Přejít na obsah


Fotka

aDrake - neukončené stahování a zatuhnutí aplikace


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
5 odpovědí na toto téma

#1 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 641 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2018 - 9:44

Podařilo se mi narazit na keš, u které aDrake není schopen dokončit stahování obrázků v listingu (ať přes LTE nebo doma na wi-fi). Zkuste to prosím někdo taky, jestli je to u vás stejné. Je to cache Jan Skácel.

 

1) otevřete v aDrake tuto keš a přejděte na záložku listing. Začnou se stahovat obrázky, ale nikdy se to neukončí a nahoře v "trayi" se stále vrtí ta downloadovací šipka.

 

2) vyskočte zpět do hlavního menu a zkuste otevřít nějakou jinou keš, třeba z historie.

 

3) objeví se "Načítám data. Prosím čekej..." a tak už to zůstane. ADrake je potřeba sestřelit přes Aplikace.

 

 

 

Zdá se, že to neukončené stahování má nějakou souvislost s databází.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#2 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 659 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2018 - 10:08

Vyzkoušeno, opravdu to načítání funguje divně.

 

Ale — podíval jsi se na listing? Tam je nějaký obrázek na Rajčeti, který se v prohlížeči nezobrazí. Pokud se klikne přímo na url odkaz obrázku http://img7.rajce.id...kacel.jpg?ver=0, tak to (aspoň u mě) skončí chybou „Připojení bylo resetováno“.

 

Hlavní problém tedy bude na Rajčeti (zdroj obrázku), které vrací nějaký divný chybový stav, se kterým si a:Drake nedokáže poradit.


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#3 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 641 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2018 - 10:41

Jo, to evidentně aDraku dělá problém. Kdyby ten obrázek pouze nenačetl, to by vlastně ani nevadilo. Spíš vadí, že další práce s databází pak selže a tady je nějaká závažná chyba v aDrake.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#4 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 327 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2018 - 11:26

V Locusu se zobrazí prázdné místo podobně jako na webu
  • 0

#5 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 044 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2018 - 21:53

@nalano  - tohle je vlákno o a:Drake, ne o locusu

Jasně, že když je odkaz na obrázek neplatný, ukáže se prázdné místo.

 

Našel jsem jednu chybu ve zpracování chyby (to zní dobře :-)), opravil jsem to, tak uvidíme.


  • 1

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#6 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 327 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2018 - 22:25

Jsem chtěl napomoci diagnostikovat problém tou informací. Díky za nalezení chyby a opravu.
  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama