Přejít na obsah


Fotka

Geoget 2.9.15

geoget

  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
430 odpovědí na toto téma

#421 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 451 příspěvků(y)

Publikováno 18 prosinec 2019 - 16:07

Uprav soubor Common/IconsCountry.ini, format je urcite zrejmy.

 

Diky za rychlou radu. Bohuzel ale asi neco porad prehlizim. Do uvedeneho souboru (GeoGet/data/script/Stator/Common/IconCountry.ini) jsem pridal jednu radku zacinajici North Macedonia:

Macedonia=https://www.geocaching.com/images/icons/flags/png/mk.png
North Macedonia=https://www.geocaching.com/images/icons/flags/png/mk.png
MK=https://www.geocaching.com/images/icons/flags/png/mk.png

...a restartoval jsem GG. Porad vlajecka neni. Tak jsem pokusne vyhodil radek zacinajici Macedonia... a restartoval GG, bohuzel porad nic - misto vlajecky jen text North Macedonia (tedy stejny text, ktery je v listingu cache (v mem pripade jde treba o cache GC47JQA.

 

Trochu je mi ale divne, ze se opravuje soubor v adresari Statoru. Vlajecku prece generuje vizualizacni skript GeoGetu. Nemelo by se to tedy opravit jinde?


  • 0

#422 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 332 příspěvků(y)

Publikováno 19 prosinec 2019 - 6:43

Aha, tak to ja jsem nejak zaslepen a mluvil jsem o vlajecce pro Stator! V tom pripade je treba upravit vizualizacni plugin script\vis\countryicon2.ggv.pas.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#423 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 451 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2019 - 17:05

Aha, tak to ja jsem nejak zaslepen a mluvil jsem o vlajecce pro Stator! V tom pripade je treba upravit vizualizacni plugin script\vis\countryicon2.ggv.pas.

 

Porad jsem to jeste nenasel. V souboru script\vis\countryicon2.ggv.pas se vola funkce GetCountryAbbr, ktera ma vratit dvoumistny kod statu. Podle toho kodu se pak prideli spravna vlajecka. Problem je ale v tom (aspon myslim), ze tato funkce nezna stat North Macedonia a proto nevrati nic, a proto se vlajecka v GG neobjevi. Muselo by se neco upravit tam, kde je tato funkce napsana. Ale to je zrejme uvnitr GeoGetu, kam se sahat neda. Nebo se mylim?


  • 0

#424 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 000 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2019 - 17:50

Mýlíš. Viz. soubor gsiso3166.tab v datovém adresari.


  • 0

#425 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 451 příspěvků(y)

Publikováno 22 prosinec 2019 - 19:14

Mýlíš. Viz. soubor gsiso3166.tab v datovém adresari.

 

Diky! To je ten soubor, co to spravil. Sam jsem ho nebyl schopen najit (i kdyz ted vidim, ze jeho jmeno je dost napovidaci).


  • 0

#426 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 451 příspěvků(y)

Publikováno 23 prosinec 2019 - 22:44

Shrnuti, kde je treba co opravit, aby se Macedonia v GG i ve Statoru stala North Macedonia (coz je tak, jak je to ted v listingach kesi z Makedonie. Tedy tohle je treba udelat jen do doby, nez vyjdou nove verze GG a Statoru, kde to uz bude opravene. Cervene je to, co jsem tam doplnil (asi by bylo spravnejsi to zapsat do tech seznamu v abecednim poradku, ale funguje to i takhle):

 

Pro GG staci (jak psal HaLuMa) v souboru data/gsiso3166.tab

 

 

MO Macao

MK  Macedonia
MK North Macedonia
MG Madagascar
 

 

Pro Stator v souboru data/script/Stator/Modules/MapGenFromCountry.Abbrev.ini:

 

 

Macao=MO

Macedonia=MK
North Macedonia=MK
Madagascar=MG
Malawi=MW

 

v souboru data/script/Stator/Common/IconCountry.ini:

 

 

Macedonia=https://www.geocachi...lags/png/mk.png

 

 

Vsem diky za pomoc.


  • 0

#427 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 469 příspěvků(y)

Publikováno 24 prosinec 2019 - 10:30

Groundspeak byl s tou Makedonií nezvykle rychlý.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#428 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 402 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2020 - 11:02

Dotaz spíše kvůli API Geocaching Live než Geogetu samotnému - pořídil jsem si Premium, na stránkách GC.com už mám plnou funkčnost, ale Geocaching Live o tom pořád neví (pořád pouze stažení 3 plných listingů za den). Dá se to nějak resetovat, nebo prostě musím pár dní počkat?


  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!

#429 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 332 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2020 - 11:10

Zkusil jsi v GG nove prihlaseni? (menu Nastroje - Nastaveni - Geocaching API)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#430 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 14 000 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2020 - 11:10

1. je tu urcite vlakno venovane aktualni verzi Geogetu a ne teto stare...

 

2. Geoget bude o tom vedet, az se k API znova prihlasis. V nastaveni Geogetu na to mas tlacitko.


  • 0

#431 Aviatik

Aviatik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 402 příspěvků(y)

Publikováno 02 leden 2020 - 11:59

Funguje to, díky!


  • 0
Ej vy mé krabičky z umělé hmotičky!





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:geoget

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama