Přejít na obsah


Fotka

Volání makra s parametry


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6 odpovědí na toto téma

#1 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2018 - 7:31

Existuje nějaká (elegantní) možnost, jak zavolat z makro z jiného makra (např. z Combine zavolat své makro) a předat mu parametry? Fuknce GeoCallGGP takovou možnost zjevně nenabízí.

 


  • 0

#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 629 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2018 - 8:05

Ne, skripty nemaji spousteci parametry. (I kdyz je to zajimava myslenka...)

Nicmene pripadna realizace neni nic jednoducheho, protoze kazdy skript bezi ve svem vlastnim skriptovacim stroji, takze si nemohou primo predavat data.

 

Takze nezbyva, nez si data predavat nejakym bocnim kanalem. Soubory, databaze,...


Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 05 březen 2018 - 8:06

  • 0

#3 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2018 - 8:23

Njn, škoda. Možná by ještě šla použít proměnná prostředí. Ale nic z toho není moc elegantní.


  • 0

#4 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 873 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2018 - 10:54

nejblíže tomu je asi Checker, ale tam se z GGP makra volá přes RunExec() AutoHotkey s parametry, a v tom AHK nastavuju exitcode, který pak zase detekuju zpátky v tom GGP.. (ale kromě toho teda GGP i AHK sdílejí jeden INI, no)


  • 0

#5 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 941 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2018 - 16:55

Haluma to musi vedet, takze asi neexistuje.

 

Ja to konkretne s Combine delam tak, ze ma promenne v souboru (*.pas), ktery" includuju" do *.ggp.pas a z Combine si tento soubor vkladany budto primo vytvarim nebo mam nekolik souboru a pomoci Combine jednomu z nich davam to spravne jmeno.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#6 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 502 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2018 - 17:01

Vyřešil jsem to přes proměnnou prostředí, tu umí Combine nastavit, to se mi hodí. Ale bohužel už nemá možnost ji zrušit.

 

A v mém GGP jsem využil funkce GetEnvironmentVariableA a SetEnvironmentVariableA z kernel32.dll.


  • 0

#7 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 941 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2018 - 19:05

Jo, to muze byt taky cesta.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama