Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.15

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
253 odpovědí na toto téma

#241 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 911 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 19:10

To opravdu vypadá na zpomalený počítač, než na konkrétní problém zrovna s mapou.
Může být zpomalený i vyráběním zálohy Geogetu, vyžití to disk... A jestli je pomalý, pocítíš to.
  • 0

#242 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 169 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 19:31

Ne počítač ničím zpomalený není, když se podívám na mapy.cz, tak tam vše funguje rychle.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#243 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 169 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 20:04

Když si spustím správce úloh a kliknu na + u zoomu, tak na 5 vteřin mi to vytíží jedno jádro na 100% a to nepovažuji za normální, normálně se ten zoom udělá okamžitě.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#244 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 911 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 21:42

To ti ale nevyresime, to je otazka javascriptu ve tvem prohlizeci vs. Google Maps API.


  • 0

#245 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 778 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 22:21

Že by "povedená" aktualizace antiviru?
  • 0

#246 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 911 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 6:08

Nebo aktualizace prohlížeče, nebo aktualizace mapového engine u Googlu,...
  • 0

#247 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 169 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 9:35

No nevím čím to je, ale v práci to je ještě horší, to mi ten zoom vytíží to jedno jádro na 100% po dobu 10 vteřin. A o jediné změně, která v poslední době proběhla co vím jsou aktualizace Windows, ale to si myslím, že už je před delší dobou a po nich že mi to ještě fungovalo.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#248 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 911 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 9:54

Tak to zkus v jiném prohlížeči. Prostě si otevři mapu, spusť jiný prohlížeč a dej do něj to URL, co vidíš v tom původním.
  • 0

#249 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 169 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 10:31

No asi Microsoft něco udělal s IE11, ve kterém mám problémy, ve Firefoxu i Chrome to funguje normálně. No co se dá dělat, holt budu používat jiný prohlížeč. V GeoGetu se asi nedá říct, že má používat jiný než výchozí prohlížeč?


Tento příspěvek byl upraven od Kreten8: 17 leden 2019 - 10:31

  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#250 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 911 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 10:58

V nastaveni mu muzes rict libovolne EXE, ktere ma volat misto vychoziho prohlizece.


  • 0

#251 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 169 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 11:04

Jo jsem slepej, nějak jsem to  přehlídnul.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#252 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 120 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 17:32

Lisi se tim, ze pro nektere mapy od googlu se dost zmenily parametry predavane pluginem. Je to vynuceno politikou googlu.

Návod se prakticky nezměnil, takže by sekvence parametrů měla být stejná. Ale když použiju 4.5 tak mám puntíky rozsypané po celém okně.

Ostatně - ve tvém profilu máš taky puntíkaté mapy které jsou stejně náhodně rozsypané.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#253 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 345 příspěvků(y)

Publikováno Včera, 20:21

Jo, diky. Hledal jsem nejake problemy a nechal tam nastavene nahodne puntiky misto uctu. Opravim to. Ale nemuzu to dat primo na server, jde to pres admina, takze asi az zitra.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#254 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 345 příspěvků(y)

Publikováno Dnes, 8:22

Tak by to melo byt uz v poradku. Ja uz mam sve puntiky spravne. :-)

 

Co se tyka tech parametru proti verzi 4.4. tak ty jsou vicemene stejne, jen neco malo je navic (stavajici Stator to nepouziva, az nova verze). Nicmene v brzke dobe prestanou puntikate mapy pres verzi 4.4 chodit (pokud nejsou v cache na serveru), protoze verze 4.4. nema upravene volani googlovskych map pro jejich restrikce.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

1 uživatel(ů) prochází toto téma

1 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů


    Malej_viktor

Reklama