Přejít na obsah


Fotka

Datum a čas odlovení

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
25 odpovědí na toto téma

#21 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 720 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2018 - 11:39

Takže nejlépe mít čas hned na začátku.

 

P.S.:

Ten čas píšu tak jak nás učili na škole:  14:35 (s dvojtečkou) :D

 

Souhlas.
Tak to píšu léta (resp. po započetí používání GG) a nemám v GG problém.
Psát do logu datum je duplikování informace, když log sám o sobě informaci o datu obsahuje a duplicitní informace bez vzájemné vazby jsou principiálně zdrojem problémů.


  • 3

#22 rsc_cz

rsc_cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 799 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2018 - 22:50

Já naopak datum do logu píšu. Aktuálně je to spíš ze zvyku, ale dřív to pro mě bylo i praktické. Už spoustu let používám šablonu, která mi připraví hlavičku logu, včetně správného data odlovu. Dřív jsem to pak ručně dával do formuláře pro logování, ale občas se mi stalo, že jsem zapomněl datum změnit a všimnul jsem si toho až dodatečně. Najít chybu pak bylo podle data v logu snadné...

Jinak v té hlavičce mám i jiné "duplicitní" informace. D/T a velikost a typ keše. Občas se to změní, takže není špatné mít poznamenaný stav v době odlovu.

A čas píšu s dvojtečkou, pro mě to je jednoznačná informace o co jde.


  • 0

#23 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 090 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2018 - 7:51

Na uchovani D/T (+typ a velikost kese) je plugin.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#24 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 709 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2018 - 8:03

O tomto pluginu jsem nevěděl, ale zřejmě neřeší to, co chci, mít databázi ve stavu jak jsem to našel. Tj. i badgegen, který bere stav databáze a ne stav z pluginu. Nebo tabulku matrixu. Opravdu nechci mít nález T5, když jsem ho našel v mezičase, kdy byl T2 (v dutině stromu místo na něm). Ale zajímavé by to bylo, pro porovnání, co se změnilo. Jenomže to by znamenalo aktualizovat i nalezené a to nechci. A zpětně se to otagovat nedá, to by stáhlo dnešní stav a ne stav v době nálezu, který se už dohledat nedá.


  • 0

#25 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 090 příspěvků(y)

Publikováno 21 únor 2018 - 10:40

Rozumim. Ja to sice zatim nedelam, ale neni problem prepsat tyto hodnoty zpet do databaze a pak spustit statistiku. Mohlo by to byt soucasti davky pro Combine a pak je to automaticky a neni treba se o to starat.

 

EDIT: jen pro zajimavost, u me je 120 kesi, ktere maji aktualni IDtag jiny nez v dobe nalezu.


Tento příspěvek byl upraven od gord: 21 únor 2018 - 10:43

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#26 mirekmuller89

mirekmuller89

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 85 příspěvků(y)

Publikováno 23 únor 2018 - 4:00

Děkuji všem za názor a za pomoc, koukal jsem, že když jsem ve svých začátkách logoval přes c:geo tak jsem také vkládal datum ale ve formátu DD.měsíc.RRRR HH:MM hod takže, GG bral čas dobře, pak jsem přešel na a:Drake a ten už psal datum numericky a nastal problém, který jsem začal řešit až teď. Ale naštěstí nemám tisíce keší takže to šlo vše přepsat, až na pár, které neměli čas vůbec a tak tam raději ani žádný čas psát nebudu, zase tak moc mi na těch statistikách nezáleží ;-)


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama