Přejít na obsah


Fotka

Jak fungují NA logy?


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
2 odpovědí na toto téma

#1 hauskaa

hauskaa

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 713 příspěvků(y)

Publikováno 10 červen 2018 - 22:50

Kluci revírničtí, neberte to nijak zle, ale ptám se, jak fungují NA logy. Mám ten pocit, že jste je přestali sledovat. 

Neposílám to rád a už vůbec ne často. Když už, jsem ale přesvědčen, že to má smysl. Přesto mám poslední dobou ten pocit, že to padá do černé díry a že to nečtete.

Namátkou o čem vím:

 

GC359EP

14měsíců od posledního nálezu kačerem. 

17měsíců od posledního přihlášení ounera na web. 

Keška tam není, několik DNF, tři (pravda jedno dnešní) NA a nikdo to neřešíte.

 

GC1Q32D

Psal jsem, že je keška přímo v průjezdním profilu vlaku (!) a je potřeba to vyřešit přesunem. Ouner z keše vylil vodu a tím to skončilo. Přesun ze zóny kam zakazují vstup předpisy SŽDC se nekoná.

 

GC4QGKY

13měsíců poslední log a to ještě pochybný

14dní je tam NA log, nereaguje ani ouner, ani revírník

 

GC1V93N

14měsíců od posledního nálezu, ounerka se jen vymlouvá a nic...

Tady to není žádná výčitka, tady jste se o situaci dověděli teprve včera.

 

GC374CK

Tady dokonce v půlce dubna Rico dal ounerovi 14denní ultimátum "obnov nebo archiv". Ani se ouner neobtěžuje reagovat. A je půlka června. 

 

Jak to funguje? Sype Vám to automat do mejlu? Nebo do spamu? A když už situace jako s tou poslední, hlídáte splnění toho, co po ounerech požadujete? Nejsem puritán, co po 3měsících a 1dni píše NA a trvá na archivacích. Vůbec ne. Ale víc než rok neaktivity už není omluvitelný ničím. Konkrétně ta první keš (nejmarkatnější příklad) je u zajímavého objektu a podle mého by brzy u objektu vznikla jiná krabička. Takhle nemůže....

 


  • 0
Livet är en fråga om kvalitet, inte lengt.

#2 Rico Reviewer

Rico Reviewer

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 86 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 6:16

NA logy nám do mailu nechodí. Existuje na to speciální stránka, podobná frontě nových keší (ty nám také nechodí do mailu, prostě nic jako notifikace u nových keší pro nás neexistuje, naštěstí :)). Takže je to o tom, kdy se tam příslušný reviewer podívá (takže poznámka, že to nikdo neřešíme není na místě, každý máme své kraje o které se staráme). Pak provede nějakou akci (jako já u GC374CK) a log v seznamu označí jako vyřízený. Pokud na něj dávám výzvu s infem o možné archivaci po 14 dnech, tak si keš dávám do Seznamu (bookmarku) a ten čas od času kontroluji, jak se ownerům obnova daří, když nedaří, tak obvykle dochází na to nejhorší a to tu archivaci.

 

Toto vše je dost práce navíc a když nestíháme (což je často), tak je toto to první co se odkládá na jindy, jako třeba v mém případě, kdy mám takovýchto dlouhodobých hříšníků na seznamu více.

 

A jen doplnění, já se snažím rešit disablované keše již po dvou měsících (což zrovna v poslední době moc nevychází), pravidla totiž hovoří dokonce jen o 4 týdnech.


  • 0

#3 DarkLord Reviewer

DarkLord Reviewer

    Advanced Member

  • Reviewer
  • PipPipPip
  • 400 příspěvků(y)

Publikováno 11 červen 2018 - 7:11

Nemohu mluvit za kolegy, protože žádná z citovaných keší nespadá do mé kompetence, nicméně osobně vyřizuji NA logy většinou dvakrát týdně, minimálně však jednou jednou týdně, přičemž při neobnovení keše (či absenci jiné nápravy) ji archivuji cca. po 1 měsíci.
Naopak na rozdíl od svých chytřejších kolegů si nevedu databázi disablovaných keší, které bych sledoval (ani to neumím), takže jsem výhradně závislý na NA lozích.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama