změně sedmičky na pětku - no prostě trochu změnili objektový model dokumentu. Jde to i na WinXP a greasemonkey, jde mi tu i gCLh, tak nemám důvod měnit na Tampermonkey.

EDIT: Tak za pár dní na to to jít v GreaseMonkey přestalo, stejně i GCLh. Budu muset přejít na Tampermonkey.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 20 prosinec 2017 - 14:20

  • 0

#9 MiroslavRouta

MiroslavRouta

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 918 příspěvků(y)

Publikováno 14 prosinec 2017 - 10:25

Bezva, už to fachá, díky moc!


  • 0

#10 Netorack

Netorack

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 340 příspěvků(y)

Publikováno 20 prosinec 2017 - 12:23

Díky díky za info, už dva dny měním nastavení GClh a ono je to v GME...


  • -1

Kam jsi zase strkal ruce?


#11 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 182 příspěvků(y)

Publikováno 20 prosinec 2017 - 12:48

V GCLh je třeba vypnout přepínání map. On to umí také, ale GME je konfigurovatelné a lze tam přidat další vlastní mapy - proto se to také používá. Při ponechaném ovládání u obou se to pohádá navzájem. Kdysi dávno to v GCLh šlo vypnout pouze, když GME nebyl spuštěn, muselo se to nastavit před instalací GME. Což byl problém, protože pak už to vypadalo, že tam toto nastavení vůbec není. Už ale delší dobu tato volba je v nastavení viditelná stále.


  • 0

#12 Arogant

Arogant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2017 - 22:03

Pomohlo, díky!


  • 0
Body, sláva, diplomy! používáno se souhlasem cbfousáče ;o)

Nositel Nobelovy ceny za mír.

#13 Blue Elf

Blue Elf

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 50 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 19:45

V Tampermonkey si otevřeš Dashboard, v něm klikneš na "Geocaching Map Enhancements" a hned jsi v okně se skriptem, do kterého jde psát, aspoň mě to jde. Nakonec nezapomenout na "Save". Nemáš náhodou jiný script manager?

Já používám GreaseMonkey a bylo potřeba opravit řádek 1288 (verze skriptu: // @version     0.7.4).

Těch chybějích waypointů jsem si nevšiml - mě chyběla ikona keše. Ta už je taky zpátky - díky za objasnění.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama