Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.15

geoget

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
301 odpovědí na toto téma

#21 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 348 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 13:37

Nemáš blbě časové pásmo?
  • 0

#22 von Bronin

von Bronin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 552 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 14:04

Nemáš blbě časové pásmo?

Ne, řekl bych...

Přiložené miniatury

  • 20180618_150247.jpg

  • 0

#23 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 946 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 14:27

Hele, tezko rict. Tu chybovou hlasku ti pise web Groundspeaku, a zatim pokazde to byla chyba v nastaveni casu ci casoveho pasma.

 

Geoget proste vezme systemovy cas v UTC, a ten se posila s pozadavkem... a server si to kontroluje vuci jeho casu, aby nekdo nemohl zachytit tvoji komunikaci a zkusil ji poslat znova. Takze teoreticky mohl byt problem i na druhe strane, ze se jim rozjel cas na serveru. Pak bych ale cekal, ze problem nebude pretrvavat. Opravdu ti to dela i ted?

 

Zkonfrontoval jsi to datum a cas v chybove hlasce se skutecnosti? (to totiz neni na zadnem tvem obrazku videt!)


  • 0

#24 von Bronin

von Bronin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 552 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 15:18

Problém mám několik týdnů. Zůstalo to i po aktualizaci GG. Příkladám nový print. Podle chybové tabulky je o hodinu méně než v pravo dole na počítači. Koukal jsem i na GC.COM, kde je pásmo času správně...

Přiložené miniatury

  • 20180618_161332.jpg

Tento příspěvek byl upraven od von Bronin: 18 červen 2018 - 15:22

  • 0

#25 von Bronin

von Bronin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 552 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 15:20

gc.com...20180618_161750.jpg

Tento příspěvek byl upraven od von Bronin: 18 červen 2018 - 15:21

  • 0

#26 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 348 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 15:24

Ne, řekl bych...

Nemáš tam letní čas. Proto tam máš hodinový rozdíl.
  • 1

#27 von Bronin

von Bronin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 552 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 15:50

Nemáš tam letní čas. Proto tam máš hodinový rozdíl.


To by mohlo být ono, přehodím ručně a uvidíme. Dík
  • 0

#28 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 946 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 16:32

Casove pasmo nastavene na gc.com v tom nehraje zadnou roli.

 

Chteji odemne poslat aktualni cas v UTC. Proto musis mit v pocitaci spravne nastavene casove pasmo, vcetne letniho casu, abych mohl precist spravnou hodnotu casu v UTC. To se odesle (spolu s dalsimi zakodovanymi autorizacnimi udaji) na prihlasovaci server gc.live, a tam se to porovnava s aktualnim UTC casem na serveru.

 

Pokud jsi tam nemel spravne letni cas, musely mit problem s prihlasovanim i vsechny ostatni jine aplikace, ktere pouzivaji gc.live! Mozna ti jeste fungovaly, protoze mely doposud platny token, takze k prihlasovani nedochazelo. Jakmile by ti token vyprsel, a bylo by nutne se znovu prihlasit, uplne stejnou chybovou hlasku bys dostal i tam.


  • 1

#29 von Bronin

von Bronin

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 552 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 17:33

Musel jsem v kompu nastavit čas@spol ručně, potom je vše ok. Jakmile to nechám automaticky, nejde to. Hlavně, že jsem v provozu :) Dík za snahu oběma.
  • 0

#30 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 17:34

Když dám aktualizovat keš z gc.live (jedno jestli základní nebo plný listing), tak se název keše nastaví správně, ale po aktualizaci stavu je špatně (místo některých unicode znaků jsou otazníky).

 

Např. na keši GC76K79


Tento příspěvek byl upraven od Pe_Bo: 18 červen 2018 - 17:35

  • 0

#31 nalano

nalano

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 348 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 18:11

To by mohlo být ono, přehodím ručně a uvidíme. Dík

Ve Windows jsi neměl nastaveno Automaticky nastavovat letní čas.
  • 0

#32 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 946 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 18:47

Když dám aktualizovat keš z gc.live (jedno jestli základní nebo plný listing), tak se název keše nastaví správně, ale po aktualizaci stavu je špatně (místo některých unicode znaků jsou otazníky).

 

Např. na keši GC76K79

 

No jo, jsem trdlo. Tohle jsem zrovna opravoval u importu kesi, ale na aktualizaci stavu jsem zapomnel.


  • 0

#33 Pe_Bo

Pe_Bo

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 514 příspěvků(y)

Publikováno 18 červen 2018 - 19:01

To neva, počkám si na další verzi :)


  • 0

#34 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 132 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2018 - 11:53

Mám v posledních dnech problémy s řazením keší podle názvu. Několik se jich z neznámých důvodů zařadí úplně na začítek - viz přiložený screenshot.

Přiložené miniatury

  • Schránka 01.jpg

  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#35 vkvkvk

vkvkvk

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 186 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2018 - 12:02

Řazení je v pořádku. Tyto názvy mají na začátku mezery, případně uvozovky a to tyto znaky patří před písmena.


  • 0

#36 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 132 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2018 - 12:29

Je fakt, že se ta mezera při detailním pohledu objeví. Ale řekl bych, že dříve se úvodní mezery ignorovaly. Navíc, na webu taky vidět nejsou
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#37 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 946 příspěvků(y)

Publikováno 02 červenec 2018 - 14:27

...protoze import z GPX drive uvodni mezery ignoroval.


Ted to ukazuje presne tak, jak je to v datech zadane.


  • 0

#38 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 037 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2018 - 5:46

Tak jsem se včera nechal nachytat. Dvě nové, kvůli kterým jsem dělal GPX, v navigaci nebyly. Opakoval jsem export, dávka mi běží dost dlouho, už jsem chtěl jít spát. A zase nic. Až pak mě napadlo, že mají diakritiku v názvu a po přesném zadání tam byly. Určitě se dá v exportním skriptu udělat, aby exportoval bez diakritiky, podívám se na to. Oregon bohužel k ignorování diakritiky při hledání nepřemluvím.


  • 0

#39 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 946 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2018 - 6:15

Čistě ze zvědavosti, abych poznal chování uživatelů... proč vlastně v gps hledáš kese podle názvu? Ja si je totiž vybírám z mapy.
  • 0

#40 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 417 příspěvků(y)

Publikováno 03 červenec 2018 - 7:00

Ja bezne hledam podle jmena - pokud hledam konkretni kesku, ktera je nekde mimo moji pozici, je to dost pohodlnejsi nez vyhledat misto v mape a pak pripadne v te spouste kesi najit tu jednu spravnou.

 

Nevim, co pouzivas za export, ale z tech exportu od Medwyna a ode me se diakritika do garminu nedava. (Nebo se nevyhazuje ze jmen, protoze tam stejne byt nemohla? Pak by se to dalo snadno upravit.)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 






Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama