Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.15

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
378 odpovědí na toto téma

#241 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 122 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 19:10

To opravdu vypadá na zpomalený počítač, než na konkrétní problém zrovna s mapou.
Může být zpomalený i vyráběním zálohy Geogetu, vyžití to disk... A jestli je pomalý, pocítíš to.
  • 0

#242 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 230 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 19:31

Ne počítač ničím zpomalený není, když se podívám na mapy.cz, tak tam vše funguje rychle.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#243 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 230 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 20:04

Když si spustím správce úloh a kliknu na + u zoomu, tak na 5 vteřin mi to vytíží jedno jádro na 100% a to nepovažuji za normální, normálně se ten zoom udělá okamžitě.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#244 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 122 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 21:42

To ti ale nevyresime, to je otazka javascriptu ve tvem prohlizeci vs. Google Maps API.


  • 0

#245 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 817 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 22:21

Že by "povedená" aktualizace antiviru?
  • 0

#246 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 122 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 6:08

Nebo aktualizace prohlížeče, nebo aktualizace mapového engine u Googlu,...
  • 0

#247 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 230 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 9:35

No nevím čím to je, ale v práci to je ještě horší, to mi ten zoom vytíží to jedno jádro na 100% po dobu 10 vteřin. A o jediné změně, která v poslední době proběhla co vím jsou aktualizace Windows, ale to si myslím, že už je před delší dobou a po nich že mi to ještě fungovalo.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#248 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 122 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 9:54

Tak to zkus v jiném prohlížeči. Prostě si otevři mapu, spusť jiný prohlížeč a dej do něj to URL, co vidíš v tom původním.
  • 0

#249 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 230 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 10:31

No asi Microsoft něco udělal s IE11, ve kterém mám problémy, ve Firefoxu i Chrome to funguje normálně. No co se dá dělat, holt budu používat jiný prohlížeč. V GeoGetu se asi nedá říct, že má používat jiný než výchozí prohlížeč?


Tento příspěvek byl upraven od Kreten8: 17 leden 2019 - 10:31

  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#250 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 122 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 10:58

V nastaveni mu muzes rict libovolne EXE, ktere ma volat misto vychoziho prohlizece.


  • 0

#251 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 230 příspěvků(y)

Publikováno 17 leden 2019 - 11:04

Jo jsem slepej, nějak jsem to  přehlídnul.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#252 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 169 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2019 - 17:32

Lisi se tim, ze pro nektere mapy od googlu se dost zmenily parametry predavane pluginem. Je to vynuceno politikou googlu.

Návod se prakticky nezměnil, takže by sekvence parametrů měla být stejná. Ale když použiju 4.5 tak mám puntíky rozsypané po celém okně.

Ostatně - ve tvém profilu máš taky puntíkaté mapy které jsou stejně náhodně rozsypané.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#253 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 545 příspěvků(y)

Publikováno 22 leden 2019 - 20:21

Jo, diky. Hledal jsem nejake problemy a nechal tam nastavene nahodne puntiky misto uctu. Opravim to. Ale nemuzu to dat primo na server, jde to pres admina, takze asi az zitra.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#254 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 545 příspěvků(y)

Publikováno 23 leden 2019 - 8:22

Tak by to melo byt uz v poradku. Ja uz mam sve puntiky spravne. :-)

 

Co se tyka tech parametru proti verzi 4.4. tak ty jsou vicemene stejne, jen neco malo je navic (stavajici Stator to nepouziva, az nova verze). Nicmene v brzke dobe prestanou puntikate mapy pres verzi 4.4 chodit (pokud nejsou v cache na serveru), protoze verze 4.4. nema upravene volani googlovskych map pro jejich restrikce.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#255 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 125 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2019 - 13:28

Vec: data eventu. Neco zrejme zmenil GS (nebo jsem neco prehledl). Kdyz si (je to asi tyden dva, co to vidim) dam do GG PQ, kde mam prazske eventy, tak se mi to zobrazi s jinym datem (obvykle o den pozdeji). V PQ je skutecne pozdejsi datum - ale to bude asi neco s casovou zonou, pocitam. Konkretne: event GC82MY1 ma v PQ tohle:

 

<wpt lat="50.035233" lon="14.313483">

    <time>2019-02-03T02:15:00Z</time>
    <name>GC82MY1</name>
 
a v GG se to objevi jako 3. unora. Kdyz tomuto eventu udelam v GG "Update geocache", tak se to zmeni na 2. unora (coz je nas cas, kdy tento event sklutecne probehl). Vypada to tedy, ze GG dostava (nebo dela) jinak data z PQ a jinak pres API. Ono se neco podobneho take objevilo ve forech u GSAKu nedavno. Diky za vysvetleni, co je vlastne jinak a jak to ma byt.

  • 0

#256 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 545 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2019 - 14:18

Nevim, jak je to v tomto konkretnim pripade, ale obecne lze rici, ze GS ma v casech a casovych zonach mirne receno zmatek. Dlais jednoznacnou veci je, ze data, ktera dava do PQ a ktera posila pres API nejsou shodna. Takze bych klidne odhadoval, ze se zmenama zadavani data a casu u eventu upravil v potrebnem smeru jen data odesilana do API (v horsim pripade upravil odesilani do obou kanalu, ale upravil to ruzne. Ani tomu bych se v jejich pripade moc nedivil.)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#257 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 122 příspěvků(y)

Publikováno 04 únor 2019 - 14:52

To bude tim, ze u eventu ted nove zacali pridavat i cas pocatku eventu. Coz by bylo super, kdyby to udelali spravne.

 

Podivej se na ten cas v PQ. To 'Z' na konci casu znamena ZULU, tedy cas na nultem poledniku. Neco tu nehraje, ze?

 

Ano, maji ten cas zapsany uplne blbe, v nejakem uplne jinem casovem pasmu, nez rikaji. Protoze cas "2019-02-03T02:15:00Z" opravdu neni "2.2.2019 18:15 CET".


  • 0

#258 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 230 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2019 - 11:50

Nevím co je to za problém, ale nálezy do GeoGetu importuji pomoci souboru geocache_visits.txt z Oregonu 650 a u některých kešek mi chybí čas - je tam 00:00, přitom v tom souboru ten čas uvedený je a když si u kešky smažu nález a naimportuji znovu, tak se mi naimportuje správně i s časem. Vidím to jako problém, neboť občas ten soubor geocache_visits.txt v navigaci smažu, aby nebyl moc veliký a pak u těch starších kešek mi ten čas chybí a už si ho nemůžu znovu naimportovat.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#259 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 125 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2019 - 12:11

Tento problem asi neni problem ale feature :-) . Ptal jsem se na to pred casem autora, protoze bych to take chtel mit jinak. Pochopil jsem, ze GG ten cas pridava jen u kesek, ktere vytvari v databazi, nikoliv u tech, ktere jen aktualizuje. Byl bych radeji, kdybych mohl z Oregonu dat i cas, i kdyz v GG keska uz je jako nalezena a pokud nema cas 00:00. Vubec nejlepsi, kdyby tohle slo nastavit, zda to tak chci nebo ne.


  • 0

#260 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 230 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2019 - 12:18

Pochopil jsem, ze GG ten cas pridava jen u kesek, ktere vytvari v databazi, nikoliv u tech, ktere jen aktualizuje.

To určitě ne, neboť já mám všechny kešky v databázi a jen aktualizuji datum a čas nálezu tím importem z geocache_visits.txt
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama