Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Nesprávné zobrazení nálezů v mapě Evropy

statistika mapa geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
15 odpovědí na toto téma

#1 jmeli

jmeli

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2018 - 13:07

Dnes jsem si ve statistice vygenerované přes Stator všimla, že se mi v mapě Evropy a světa nevybarvily všechny státy, kde máme nalezené kešky. V mapě Evropy chybí Polsko a Slovensko. A Island. Ten je překvapivě vybarvený na mapě světa. Tam ale zase chybí USA.

V přehledové tabulce i v mapě zeměpisných extrémů jsou uvedeny všechny státy, v Geogetu se mi taky u všech zobrazí stát. Jen ty dvě mapky jsou špatně.

Všechny programy mám aktuální a nějak nevidím, v čem je chyba. Taky přesně nevím, jak dlouho tam ta chyba je.

Statistiky jsou k nahlédnutí zde: http://looney.wz.cz/...eli_stator.html

 

Děkuji předem za radu.

 


  • 0
jmeli = LooneyCZ (ona) + Czechbart (on) + JuniorZK (ono) + Oregon 300 (gps)

#2 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 231 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2018 - 14:36

Nemáš na mapu Evropy a světa zapnutý filtr? Myslím pomocí modulu SetFilter a zaškrtnutí parametru u obou modulů, aby ukazoval nálezy fitrované? Protože mne nenapadá, čím jiným by se podobné chování dalo docílit...


  • 0

#3 Nemo02

Nemo02

    Nemo02

  • Members
  • PipPipPip
  • 362 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2018 - 16:59

Každopádně máš část db s Czech republic a část s Czechii (viz zeměpisné extrémy). Spusť skript Fix Czechia v té databázi a srovná se to.


  • 1

#4 jmeli

jmeli

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 83 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2018 - 20:05

Každopádně máš část db s Czech republic a část s Czechii (viz zeměpisné extrémy). Spusť skript Fix Czechia v té databázi a srovná se to.

 

Aha, díky. Toho jsem si vůbec nevšimla. Spustila jsem FixCzechia a kupodivu to vyřešilo i problém s mapami. Vše se zobrazuje správně, děkuju!


  • 0
jmeli = LooneyCZ (ona) + Czechbart (on) + JuniorZK (ono) + Oregon 300 (gps)

#5 mlade sane

mlade sane

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2018 - 16:56

Prosím o radu na totéž téma. (Celou neděli jsem strávil prohledáváním fór a pokusy s GG, bohužel marně.)

 

Aktualizoval jsem databázi nálezů, aplikoval FixCzechia, protáhl Dividerem, GGStat dividem, vygeneroval statistiku (používám AutoStat)... V mapě Evropy mi chybí komplet nálezy v ČR, jak v číselném vyjádření, tak v mapě (bílé místo).

 

Je potřeba nějak upravit template, nebo je fígl ještě někde jinde?

 

Děkuji za odpovědi.


  • 0

#6 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 094 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2018 - 18:12

Prosím o radu na totéž téma. (Celou neděli jsem strávil prohledáváním fór a pokusy s GG, bohužel marně.)

 

Aktualizoval jsem databázi nálezů, aplikoval FixCzechia, protáhl Dividerem, GGStat dividem, vygeneroval statistiku (používám AutoStat)... V mapě Evropy mi chybí komplet nálezy v ČR, jak v číselném vyjádření, tak v mapě (bílé místo).

 

Je potřeba nějak upravit template, nebo je fígl ještě někde jinde?

 

Děkuji za odpovědi.

Sakra kdybys dodržoval pravidla a měl prolinkovaný profil, to by bylo príma !!

 

Statistiky generuješ Statorem nebo klasicky GGStatem ? Pokud to první, tak jsou zde jiní machři.

Pokud to druhé, tak se především koukni zda máš poslední verzi GGstatu, je to 1.1.36e (to "e" je podstatné). Ten by měl být na Czechii překlopenej. Případně mi pošli template, koukl bych se.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#7 mlade sane

mlade sane

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2018 - 18:39

Linky doplněny, omlouvám se. A hlavně díky za rychlou reakci. 

 

Statistiky dělám GGStatem. Kontroloval jsem všechny pluginy, jestli jsou aktuální, GGStat je však 1.1.36d. Zajímavé, proč mi nenabídl aktualizaci, dokonce ani po aktivním vyhledání...


  • 0

#8 mlade sane

mlade sane

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2018 - 18:49

Nahrání GGS 1.1.36e problém vyřešilo, díky moc! (Nechápu, proč mi stále správce pluginů píše, že poslední dostupný je 1.1.36d...)


  • 0

#9 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 094 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2018 - 19:16

Nahrání GGS 1.1.36e problém vyřešilo, díky moc! (Nechápu, proč mi stále správce pluginů píše, že poslední dostupný je 1.1.36d...)

 

Protože GGstat už není oficielně podporován a zřejmě ty písmenkové verze nejsou správně rozlišeny managerem auktualizací. Buďme rádi, že nám to MaFa tenkrát rychle opravil.

Mimochodem, je možné mít přes GGstat stejné mapy států i puntíkaté jako mají ve Statoru, je to například v mém profilu - ale díky zásahu Groundspeaku momentálně nedostupné.

 

Jo, a ten profil se ti nepodařil, chybí ti tak informace o tom čí to profil je - koukni co tam mám já nebo ostatní.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#10 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 419 příspěvků(y)

Publikováno 11 listopad 2018 - 23:05

... ale díky zásahu Groundspeaku momentálně nedostupné.

 

 

Navždy nedostupné. Dnes jsem si statistiky "přestěhoval" na svůj server a dodělal k tomu dávku do Combine pro automatické kopírování statistiky na server. A díky tomu, že do Bio na profilu nejdou vkládat odkazy, jsou ty statistiky dostupné jen mě. (Ony ty odkazy vložit sice jdou, ale nedovolí je použít - vždy se vrátím na profil)


  • 0

#11 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 220 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2018 - 7:40

Navždy nedostupné. Dnes jsem si statistiky "přestěhoval" na svůj server a dodělal k tomu dávku do Combine pro automatické kopírování statistiky na server. A díky tomu, že do Bio na profilu nejdou vkládat odkazy, jsou ty statistiky dostupné jen mě. (Ony ty odkazy vložit sice jdou, ale nedovolí je použít - vždy se vrátím na profil)

Já jsem také po změnách přešel na svůj server a upravil si do combine dávku aby se mi to tam automaticky nahrálo. Což je paráda, člověk se v Geogetu pořád učí :)

 

Ale odkaz na profil jsem si dal a funguje...


  • 0
Jde se lovit!

#12 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 929 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2018 - 7:42

Jak to, že nejdou vkládat odkazy? Já to tam mám. Jen je tam ta otravná hláška Jejda, vypadá to, že nás chcete opustit...

Že by v tichosti někomu změnili i něco jiného?

Ale pak by nemělo smysl nahrávat ani na vlastní server, to by už stačilo jen do vlastního PC.


  • 0

#13 mirek454

mirek454

    mirek454

  • Members
  • PipPipPip
  • 419 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2018 - 17:49

Jak to, že nejdou vkládat odkazy? Já to tam mám. Jen je tam ta otravná hláška Jejda, vypadá to, že nás chcete opustit...

Ano to máš. A jak teď koukám na tvůj profil, po kliknutí jak na nadpis statistik tak i na obrázek, zůstanu na tvém profilu.

Jak píšu v předchozím příspěvku: (Ony ty odkazy vložit sice jdou, ale nedovolí je použít - vždy se vrátím na profil)

 

Edit: omlouvám se hluboce, mám zablokovaný vyskakovací okna, proto se vracím zpět. Takže odkazy zatím fungujou.


Tento příspěvek byl upraven od mirek454: 12 listopad 2018 - 17:52

  • 0

#14 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 231 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2018 - 17:55

Fakt odkaz mimo GS nefunguje. Hledám slušná slova a nenacházím...
Marně dumám, jaký bezpečnostněidiotský důvod si k tomu dokážou vymyslet.
  • 0

#15 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 659 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2018 - 18:15

Eriku, odkaz mimo GS funguje. Jak píše mirek454 — nejspíš máš blokovaná vyskakovací okna, když to povolíš, tak se přepneš.


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#16 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 231 příspěvků(y)

Publikováno 12 listopad 2018 - 19:50

Bé je správně. Laděj to za pochodu. Kódují URL v Base64. Občas je v něm "link:undefined", občas "link:_blank". Ty první zjevně ještě před pár hodinami nefungovaly. Píšou o tom i GS fóru...


  • 0





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:statistika, mapa, geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama