Přejít na obsah


Fotka

Lab keše - ME Misto cinu: Praha 2018


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
11 odpovědí na toto téma

#1 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2018 - 12:28

Našla by se dobrá duše, která by dala k dispozici GPX soubor lab keší vhodný k importu do GeoGetu z tohoto megaeventu ?

Díky.


  • 0

georabbits.cz.png


#2 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 067 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2018 - 13:39

Neexistuje náhodou do geogetu plugin kterej je tam dokáže naimportovat?


  • 0

#3 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 778 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2018 - 13:41

Neexistuje na to zadny plugin. Geoget to umi sam o sobe. ;)


  • 0

#4 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 778 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2018 - 13:43

Pro jistotu zopakuji:

 

1. v Geogetu dej prave tlacitko na eventu, ktereho se ty LABky týkají

2. najdes tam volbu na import LAB, a to originalni GPX stahnute z labs.geocaching.com tim naimportujes.


  • 1

#5 martinracek26

martinracek26

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 067 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2018 - 13:44

https://labs.geocach...7d-0e1cb479b6fc

 

https://labs.geocach...fd-511868db74a0


Pro jistotu zopakuji:

 

1. v Geogetu dej prave tlacitko na eventu, ktereho se ty LABky týkají

2. najdes tam volbu na import LAB, a to originalni GPX stahnute z labs.geocaching.com tim naimportujes.

jj to je ono, já věděl že tam byla nějaká taková fíčura :)


  • 0

#6 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2018 - 13:50

Ano. O tom importu lab keší vím. Ale KDE stáhnu ten GPX soubor s labkama? Na ofi stránkách jej nevidím. Že by slepota? Nebo už tam není?


  • 0

georabbits.cz.png


#7 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 778 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2018 - 13:58

Tak adresu na LAB kese jsi tam snad dostal, ne? A pak staci postupovat podle: http://wiki.geocachi.../wiki/Lab_Cache


  • 0

#8 georabbits.cz

georabbits.cz

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 188 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2018 - 14:04

Aha. O tom /DetailsAsGPX/ jsem dosud nevěděl. Diky za nakopnuti.
  • 0

georabbits.cz.png


#9 milan.k

milan.k

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2018 - 7:39

Mimochodem, netuší někdo, jestli to má nějaký důvod, proč na stránkách labek (kde se dají logovat) není link na gpx ?

O tom DetailsAsGPX jsem se dozvěděl už někdy dřív tady, jinde se to snad ani nedá najít.

Možná by stálo za to poslat podnět na GS.


  • 0

#10 Gresaci

Gresaci

    Romana

  • Members
  • PipPipPip
  • 804 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2018 - 7:41

Já si GPX stahovala z listingu a bez problému.


  • 0

#11 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 778 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2018 - 7:43

On tam ten odkaz je, ale jen v prubehu konani.


  • 1

#12 milan.k

milan.k

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2018 - 8:00

On tam ten odkaz je, ale jen v prubehu konani.

 

Aha, děkuji za info.

Já si chystal labky den předem a odkaz jsem nikde nenašel, tak mě to zarazilo.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka