Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

a:Drake 5.15 - od Ježíška


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
203 odpovědí na toto téma

#21 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 419 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2017 - 21:50

Nejjistější je složka adrake. Kdekoliv jinde mohou být různé problémy.

Podle toho "neznámý typ mapy" to ale spis vypadá, že máš špatně tu definici mapy, ne?

 

Pokud nevidi soubor s mapou, tak to pise: "zadejte soubor s mapou".


Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 26 prosinec 2017 - 21:57

  • 0

#22 rohypnol

rohypnol

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)
  • LocationOstrava

Publikováno 26 prosinec 2017 - 22:57

Neznámý typ mapy pise ve vlastnostech mapy. Mapu vidí, protoze pri rychlém přepínání vlevo dole pak ve spodní části na chvili napíše nazev te mapy... Umistil jsem do slozky vnitrni uloziste/adrake plus a furt to same...

Mam i video obrazovky s nastavením, ale nejde sem vlozit, tento typ mp4 nelze :-(

Přiložený soubor (y)


Tento příspěvek byl upraven od rohypnol: 26 prosinec 2017 - 23:16

  • 0

#23 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 232 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2017 - 23:26

@rohypnol tady je muj map-config.xml pro paws mapy. online neresim tak ty nevim zda jsou aktualni:

http://download.navr.../map-config.xml (mapy jsou na externi sd karte, telefon S7) interni karta ma cestu v adrake.ini:  /storage/emulated/0/adrake/


  • 0

#24 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 419 příspěvků(y)

Publikováno 26 prosinec 2017 - 23:37

No dobře... mapa sama o sobe nestačí, mas tam i správné vykreslování schéma?
  • 0

#25 rohypnol

rohypnol

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 18 příspěvků(y)
  • LocationOstrava

Publikováno 27 prosinec 2017 - 0:01

Jupiii, už to jede…
 
Problém byl v tom, že jsem v minulé verzi  5.14 neměl téma mapy (měl jsem jen stáhnutou czech_republic_ee.map) a mapa vypadala jako surová z Mapsforge. Nyní ale bez tématu nejela, proto jsem stáhl téma paws_4_LE , ale s tou to taky nejde. Pak jsem stáhl i jiné témata, myslím že paws_4 a zase nic. No a teď, když jsem stáhl  téma S, už to jede jako kdysi… Tušil jsem, že někde dělám chybu…
 
Všem, kteří mi podávali rady a drželi palce, mocmoc děkuji
 
… a c:geo už jsem zase smazal …

Tento příspěvek byl upraven od rohypnol: 27 prosinec 2017 - 1:05

  • 0

#26 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2017 - 7:52

Nojo, mapa bez tematu, to je jak keska bez logbooku :)


  • 0

#27 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 758 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2017 - 11:28

Mam tema paws_4 i paws_4 LE a obe funguji bez problemu. Mapu mam na externi SD karte a tema taky.

 

Padani pozoruji stale, ale dat to dohromady s tim, ze neni nactena mapa nebo body na ni, me nenapadlo. Halumo, diky za inspiraci, zkusim si toho vsimat. Pada mi celkem casto pri vyskoceni z aplikace. Nejsem si ted jisty jestli z jakehokoli stavu nebo jen z mapy. Spis bych rekl, ze je to i po zadani ci vypoctu noveho(F) WP a po zapsani logu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#28 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 405 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2017 - 12:03

Mam Huawei P9 Lite
Vcelku bez problemov. Mapa a DB na karte. Pad pozorujem vyhradne pri rychlom prechode medzi keskam alebo keska - mapa. Ked mam DB a mapy vo fone tak nepada.
  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#29 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 040 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2017 - 12:36

Zkoušel jsem a zdá se ok a vzhledem k tomu, že jsem si naježil mobil co má gps a ne ošoupaný boty jak ten předtím tak se zdá, že konečně A:Draka budu moct používat... díky mapy zdá se chodí ok i ta nová verze ;)


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#30 tarmara

tarmara

    Air-cooled

  • Members
  • PipPipPip
  • 846 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2017 - 15:02

U me na prvni pohled novy vykrelovaci engine OK. MotoG A5
  • 0

Blog o SQL v GeoGetu || Dakota10 || Android: primárně aDrake, sekundárně Locus, mapy PAWS || Windows: Geoget    

tarmara.png

N o t   a l l   t h o s e   w h o   w a n d e r   a r e   l o s t


#31 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 419 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2017 - 17:13

Jen mi zam opravdu taky chybí to měřítko.
  • 2

#32 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 798 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2017 - 22:37

Na Nexus 6 mi to před chvílí spadlo, když jsem rychlým přepnutím přecházel z rastrové na vektorovou mapu. Nabídnuté hlášení jsem odeslal. Jinak zdá se dobré.

 

Oceňuju na novém engine, že se u rastrových map posun prstem chová normálně a očekávaně. V předchozím enginu se  mapa jakoby posunuje poloviční rychlostí ve srovnání s pohybem prstu.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#33 ALLiK team

ALLiK team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 93 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2017 - 1:28

V předchozích verzích se mi nepodařilo rozchodit a:drake s daty na kartě, takže jsem neustále bojoval s nedostatkem paměti. Teď v nové verzi to funguje bez problému. Moc děkuji za vánoční dárek.


  • 0

#34 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 434 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2017 - 12:15

Zatím prvni poznatky z terenu.

- V novém systému je ta červená čárka spojující cache s aktuální pozicí příliš tenká, skoro není v terénu vidět.

- mapa mi padá do výchozí obrazovky někdy 3x za sebou, ale pak naviguje naprosto bez problemu třeba 20 minut, nikdy to nevyvolalo odeslaní dat o pádu aplikace.

- někdy při posunu mapy zmizi všechny cache a nechtějí se znovu načíst, pomuže jen odzoomovaní a zazoomovaní.Děje se to naprosto náhodně a velmi málo kdy a tak jsem nevysledoval žadnou souvislost (jen ten posuv mapy je zatím souvislost) , mapy i databázi mám v interní paměti telefonu. U starého systému stačilo jen trochu posunout mapu a cache i waypointy se znovu načetly, tady to nezabralo.


Tento příspěvek byl upraven od Solim: 28 prosinec 2017 - 12:15

  • 0

HONOR 9, Android 9.0.1, a:Drake 6.01 + OSM (paws), GeoGet 2 + GeoKůk 5

 

S úsměvem jde vše líp


#35 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 040 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2017 - 12:21

No taky mi to v tom novém engine občas skřupne (offline vektory)...zkoušel jsem chvilku... zítra oprubuju víc.


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#36 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 189 příspěvků(y)

Publikováno 28 prosinec 2017 - 22:23

Právě jsem se vrátil z geo - výletu. A mám čerstvou překvapivou zkušenost.
V čekajících lozích jsou seřazeny logy nalezených keší. Číslo udávající aktuální počet nalezených keší přitom postupně vzrůstá, tak jak by to mělo být. Ovšem po vyexportování konceptů jsem zjistil, že to číslo udávající počet nálezů je konstantní, místo aby postupně po jednom narůstalo, tak jak je to vidět v "čekajících lozích.

A právě se koukám, že se to stejně chovalo i včera, akorát jsem si toho nevšiml.


Tento příspěvek byl upraven od PabloM64: 28 prosinec 2017 - 22:34

  • 0

#37 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 122 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2017 - 8:29

Tak nevím, zkoušel jsem to a při exportu do starého dobrého fieldnotes.txt i při přímém odeslání na web se mi to počítá správně. Jak máš nastavenou šablonu logu?


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#38 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 189 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2017 - 8:40

Šablonu jsem neměnil, používám stále stejnou.
Vypadá takto:

**#[N], [T] ([I]/[C])**

[L]


  • 0

#39 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 189 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2017 - 8:47

Zkusil jsem zpět přepnout na zobrazování "smajlíků" a nepomohlo to. Stále výpis vypadá nějak takto:

 

Přiložený soubor (y)


  • 0

#40 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 122 příspěvků(y)

Publikováno 29 prosinec 2017 - 8:51

Smajlíky s tím nemají nic společného. Já to nejdřív pochopil jako denní počítadlo, ale teď už vidím, že celkové je špatně. Dík za upozornění, podívám se na to.

 

EDIT: Chyba nalezena a opravena, zavlekl jsem ji tam, když jsem ladil problémy z datem nálezu při přenosu do GeoGetu, čímž se mi podařilo rozbít tohle počítadlo.


Tento příspěvek byl upraven od LudekV: 29 prosinec 2017 - 9:25

  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama