Přejít na obsah


Fotka

Zobrazeni kesi na mape


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
10 odpovědí na toto téma

#1 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2018 - 20:35

Tak jsem dneska chtel zobrazit mapu kesek z Geogetu, ktere jsem si vybral. V Chromu se mi otevrela mapa, ale neco je spatne! Nahore je napsano:" Na teto strance nelze Mapy Google spravne nacist". Mapa se sice zobrazi, ale je zasedla a na jednotlivych dlazdicich je napsano "For development purposes only". Neumi pls nekdo pomoci, co nastavit, aby se vse zobrazovalo korektne. Diky.


  • 0

:ph34r:  Huawei P20 PRO + Android 8.1 - GeoGet - Locus Pro / a:Drake   :ph34r:


#2 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 178 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2018 - 20:55

Tak jsem dneska chtel zobrazit mapu kesek z Geogetu, ktere jsem si vybral. V Chromu se mi otevrela mapa, ale neco je spatne! Nahore je napsano:" Na teto strance nelze Mapy Google spravne nacist". Mapa se sice zobrazi, ale je zasedla a na jednotlivych dlazdicich je napsano "For development purposes only". Neumi pls nekdo pomoci, co nastavit, aby se vse zobrazovalo korektne. Diky.

Potvrzuji, mám stejnou zkušenost.


  • 0

#3 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 440 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2018 - 20:57

Návod jak tu mapu zprovoznit v chromu je asi tady: https://www.geoget.c...avody:mapa_kesi

Já používám Firefox, tam mapa funguje bez problémů. V Chromiu mi též v základním nastavení nefunguje.


Tento příspěvek byl upraven od Kohout team: 14 červen 2018 - 21:00

  • -1

Geoget + Locus Pro nebo a:Drake Plus na MyPhone Hammer Energy, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#4 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 979 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2018 - 21:18

Ve Firefoxu ani v Chromu mi to nejede


  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#5 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2018 - 21:19

Ve Firefoxu ani v Chromu mi to nejede

Presne tak. Dokonce jsem si nainstaloval Firefox a stale stejne. Snad na neco prijde nacelnik :-) 


  • 0

:ph34r:  Huawei P20 PRO + Android 8.1 - GeoGet - Locus Pro / a:Drake   :ph34r:


#6 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 440 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2018 - 21:30

A jo, fakt to teď nechodí ani ve Firefoxu. Mně to v něm ještě přes den fungovalo, tak jsem to teď zkoušel jen v Chromiu. Tak se omlouvám za mystifikaci.


  • 0

Geoget + Locus Pro nebo a:Drake Plus na MyPhone Hammer Energy, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 674 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 6:24

To se jen Googlu zastesklo po moji platebni karte. Zkusim s tim neco udelat.


  • 0

#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 674 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 7:05

Zkuste verzi 2.9.15... pomohlo to?


  • 1

#9 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 980 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 7:10

Mne ano. Diky.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#10 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 8:16

Zkuste verzi 2.9.15... pomohlo to?

Zkusim vecer doma. Kazdopadne diky za bleskurychlou opravu :-)


  • 0

:ph34r:  Huawei P20 PRO + Android 8.1 - GeoGet - Locus Pro / a:Drake   :ph34r:


#11 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 326 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 16:58

Tak uz jsem doma a novy GeoGet funguje. Jeste jednou diky!


  • 0

:ph34r:  Huawei P20 PRO + Android 8.1 - GeoGet - Locus Pro / a:Drake   :ph34r:





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama