Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.12

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
65 odpovědí na toto téma

#41 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2018 - 14:57

 

Zkus Fiddler. Ten má nabídku "Rules", "Require Proxy Autentication". Vyhodí to okno na přihlášení. Bohužel na naší firemní síti to neprošlo.


  • 0

#42 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 534 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2018 - 15:11

Dá se to nějak obejít? Koukal jsem teď na nějakou cntlm autentizaci, ale jsem v tom nějak ztracený

 

Tak právě jsem úspěšně vyzkoušel uvedené cntlm. Je to proxyna na localhostu, která přeposílá přes NTLM autentikaci požadavky dále na nařízenou proxy. Běží jako služba, simuluje transparentní nebo SOCK5 proxy a běhá báječně. Nastavení primitivní pomocí ini souboru. Pokud je tu ještě někdo za korporátní sítí, vyzkoušejte. Mimochodem od českého autora. Teď ještě to zapracovat jako plugin do GeoGetu :)


  • 0

#43 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 958 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2018 - 22:19

Někde nějaký problémek... Přestaly fungovat mapy.cz !


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#44 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 979 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 17:15

On je nějak omezen počet zobrazených logů v okně, které si otevřu entrem na kešce? Stáhnul jsem si všechny logy k jedné kešce a vidím tam jen logy od konce roku 2015 a mě zajímají starší logy z roku 2011 - jak se k nim dostanu?
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#45 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 556 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 18:00

Někde nějaký problémek... Přestaly fungovat mapy.cz !

 

Jen turistická, ne?

 

To si můžeš opravit i sám. Stačí si to v nastavení v definicích map smazat tu "1" v URL mapy.


  • 1

#46 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 556 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 18:04

On je nějak omezen počet zobrazených logů v okně, které si otevřu entrem na kešce? Stáhnul jsem si všechny logy k jedné kešce a vidím tam jen logy od konce roku 2015 a mě zajímají starší logy z roku 2011 - jak se k nim dostanu?

 

Nic neomezuji, ukazuji vsechno, co najdu v databazi.

Zkusil jsem treba jednu moji kesku, a vidim tam bez problemu i logy z roku 2007.


  • 0

#47 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 979 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 18:04

No já mám problém, že nevidím mapy base a turistická když si zobrazím mapu kešek z menu Seznam
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#48 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 979 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 18:05

No a proč tedy nevidím starší logy? Přitom statistika po stažení ukazuje stejný počet stažených logů jako je v listingu kešky na gc.com, takže by opravdu měly být všechny
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#49 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 556 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 18:09

Aha, mne nikdy nenapadlo base mapu vubec pouzivat, tak jsem se na to nepodival. I tam staci odmazat tu nadbytecnou jednicku.


  • 0

#50 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 556 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 18:12

No a proč tedy nevidím starší logy? Přitom statistika po stažení ukazuje stejný počet stažených logů jako je v listingu kešky na gc.com, takže by opravdu měly být všechny

 

To fakt nemam tuseni.

 

Vlastne mam, jeste mne napadlo, ze tam mas nejaky log, ktery zblbne zobrazovani HTML.

Zkus si tu jednu kes vygenerovat do offline listingu, a pak prozkoumat vygenerovane HTML.


  • 0

#51 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 979 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 18:22

Tak jsem v definici map zkusil odmazat jedničku, znovu jsem si vygeneroval mapu a stále nejde
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#52 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 556 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 18:50

Jaká mapa ti nejde? (pokud jsi to nezblbnul. Tady mi to zafungovalo...;-))

 

Náhledy v listingu? - muzes mit ulozeny prazdne dlazdice, zkus znovu stahnout obrazky, nebo zmenit typ mapy a zase zpet.

 

integrovana mapa - muze to byt v mezipameti IE.

 

cachemap - muze to byt v mezipameti prohlizece, ve kterem se ti to otevrelo

 

nejaka jina mapa - to musis resit s autorem te jine mapy, nevim, jeslti si bere konfiguraci map z GG, nebo ma svoji.


  • 0

#53 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 888 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 19:09

Zkus plugin https://www.geoget.c...ript:logsrepair


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#54 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 888 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 19:21

myslim, ze po zmene definice map musis GG restartovat. A nejsem si jisty, zda neni nekde mapa nekesovana. Takze radeji koukni na nejakou kesku, kterou jsi jeste na mape nezobrazoval.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#55 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 979 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 19:58

Tak problém s mapou byl nejspíš s cache prohlížeče CTRL F5 pomohlo
A problém s logy je asi v html, protože offline listing v sobe obsahuje všechny logy, ale zobrazí jen část

teď koukám na poslední viditelný log a v něm je:
<p>TFTC / Díky!
<!--</p>

Takže děkuji za rady

Tento příspěvek byl upraven od Kreten8: 06 březen 2018 - 20:00

  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#56 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 888 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 20:20

To je nadhera. To by me zajimalo kdo nebo spis co a proc toto spachal.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#57 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 304 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 20:22

Jen turistická, ne?

 

To si můžeš opravit i sám. Stačí si to v nastavení v definicích map smazat tu "1" v URL mapy.

 

Tak diky moc Opravdu nefungovala base a turisticka mapa z Mapy.cz. Po umazani "jednicky" vse funguje korektne. A neni ani nutny restart Geogetu. Super.


  • 0

:ph34r:  Huawei P20 PRO - GeoGet - a:Drake   :ph34r:


#58 milanoxx

milanoxx

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 25 příspěvků(y)

Publikováno 06 březen 2018 - 20:48

myslim, ze po zmene definice map musis GG restartovat. A nejsem si jisty, zda neni nekde mapa nekesovana. Takze radeji koukni na nejakou kesku, kterou jsi jeste na mape nezobrazoval.

Děkuji za radu! Po smazání jedničky a restartu geogetu už vše funguje jak má :)


  • 0

#59 artavas

artavas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2018 - 20:08

Jen turistická, ne?

 

To si můžeš opravit i sám. Stačí si to v nastavení v definicích map smazat tu "1" v URL mapy.

Po smazání 1 opět fungují


  • 0

#60 artavas

artavas

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 8 příspěvků(y)

Publikováno 07 březen 2018 - 20:11

Jen turistická, ne?

 

To si můžeš opravit i sám. Stačí si to v nastavení v definicích map smazat tu "1" v URL mapy.

 Po odstranění 1 opět fungují


Po odstranění 1 opět fungují


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama