Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.14

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
126 odpovědí na toto téma

#1 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 629 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2018 - 20:08

  * Oprava importu státu a území. Nyní se Czech Republic importuje jako Czechia, a kraje jsou s diakritikou. Tak, jak to nově předpokládá Groundspeak.

 

  * Pro převod dříve importovaných dat použijte skript Fixczechia.

 

  * !!! Pokud filtrujete podle státu či území, nezapomeňte si filtry ručně opravit!
 


  • 4

#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 629 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2018 - 20:14

kazdopadne treba vizualizacni skripty s vlajkama se menit nemusi. Pouzivaji totiz zkratky statu, a preklad na CZ ted funguje jak ze stareho, tak i noveho nazvu.


  • 1

#3 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 911 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2018 - 20:25

  * Oprava importu státu a území. Nyní se Czech Republic importuje jako Czechia, a kraje jsou s diakritikou. Tak, jak to nově předpokládá Groundspeak.

 

  * Pro převod dříve importovaných dat použijte skript Fixczechia.

 

  * !!! Pokud filtrujete podle státu či území, nezapomeňte si filtry ručně opravit!
 

Dík za rychlou opravu...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#4 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 513 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2018 - 20:26

Díky za novou verzi, vše jsem provedl dle instrukcí, vše OK. :)


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 7), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#5 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 911 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2018 - 20:27

p.s. kdo to používá i na jiné cypoviny např waymarking tak i tam došlo ke změně... :) takže i DB Waymarkingu potřebuje Fix


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#6 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2018 - 20:40

Díky za rychlou opravu. Geoget aktualizován + polygony. 

Ale :-)

U všech keší v databázi zmizely tagy okresů a krajů.

Použil jsem FixCzechia v domnění, že to napraví. Nic se však nestalo.

Znamená to tedy, že budu muset spustit skript "Aktualizace podpůrných dat" ?

Přece jenom mám v db přes 83000 českých keší. Nevím na jak dlouho by to bylo.


  • 0

georabbits.cz.png


#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 629 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2018 - 20:45

Jo, to vlastne udelala ta aktualizace polygonu. Staci pustit skript Divider.

 

CZ polygony byly zaktualizovany tak, aby fungovaly jak se starym, tak i novym nazvem.


  • 0

#8 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 174 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2018 - 20:48

OK. Jde to celkem rychle.

Ještě jednou moc díky.


  • 0

georabbits.cz.png


#9 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 911 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2018 - 20:49

jo hodí se pustit divider :) pár minut na 150 000 keší


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#10 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 911 příspěvků(y)

Publikováno 17 duben 2018 - 21:33

Stator

=====

- SummaryByTypeInRegion - je potřeba změnit pro Česko ručně - v šabloně

- Možná nepůjdou vlaječky ČR - je potřeba něco upravit (IconsCountry.ini, MapGenFromCountry.Abbrev.ini) - u sebe mám opraveno

- BadgeGeny (pro Česko) - taky švindlují pracuji na opravě (statelist.txt, statestag.txt) - u sebe opraveno


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#11 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 911 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2018 - 9:38

Czech Republic - Czechia

  • Korekce statoru provedeny - brzo skočí nová verze (ještě dolaďujeme rozdělanou práci)
  • Plugin - Degree360 - opraveno

  • 2

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#12 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2018 - 16:54

Stator 1.5.2.17 uz je finalni fix?

MapGenFromState ma hlasi error neznamy stat pro generator

mapgenfromstate-error.PNG

je to stav po spusteni fixczechia a divider


Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 18 duben 2018 - 16:54

  • 0

#13 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 629 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2018 - 17:17

mas tam evidentne stary nazev, coz by mne zajimalo, jak se ti tam dostal. Protoze FixCzechia tohle v databazi prepisuje, a import novych veci to predelava na Czechia take.

 

Hele, je to opravdu ta databaze, na ktere jsi tren fix poustel? neni to nejaka jina? Druha?


  • 0

#14 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2018 - 18:21

No podle me problem ve statoru. kdyz dam nastaveni toho modulu, tak v seznamu statu stale vidim Czech Republic. a ne Czechia.

 

v databazi u kesek mam spravne Czechia a Moravskoslezký kraj. A tag CZ Okres po divideru ma opet taky hodnoty


  • 0

#15 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 941 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2018 - 18:45

Neco jsem jeste opravil, ale to, co mas nastaveno v konfiguraci Statoru zmenit nemohu. (Tedy mohu, ale rozhodne by to nebyla snadna uprava.)  Konfiguraci si musis zmenit rucne sam.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#16 N.o.e.

N.o.e.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 421 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2018 - 19:14

Jeden můj malej postřeh, nešel by ten fix udělat obráceně? Fix Czech Republic? a diakritiku taktéž, protože pak jedním makrem by se vše spravilo a všem by vše fungovalo. Nemuseli by nic nastavovat ani měnit ?


  • 0

Vloženo do PM         

S5 (N5800XM)


#17 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 177 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2018 - 19:24

Jeden můj malej postřeh, nešel by ten fix udělat obráceně?

Lepší je opravit to jednou a pak mít pokoj. Takhle bys musel opravovat pořád a hlídat to při každé opravě.


  • 0

#18 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 968 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2018 - 19:26

Jeden můj malej postřeh, nešel by ten fix udělat obráceně? Fix Czech Republic? a diakritiku taktéž, protože pak jedním makrem by se vše spravilo a všem by vše fungovalo. Nemuseli by nic nastavovat ani měnit ?

z  toho by byl akorát binec v datech


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#19 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2018 - 19:33

@Gorde uz jsem ti chtel napsat, ze to si opravit nemuzu bo jak si clovek ma opravit konfiguraci, kdyz ten seznam neobsahuje spravnou hodnotu. Ale predtim jsem si stahnul 1.2.5.18 vyresila muj problem:D bo ten seznam nove uz Czechia obsahuje:D. Takze upraveno a vygenerovano na web.

Diky za upravy. Jinak za to Czechia bych nejradeji vrazdil, ale ne zememluva ci microsoft, ale ty nase xxx v Praze. Bo s tim nadelali vic problemu, ktere pak IT muse resit:(


  • 0

#20 lnavrat

lnavrat

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 207 příspěvků(y)

Publikováno 18 duben 2018 - 19:44

v 5.1.2.18 uz netreba. uz to de udelat primo v konfiguraci statoru


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

1 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama