Přejít na obsah


Fotka

GPX Lab Keše Terezín 2018


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
22 odpovědí na toto téma

#1 mysakmorce

mysakmorce

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2018 - 18:43

Ahoj, možná jsem to někde přehlédl, ale nemá někdo gpx Terezínských Labek z letoška, který by byl importovatelný do GG?

Díky moc.


  • 0

#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2018 - 18:58

??? Geoget umi importovat to oficialni GPX z labs.geocaching.com. Ten si muzes stahnout kdykoliv, navod je na wiki.


  • 0

#3 Jirka O.

Jirka O.

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2018 - 18:59

Standartně stažený z GC a import do GG bez problémů.

Přiložený soubor (y)


  • 0

#4 mysakmorce

mysakmorce

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2018 - 19:22

jsem fakt asi spal sto let :-) děkuju oběma :-)


  • 0

#5 mysakmorce

mysakmorce

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 23 duben 2019 - 20:12

tak a teď jsem v koncích.. přeinstalovávám si gg na jiný počítač.. importuju nálezy, vše ok.. pak importuju gpx s labkama a naimportují se terezín 2014, 2015, ale Terezín 2018 ne.. a použil jsem stejné GPX jako loni... viz příspěvek od Jirky.O výše.. díky moc za případnou pomoc..


  • 0

#6 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2019 - 8:16

Stejne GPX ... a importujes je take stejne jako loni? Tezko neco radit, kdyz netusime, jak to GPX vypada a jak to importujes.

 

Technicka - kdyz preinstalovavas GG, proc na novy pocitac jen nepretahnes DATADIR? Mel bys rovnou vsechno tak jako ve starem pocitaci.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#7 mysakmorce

mysakmorce

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2019 - 10:40

Starý počítač odešel bez rozloučení :( .. ano, je to stejně gpx jako loni.. to jsem měl zalohovane.. navíc jsem ho zkoušel se stejným výsledkem stáhnout z tohoto vlákna... v Gg klasicky import/soubory.. ostatní gpx mi šly normálně.. tady se naimportuje nula...
  • 0

#8 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 840 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2019 - 10:45

OT: Počítač je jedna věc, disk v něm druhá. Pokud je disk v pořádku, lze jej vymontovat a data z něj získat.


  • 0

#9 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2019 - 11:05

A to GPX je ve formátu "PQ GPX" nebo "LAB GPX"? Není GPX jako GPX... a třeba originálnbí LAB GPX se stanbdardnim importem schroupat neda. Dela se to pres prave tlacitko na materskem eventu/kesi.


  • 0

#10 mysakmorce

mysakmorce

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 238 příspěvků(y)

Publikováno 24 duben 2019 - 18:40

Díky.. pravé tlačítko na megáč zabralo.. už dám snad pokoj :-)


  • 0

#11 Olson_vs

Olson_vs

    Olson_vs

  • Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2019 - 9:19

??? Geoget umi importovat to oficialni GPX z labs.geocaching.com. Ten si muzes stahnout kdykoliv, navod je na wiki.

Návod je na wiki ... pod jakým pojmem, v jaké sekci?


  • 0

#12 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2019 - 9:29

Vzhledem k tomu, ze po poslednich zmenach od Groundspeaku uz nelze stahnout zadne LAB GPX, ani nejde hrat mimo specialni aplikaci, tak je to uz trochu pasé, ne?


  • 0

#13 Olson_vs

Olson_vs

    Olson_vs

  • Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2019 - 9:39

Vzhledem k tomu, ze po poslednich zmenach od Groundspeaku uz nelze stahnout zadne LAB GPX, ani nejde hrat mimo specialni aplikaci, tak je to uz trochu pasé, ne?

Jak tedy ty LABky (konkrétně ty první z Muzea Geocachingu v Terezíně) dostanu do Geogetu?


  • 0

#14 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 375 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2019 - 9:51

Předně je musíš mít v nějakém GPX. A pak podle toho, co máš:

  • Pokud je to PQ GPX, tak to naimportuj, jako cokoliv jiného
  • Pokud je to LAB GPX, tak dej pravé tlačítko na rodičovské keši (asi nějaký ten event, co se tam konal.. už fakt dávno nevím, při jaké příležitosti to tam vzniklo), a tam máš volbu na import LAB.

Hele, a co zkusit vlezt na geoget.cz a do vyhledavaciho policka napsat "lab"? Hned prvni stranka, co ti to najde, pojednava o importu, a je tam kolem toho vsechno vysvetlene.


  • 0

#15 Olson_vs

Olson_vs

    Olson_vs

  • Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2019 - 9:54

Předně je musíš mít v nějakém GPX. A pak podle toho, co máš:

  • Pokud je to PQ GPX, tak to naimportuj, jako cokoliv jiného
  • Pokud je to LAB GPX, tak dej pravé tlačítko na rodičovské keši (asi nějaký ten event, co se tam konal.. už fakt dávno nevím, při jaké příležitosti to tam vzniklo), a tam máš volbu na import LAB.

Hele, a co zkusit vlezt na geoget.cz a do vyhledavaciho policka napsat "lab"? Hned prvni stranka, co ti to najde, pojednava o importu, a je tam kolem toho vsechno vysvetlene.

Hele a kde to gpx vezmu? Už to řeším na dvou fórech a neustále je mi odpovídáno tak nějak "politicky".


Tento příspěvek byl upraven od Olson_vs: 30 květen 2019 - 9:54

  • 0

#16 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2019 - 10:08

Ja myslim, ze problem je v tom, jak se ptas a na co. Optas se jak  importovat labky, je ti odpovezeno a ty se vztekas, ze ti nerekli, kde ziskas soubor. Ale i o tom souboru to tu uz padlo. Puvodne sly soubory ziskat importem z gc.serveru (presneji z jeho odnoze pro LAB), ted uz ziskat nejdou, protoze vsechno predelali na nativni aplikaci a je vsechno jen online.

 

GPX soubory tak jsou jen diky lidem, kteri to vezmou z te aplikace a podle mapy si to naklikaji a vytvori GPX v podstate rucne.

 

Co na tom neni jasne?


Tento příspěvek byl upraven od gord: 30 květen 2019 - 10:22

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#17 Olson_vs

Olson_vs

    Olson_vs

  • Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2019 - 10:18

ANO, jsem ten největší blb, který se neumí ptát.
Když někdo (konkrétně Haluma) , píše, že se to dá stáhnout a že je to někde popsané jak, a já se zeptám, kde se to dá najít, tak je, alespoň si myslím, jasné, že se v původním dotazu pídím po těch souborech a ne jak se to importuje. A předpokládám, že to někdo má vytvořené a ví, kde to najdu a můžu si to stáhnout. Pokud ne a k těmto GPX se nedostanu, ztrácí pro mě Geoget jako takový význam. Sorry za blbé dotazy.


Tento příspěvek byl upraven od Olson_vs: 30 květen 2019 - 10:27

  • 0

#18 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2019 - 10:29

Takse taky koukni na datum Halumovy odpovedi o stahovani souboru, kterou jsi citoval: HaLuMa napsal/a 10 Čer 2018 - 19:58. To je rok stare! Od te doby GS udelal radu zmen a treba prave u LABek velmi zasadnich. Takze kdyz se ptas, jak neco nekam dostanes, vubec neni jasne, ze nevis kde to ziskat. To je mozna jasne tobe, ale ja budu predpokladat, ze u z to mas a jen nevis, co s tim.

 

Sobory s novymi LABkami tu maji sve vlakno, tam je stahnes. Ostani LABky nemas jak ziskat z verejnych zdroju. Budes muset poprosit nekoho, kdo ma prislusny GPX soubor, aby ti ho poskytl, a take rekl, ktery z tech dvou moznych formatu to je.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#19 Olson_vs

Olson_vs

    Olson_vs

  • Members
  • PipPipPip
  • 103 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2019 - 10:53

Ujišťuji vás, že než položím dotaz, procházím fóra i googlím. Až když nemůžu po určité době něco najít, kladu dotaz. Našel jsem všechny možné gpx k LAB keším. Dokonce se mi i v Geogetu některé zdvojily (mají různé kódové označení, terén i obtížnost), ale zrovna ty první Terezínské z muzea jsem nikde nenašel. Docela by mě zajímalo, jak to řeší začínající LABkaři, pokud to chtějí mít v Geogetu jako já. Vůbec si nedovedu představit, jak bych řešil nějaké gpx labek, které tu třeba nikdo nemá... 

Proto ještě jednou někoho PROSÍM. Má někdo gpx soubor lab keší MUZEUM OF GEOCACHING v Terezíně a mohl by mi jej poskytnout? Nebo odkaz, kde se to dá stáhnout?


Tento příspěvek byl upraven od Olson_vs: 30 květen 2019 - 10:56

  • 0

#20 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 30 květen 2019 - 11:07

Zacinajici labkar musi pouzivat original online aplikaci v mobilu. Tam zadne GPX neresi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama