Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Nefunkční mapa ČR na project-GC


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
13 odpovědí na toto téma

#1 retropop

retropop

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2018 - 8:52

Při prohlížení mého profilu na projectu-GC v části mapy se mi nezobrazuje mapa ČR (je šedivá a nejsou vidět odlovené kraje a ani okresy) a na mapě světa to ukazuje, že jsem v ČR nenašel žádnou kešku. Hlavně bych potřeboval mapu okresů, abych se připravil na víkendový odlov nenavštívených okresů ČR. Nevíte někdo, je-li to problém projetcu-GC nebo je chyba na mé straně ?


  • 0

#2 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 033 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2018 - 9:28

Zrejme neni jeste uplne promitnuta zmena na Chzechii. Budes muset pockat nebo si pomoct nejakym jinym nastrojem.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#3 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 179 příspěvků(y)

Publikováno 26 duben 2018 - 13:06

Jako umístění keše musíš vybrat Czechia a dále vybíráš kraj, popř. okres. Když klepneš na vlaječku ČR vybere se automaticky Česká republika. Takže na to pozor :-) Ještě to asi nemají vyštelované.


Tento příspěvek byl upraven od georabbits.cz: 26 duben 2018 - 13:41

  • 1

georabbits.cz.png


#4 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 365 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 5:58

V Nastavení profilu Project-GC si nastavte ručně zemi: profil/Nastavení/Země-ruční nastavení Czechia a Uložit. Pak už se to všude načítá správně.


Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 27 duben 2018 - 6:00

  • 0

#5 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 716 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 7:04

V Nastavení profilu Project-GC si nastavte ručně zemi: profil/Nastavení/Země-ruční nastavení Czechia a Uložit. Pak už se to všude načítá správně.

Nějak tam tuhle volbu marně hledám...


  • 0

#6 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 179 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 7:26

 Já to mám takto:

Viz příloha.

Přiložené miniatury

  • Nastavení Czechia.JPG

  • 0

georabbits.cz.png


#7 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 716 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 7:31

 Já to mám takto:

Viz příloha.

To je hezké, ale nějak se mi nedaří najít tabulku na obrázku. 


  • 0

#8 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 179 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 7:33

Ani takto ?

Přiložené miniatury

  • Nastavení Czechia 2.JPG
  • Nastavení Czechia 3.JPG

Tento příspěvek byl upraven od georabbits.cz: 27 duben 2018 - 7:35

  • 0

georabbits.cz.png


#9 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 607 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 7:35

Vpravo nahoře na liště menu klepni na svůj nick a rozbalí se ti nabídka. V ní zvol první položku Nastavení. Pak už pokračuj podle toho, co ti psal georabbits.


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#10 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 716 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 7:43

OK, kudy do téhle tabulky už jsem našel, dal ruční nastavení, ale mapa je zatím pořád nefunkční, nejspíč budu muset počkat, až se mi to za týden zaktualizuje.

 

Edit:nepomohlo ani odhlášení a znovupřihlášení.


Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 27 duben 2018 - 7:48

  • 0

#11 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 365 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 9:36

I mapa mi funguje normálně

 

Edit: určitě jsi to po editaci uložil? Docela nelogicky se to tlačítko jmenuje Upravit nastavení

A ještě jednou editace: Pokud to máš opravdu v profilu zeditované a uložené, ještě bych zkusil vymazat cache prohlížeče Ctrl+F5 (u některých notebooků Ctrl+Fn+F5)


Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 27 duben 2018 - 9:42

  • 0

#12 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 716 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 12:09

I mapa mi funguje normálně

 

Edit: určitě jsi to po editaci uložil? Docela nelogicky se to tlačítko jmenuje Upravit nastavení

A ještě jednou editace: Pokud to máš opravdu v profilu zeditované a uložené, ještě bych zkusil vymazat cache prohlížeče Ctrl+F5 (u některých notebooků Ctrl+Fn+F5)

To všechno už jsem vyzkoušel, CtrlF5 dělám automaticky.


  • 0

#13 zvedavkanocni

zvedavkanocni

    recesistka

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 619 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 15:52

Pepo, víš, který den se ti obvykle projekt aktualizuje? Myslím si, že když počkáš, změna ti naběhne sama. V týdnu jsem se měla problém se i dostat na základní stránku, dneska v pohodě, takže jsem začala s ručními úpravami podle návodu...a zbytečně, už jsem měla nový název automaticky plus mapa je naprosto OK.
  • 0

#14 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 716 příspěvků(y)

Publikováno 27 duben 2018 - 19:14

Ale ano, počkám do čtvrtka.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama