Přejít na obsah


Fotka

Zobrazeni kesi na mape


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
26 odpovědí na toto téma

#1 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 403 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2018 - 20:35

Tak jsem dneska chtel zobrazit mapu kesek z Geogetu, ktere jsem si vybral. V Chromu se mi otevrela mapa, ale neco je spatne! Nahore je napsano:" Na teto strance nelze Mapy Google spravne nacist". Mapa se sice zobrazi, ale je zasedla a na jednotlivych dlazdicich je napsano "For development purposes only". Neumi pls nekdo pomoci, co nastavit, aby se vse zobrazovalo korektne. Diky.


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 PRO + Android 9.1 - GeoGet - Locus Pro   :ph34r:


#2 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 189 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2018 - 20:55

Tak jsem dneska chtel zobrazit mapu kesek z Geogetu, ktere jsem si vybral. V Chromu se mi otevrela mapa, ale neco je spatne! Nahore je napsano:" Na teto strance nelze Mapy Google spravne nacist". Mapa se sice zobrazi, ale je zasedla a na jednotlivych dlazdicich je napsano "For development purposes only". Neumi pls nekdo pomoci, co nastavit, aby se vse zobrazovalo korektne. Diky.

Potvrzuji, mám stejnou zkušenost.


  • 0

#3 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2018 - 20:57

Návod jak tu mapu zprovoznit v chromu je asi tady: https://www.geoget.c...avody:mapa_kesi

Já používám Firefox, tam mapa funguje bez problémů. V Chromiu mi též v základním nastavení nefunguje.


Tento příspěvek byl upraven od Kohout team: 14 červen 2018 - 21:00

  • -1

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#4 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 301 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2018 - 21:18

Ve Firefoxu ani v Chromu mi to nejede


  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#5 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 403 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2018 - 21:19

Ve Firefoxu ani v Chromu mi to nejede

Presne tak. Dokonce jsem si nainstaloval Firefox a stale stejne. Snad na neco prijde nacelnik :-) 


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 PRO + Android 9.1 - GeoGet - Locus Pro   :ph34r:


#6 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 505 příspěvků(y)

Publikováno 14 červen 2018 - 21:30

A jo, fakt to teď nechodí ani ve Firefoxu. Mně to v něm ještě přes den fungovalo, tak jsem to teď zkoušel jen v Chromiu. Tak se omlouvám za mystifikaci.


  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 6:24

To se jen Googlu zastesklo po moji platebni karte. Zkusim s tim neco udelat.


  • 0

#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 7:05

Zkuste verzi 2.9.15... pomohlo to?


  • 1

#9 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 810 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 7:10

Mne ano. Diky.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#10 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 403 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 8:16

Zkuste verzi 2.9.15... pomohlo to?

Zkusim vecer doma. Kazdopadne diky za bleskurychlou opravu :-)


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 PRO + Android 9.1 - GeoGet - Locus Pro   :ph34r:


#11 hlavsic

hlavsic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 403 příspěvků(y)

Publikováno 15 červen 2018 - 16:58

Tak uz jsem doma a novy GeoGet funguje. Jeste jednou diky!


  • 0

:ph34r:  Huawei P30 PRO + Android 9.1 - GeoGet - Locus Pro   :ph34r:


#12 Lukas&Verca

Lukas&Verca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2019 - 15:11

Ahoj, pouzivam prvne geoget a chtel jsem si tam zobrazit mapu nalezeneych kesek (pro velkoformatovy tisk -coz je taky skoda, ze to nejak nepodporuje, ale nevadi slozim obrazek sloziteji rucne.)

A uplne mi pro moji potrebu nevyhovuje grupovani bodu do onoho barevneho fleku s poctem, jde to nejak zrusit?

Odpoved jsme hledal a nenasel.

Diky za odpovedi.

 


  • 0

#13 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 301 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2019 - 15:20

Ahoj, pouzivam prvne geoget a chtel jsem si tam zobrazit mapu nalezeneych kesek (pro velkoformatovy tisk -coz je taky skoda, ze to nejak nepodporuje, ale nevadi slozim obrazek sloziteji rucne.)

A uplne mi pro moji potrebu nevyhovuje grupovani bodu do onoho barevneho fleku s poctem, jde to nejak zrusit?

Odpoved jsme hledal a nenasel.

Diky za odpovedi.

Grupování jde ovládat - Tools / Settings. Osobně tam mám nastavenou hodnotu 6, která mi to groupování prakticky potlačí.

 

Formát A3 si můžeš doplnit když oedituješ soubor .\MAP\mapa.html, ve stávající verzi je to od řádku 144. Pozor pak na nastavení tisku v prohlížeči !


Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 23 leden 2019 - 16:08

  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#14 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2019 - 15:35

To nastavení groupovani hledej přímo v té mapě, ne v Geogetu. Dá se tam nastavit od jakého zoomu se negroupuje.

Jen bacha, když bude těch bodů moc, tak té mapě rychle dojde dech, přestane to stíhat. Takže to chce rychlý procesor, hodně paměti a trpělivost.
  • 1

#15 Lukas&Verca

Lukas&Verca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2019 - 16:28

Oooo, diky moc, no ja planuju spis format A1 nebo A0, tak uvidime, co to pochrousta,ale diky moc...


  • 1

#16 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2019 - 16:56

to se bojim, ze ten mapovy engine od Googlu vyskoci z kuze.


  • 3

#17 Lukas&Verca

Lukas&Verca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2019 - 16:43

to se bojim, ze ten mapovy engine od Googlu vyskoci z kuze.

 

Nabehlo na lusknuti prstu (na tu A1). Jen mi prijde, ze odhadem to ma tak 4000 bodu na sirku (podle rolovatka v prohlizeci na dva monitory cca) a k tisku bych si predstavoval tak dvojnasobek? Da se pro tuto funkcionalitu nekde nastavit rozliseni tisku? Pokud v tom souboru mapa.html lze nastavit jen "velikost na milimetry" toho papiru?

 

A k tomu jeste jeden maly dotazek, mohu nekde podobne elegantne zmenit ikonky pro kesky? Ano sice bych si mohl dat v totalcommanderu vyhledat vyskyt nazvu toho gifu v souboru, ale treba se to da nastavit nekde jinde, nez to takhle zprasim?

jeste jednou dik.


  • 0

#18 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 477 příspěvků(y)

Publikováno 24 leden 2019 - 17:00

K těm jednotkám rozměru, můžeš tam použít všechno, co v HTML. Viz. třeba: https://www.jakpsatw...s-jednotky.html Další věc je, jaké maximum umí ten mapovy engine Googlu, a to fakt netuším.

 

Ikonky si tam muzes dát jaké chceš. Podivej se na soubory ikony.txt, ikonyna.txt a ikonymy.txt. Tam kazdy radek definuje ikonku pro jeden druh bodu. Kde se ma najit obrazek, jak je veliky, kde ma presne aktivni bod, atd. (na shadow se muzes vykalsat, to uz Google nepouziva.) A jsou to tri sady ikonek, jedna pro normalni, druha pro kese mimo provoz, a treti pro vlastni kese.


  • 3

#19 Lukas&Verca

Lukas&Verca

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 28 leden 2019 - 18:14

ZKousel jsem tedy A1 na 300dpi a to si to ustele. Polovicni velkost uz je ok


  • 0

#20 jp.honza

jp.honza

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2019 - 9:53

Tak je to tu zase, od včerejška tj. 22.3.2019 mi po delším čase nejdou zobrazit vybrané keše v mapě. Mapa neaktivní s vodoznakem "For development purposes only" :(. Zjištěno i u dalších dvou kamarádů. Prohlížeč používám Chrome. Prosím o radu, pokud někdo něco víte.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama