Přejít na obsah


Fotka

Nový web na statistiky


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
13 odpovědí na toto téma

#1 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 047 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2018 - 13:31

Náhodou jsem objevil http://www.mygeocach...om/default.aspx, je to interaktivní vytvoření profilové stránky se statistikama. Účet je provázaný s Geocaching.com, ale data se do toho musí ládovat ručně zastaralou metodou přes PQ.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#2 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 709 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2018 - 14:41

Pěkný, nezkoušel jsem dělat statistiku, jen jsem koukal na ukázkovou.

Pokud přes PQ, je to jen pro PM. V pořádku, jen konstatuju.

Je to dlouhý jak Lovosice. Takhle dlouhá statistika už chce rozdělit do záložek. Podotýkám, že nevím, jestli to záložky náhodou neumí.

Jak je to s lokalizací do češtiny?

Naklikat  si svou statistiku nebude asi úplně triviální. Asi ani složité.

Je vyřešeno korektní zobrazování v BIO boxu? Vidím, že to asi vygeneruje HTML, které se nějak přenese do BIO boxu, ručně nebo automaticky. A GS s HTML kódem v BIO boxu dělá psí kusy.

Služba může kdykoli bez upozornění zmizet. To není tak vážný problém, data se neztratí, ta jsou přímo na GS.

Závěr - zůstanu u Geogetu a jeho Statoru. Ale kdo se nechce s GG učit, asi to pro něj bude dobré.


  • 0

#3 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 561 příspěvků(y)

Publikováno 25 leden 2018 - 20:13

Chtěl jsem se podívat, jak tam vypadají statistiky - příklad jsem bohužel nenašel, jen jsem našel, kolik supermanů tam má statistiky: http://www.mygeocach...ngs.aspx?sort=4


  • 0

#4 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 709 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2018 - 6:53

Ta řádka SEE A SAMPLE PROFILE je tak nenápadná?


  • 0

#5 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 561 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2018 - 7:49

Dík, hledal jsem odkaz... Nějak mě nenapadlo, že je to odkaz, když to není podtržené, tak jsem ten ostatní text jen přelétl :-( Moje chyba.


  • 0

#6 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 709 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2018 - 9:21

No jo, když se mohutně styluje, tak odkaz být podtržený nemusí. Změní se nad ním šipka na pracku, ale i to se dá přestylovat. Občas se designer vyřádí a výsledek je matoucí. Taky tu máme jeden web, na plovárně, kde odkazem na obsazenost bazénu je obyčejný kus textu.


  • 0

#7 niximor

niximor

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 583 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2018 - 9:36

Co to ma navic oproti statistikam na project-gc? Mam dojem, ze tenhle web je uz tak 10 let stary, a od te doby se na nem moc nezmenilo, vcetne objemu statistik ktere to ukazuje :)


  • 1
Správce gcm.cz | cwg.gcm.cz

#8 Kendar05

Kendar05

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2018 - 9:42

Mimochodem - ten web moc nový není, já na něm měla statistiky někdy v roce 2010.


  • 0

#9 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 838 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2018 - 10:05

...

Pokud přes PQ, je to jen pro PM. V pořádku, jen konstatuju.

...

Měl jsem za to, že MFPQ si může jednou za tři dny stáhnout i BM - nebo se pletu?


  • 0

#10 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 923 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2018 - 11:13

Tak to už je lepší Klikátko český ;) - tam se to taky nahrává přes PQ a propojený to není.
ZDE


 


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#11 Vláček

Vláček

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 454 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2018 - 11:17

Měl jsem za to, že MFPQ si může jednou za tři dny stáhnout i BM - nebo se pletu?

 

"Sorry. You must be a Premium Member to access this feature."

Takže pokud neexistují nějaká zadní vrátka, jak to obejít, tak to nejde.


  • 0

#12 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 709 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2018 - 13:10

Možná si to PQ udělat z Geogetu. Ale pak už je lepší si ty statistiky udělat Statorem.

Mimochodem, co je to Klikátko? Bez přihlášení se tam nedostanu a registrovat se na serveru, který asi nebudu používat, se mi nechce.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 26 leden 2018 - 13:11

  • 0

#13 Smrk

Smrk

    proti proudu

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 979 příspěvků(y)

Publikováno 26 leden 2018 - 18:43

Ty statistiky se mi moc nelíbí, MyFound podle mě dělá hezčí.


  • 0

#14 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 950 příspěvků(y)

Publikováno 27 leden 2018 - 13:11

Ta řádka SEE A SAMPLE PROFILE je tak nenápadná?


No na telefonu tam nic takovyho teda vubec nikde nevidim. Ale mozna jsem slepej. Stejne kdyz se chci podivat na nejakou statistiku, pouzivam Geoget ve kterym mam svy nalezy
  • 0

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama