Přejít na obsah


Fotka

Změna jazyku - GC.com


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
12 odpovědí na toto téma

#1 fille.n15

fille.n15

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2018 - 11:32

Nestává se vám taky někomu, že si na gc.com nastavíte jazyku webu na češtinu a při přístí návštěvě už je to zase v angličtině? Mně už se to děje asi rok, nevim proč a pěkně už mi to začíná ...

 

Pls help :)


  • 0

#2 berda

berda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2018 - 11:44

Používáš c:geo?


  • 2
Berda

#3 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 467 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2018 - 12:31

Já už to nechávám v angličtině, těch pár výrazů už jsem se naučil. A ano, dělá to c:geo

A to přesto, že ho nepoužívám ke stahování kešek, ale jen k odesílání FN, tak i tehdy změní jazyk.


Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 06 únor 2018 - 12:34

  • 0

#4 fille.n15

fille.n15

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 37 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2018 - 15:00

C:geo jsem zacal pouzivat priblizne ve stejne dobe, kdyz mi sponcilo PM, pac ofiko aplikace je pro BM nepouzitelna a tudiz je to mozne a vubec mi nenapadlo, ze by to mohlo mit neco spolecneho :-D Bohuzel jsem si na nej (i pres ten osklivy design a zmatene ovladani) zvykl a libi se mi nektere funkce, ktere v ofiko aplikaci chybi a od te doby pouzivam obe. Lec proc tomu tak je?

 

Kazdopadne dekuji za osvetu :)

 

BTW: ENG mi nevadi, ale zvykl jsem si na cestinu a nechce se mi zvykat jinak, ale asi budu muset :-D


  • 0

#5 berda

berda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 320 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2018 - 16:55

No, je tomu tak proto, že c:geo funguje na základě parsování "obyčejných" html stránek (takže když si otevřeš v c:geo nějakou keš, dojde na pozadí k "přechroupání" klasického listingu - pod Tvým loginem a v angličtině). No a pro web GC.com to znamená, že ses zkrátka přihlásil a použil angličtinu - a přepne Ti to. Takže když to přenastavíš na češtinu, budeš ji tam mít až do té doby, dokud nepoužiješ c:geo (respektive dokud v něm neprovedeš nějakou operaci, která tahá cosi z webu - keše v okolí, refresh listingu, co já vím) - pak se to zase přepne do angličtiny. Můžeš vyzkoušet, funguje to spolehlivě...


  • 1
Berda

#6 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 220 příspěvků(y)

Publikováno 06 únor 2018 - 20:52

Je snad jasné, že program který zpracovává webovou stránku, ji potřebuje v nějakém definovaném stavu. Programovat něco aby to dokázalo zpracovávat všech 24 jazyků (aktuálně, určitě to časem poroste) ve kterých může web být, snad ani nejde.


  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#7 tomaskoz

tomaskoz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2018 - 9:18

Stávalo se mi to také a teprve když mi nedávno ukradli můj Windows Phone a musel jsem přejít na Android, zjistil jsem, že to způsobovala aplikace GC pro Windows telefony. Teď už mám klid. :-)


  • 0

#8 Guest_chrobak.truhlik_*

Guest_chrobak.truhlik_*
  • Guests

Publikováno 27 červenec 2018 - 10:34

Citácia zo stránky cgeo na https://www.cgeo.org/faq:

 

"? The geocaching website is always switched to English!

c:geo is accessing the geocaching website as a customized Internet browser.
In order to retrieve the information from the website it needs to have reliable information. Therefore c:geo will change the language to English when logging in, because it cannot support all different languages.

Feel free to change the language on the website back to your desired language anytime when using it. c:geo will detect this and automatically switch back to English on the next login."
 

-----------------------

Áno, robí to c:geo.


  • 0

#9 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 220 příspěvků(y)

Publikováno 27 červenec 2018 - 23:34

Citácia zo stránky cgeo na https://www.cgeo.org/faq:

 

"? The geocaching website is always switched to English!

c:geo is accessing the geocaching website as a customized Internet browser.
In order to retrieve the information from the website it needs to have reliable information. Therefore c:geo will change the language to English when logging in, because it cannot support all different languages.

Feel free to change the language on the website back to your desired language anytime when using it. c:geo will detect this and automatically switch back to English on the next login."
 

-----------------------

Áno, robí to c:geo.

A někdo snad tvrdil něco jiného ? My, kteří cGeo nepotřebujeme, to máme tak jak si to nastavíme.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#10 Guest_chrobak.truhlik_*

Guest_chrobak.truhlik_*
  • Guests

Publikováno 28 červenec 2018 - 9:11

A někdo snad tvrdil něco jiného ? My, kteří cGeo nepotřebujeme, to máme tak jak si to nastavíme.

 

:o  Je fajn vedieť, že "ty" c:geo nepotrebuješ. Ale použiť "my"? Kto je to "my"? :o 


  • 0

#11 KulisekW

KulisekW

    KulisekW

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 707 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2018 - 9:24

Nejjednodušší je užívat GC.com v angličtině! My, kteří nic nenastavujeme, nemusíme pak nic řešit! :D (nedalo mi to, když už se tu objevil zase objevil hejt na c:geo :ph34r:)


  • 3

#12 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 981 příspěvků(y)

Publikováno 28 červenec 2018 - 10:18

:o  Je fajn vedieť, že "ty" c:geo nepotrebuješ. Ale použiť "my"? Kto je to "my"? :o

Máš problémy s pochopením psaného textu?

 

"My" = "kteří cGeo nepotřebujeme"

 

Máš to tam přímo napsané.


  • 0

#13 Guest_chrobak.truhlik_*

Guest_chrobak.truhlik_*
  • Guests

Publikováno 28 červenec 2018 - 10:29

Máš problémy s pochopením psaného textu?

 

"My" = "kteří cGeo nepotřebujeme"

 

Máš to tam přímo napsané.

 

Ach jo!


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama