Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.15

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
250 odpovědí na toto téma

#241 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 908 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 19:10

To opravdu vypadá na zpomalený počítač, než na konkrétní problém zrovna s mapou.
Může být zpomalený i vyráběním zálohy Geogetu, vyžití to disk... A jestli je pomalý, pocítíš to.
  • 0

#242 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 167 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 19:31

Ne počítač ničím zpomalený není, když se podívám na mapy.cz, tak tam vše funguje rychle.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#243 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 167 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 20:04

Když si spustím správce úloh a kliknu na + u zoomu, tak na 5 vteřin mi to vytíží jedno jádro na 100% a to nepovažuji za normální, normálně se ten zoom udělá okamžitě.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#244 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 908 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 21:42

To ti ale nevyresime, to je otazka javascriptu ve tvem prohlizeci vs. Google Maps API.


  • 0

#245 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 778 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 22:21

Že by "povedená" aktualizace antiviru?
  • 0

#246 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 908 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 6:08

Nebo aktualizace prohlížeče, nebo aktualizace mapového engine u Googlu,...
  • 0

#247 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 167 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 9:35

No nevím čím to je, ale v práci to je ještě horší, to mi ten zoom vytíží to jedno jádro na 100% po dobu 10 vteřin. A o jediné změně, která v poslední době proběhla co vím jsou aktualizace Windows, ale to si myslím, že už je před delší dobou a po nich že mi to ještě fungovalo.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#248 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 908 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 9:54

Tak to zkus v jiném prohlížeči. Prostě si otevři mapu, spusť jiný prohlížeč a dej do něj to URL, co vidíš v tom původním.
  • 0

#249 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 167 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 10:31

No asi Microsoft něco udělal s IE11, ve kterém mám problémy, ve Firefoxu i Chrome to funguje normálně. No co se dá dělat, holt budu používat jiný prohlížeč. V GeoGetu se asi nedá říct, že má používat jiný než výchozí prohlížeč?


Tento příspěvek byl upraven od Kreten8: 17 leden 2019 - 10:31

  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#250 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 908 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 10:58

V nastaveni mu muzes rict libovolne EXE, ktere ma volat misto vychoziho prohlizece.


  • 0

#251 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 167 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 11:04

Jo jsem slepej, nějak jsem to  přehlídnul.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama