Přejít na obsah


Fotka

Urwigo padá


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
9 odpovědí na toto téma

#1 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 686 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2018 - 20:12

Nainstaloval jsem urwigo na starší komp s Win XP 32 bit a po spuštění během pár vteřin stroj zamrzne a nasledně zrestartuje. Co s tím ?

 

Jinak se jeví v pohodě stabilní.


Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 07 únor 2018 - 20:53

  • 0

#2 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2018 - 21:40

Na radu je tu příliš málo informací... :-(


  • 0

#3 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 686 příspěvků(y)

Publikováno 07 únor 2018 - 21:55

Nainstalováno z oficiálních stránek, verze 1.22, stroj zamrzne ihned po spuštění, během pár vteřin spadne do restartu. Vyzkoušel jsem opakovaně instalaci programu i té MS zběsilosti

.Net Framework 3.5 SP1, pořád stejné. Ani nestihnu natáhnout testovací cartridge.

Memory test bez chyby.

 

Procesor Core Duo, 8MB  8GB Ram, PAE

XP, SP3

 

Co ještě bys chtěl vědět :wacko: ?

 

Doplnění: na jiném stroji s Win XP to jede bez problémů.


Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 08 únor 2018 - 8:56

  • 0

#4 PeSis

PeSis

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 413 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2018 - 1:21

8 MB RAM? To máš ještě z roku RazDva :-)
  • 0
Samsung J5 ; HUAWEI G510 (iGo navi) ; Locus, WhereYouGo, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

 

Moje statistika na Geocaching.com

 

Profil na Poznej místo

 


#5 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 686 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2018 - 7:51

8 MB RAM? To máš ještě z roku RazDva :-)

Sorry, 8GB RAM, 32 bit Win to stejně nevyužijí všechno :) .


  • 0

#6 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 183 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2018 - 9:50

Těžko říci, vypadá to na BSOD (modrá smrt) a nastavené Automatické restartování, takže není vidět ovladač či knohovan, která způsobila výjimku.

Zkus nastavit (Ovl. panely - Systém - Vlastnosti systému - Upřesnit - Spuštění a zotavení systému - Nastavení) .. vše dle přílohy a pak uvidíme, co ti to při pádu vypíše.

 

P.S. Já mám Win7, ta tam budeš mít XP, tak snad jsem se nikde nespletl.

 

Screenshot 2018-02-08 09.46.25.png


Tento příspěvek byl upraven od dejwy: 08 únor 2018 - 9:51

  • 0

#7 None

None

    lubbez

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 236 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 08 únor 2018 - 10:51

Provozuju urwigo napříč HW Athlon, Intel, note, pc od 2GB po 64GB paměti a samozřejmě od XP po W10. Některé verze mi padaly některé byly (jsou stabilnější). Co mi však vždy způsobilo pád, byl "nabořenej" projekt. Tehdá jsem opustil přenosný disk na synchronizaci dat a začal používat dropbox a od té doby nic. 


  • 0

#8 MiroslavRouta

MiroslavRouta

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 03 květen 2022 - 22:04

Úplně šíleně mi začalo padat urwigo v některých situacích. Dvě má wiga jsem teď trochu předělával a výsledky:

U prvního, kdy jsem normálně programoval, jen jsem přepsal sem tam nějaký text, maliko si hrál se zapínáním a vypínáním zón, mi aplikace běžela max. 5 minut a pak se bez varování vypla.

U druhého při programování jediný problém, ale když si spustím ten simulátor v urwigu, drží mi to maximálně minutu, pak to spadne.

Potřebujete nějaké verze urwiga a počítače nebo má někdo nějaký nápad, čím by to mohlo být? 


  • 0

#9 None

None

    lubbez

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 236 příspěvků(y)
  • LocationPraha

Publikováno 04 květen 2022 - 11:06

Teď píšu wigo se spoustou ne úplně standardních akcí, mám ho na Icloudu a přistupuju k němu z Intel I7/16G ram/win7, Ryzen/32G ram/win10 a Xeon / 24G ecc ram/win7 a nemám nejmenší problém. Pokud pustím simulátor ve velmi krátké době to padne. Trochu pomáhá po pádu vymazat adresář vzniklý tou situací a většinou to padne jinde ???? později. Pokud ho nevymažu, spadne to mnohem dřív. Teď jsem na testování začal používat webwigo, je to trochu oser, ale vcelku to funguje bez pádů.


  • 1

#10 MiroslavRouta

MiroslavRouta

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 092 příspěvků(y)

Publikováno 04 květen 2022 - 13:19

Teď píšu wigo se spoustou ne úplně standardních akcí, mám ho na Icloudu a přistupuju k němu z Intel I7/16G ram/win7, Ryzen/32G ram/win10 a Xeon / 24G ecc ram/win7 a nemám nejmenší problém. Pokud pustím simulátor ve velmi krátké době to padne. Trochu pomáhá po pádu vymazat adresář vzniklý tou situací a většinou to padne jinde ???? později. Pokud ho nevymažu, spadne to mnohem dřív. Teď jsem na testování začal používat webwigo, je to trochu oser, ale vcelku to funguje bez pádů.

Webwigo jsem neznal, zkusím, díky. Teď potřebuji hlavně vyřešit ten simulátor.

Jak to bude dál, uvidím, v červnu se snad konečně pustím do dlouho plánovaného wiga, které bude asi taky trochu náročnější, tak uvidím, jak bude programování šlapat. 


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama