Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

a:Drake 5.18 - Ivan na prázdniny


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
154 odpovědí na toto téma

#141 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 806 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2018 - 6:24

Ale jo, když o tom vím, je to jednoduché. A taky vidím, že jsem neudělal poslední aktualizaci, tak proto tam něco nemám.

Už jsem aktualizoval. A abych předešel otázce, proč neaktualizuju automaticky, tak to má dva důvody. Jednak občas má nová verze čehokoliv nějaké mouchy a hned se čeká na opravu - a v Androidu nelze jednoduše se vrátit ke starší verzi, ve storu bývá jen poslední. Ale hlavně: můj telefon má málo paměti a pokus o instalaci nebo aktualizaci končí pravidelně hláškou o nedostatku místa. Nechápu to, bývá tam volných kolem 400 MB a píše že je nutno mít volno tak 8MB. Ale vím, že musím vždy odmazat alespoň dočasné soubory. Tak aktualizuju jen to, co je nutné.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 19 říjen 2018 - 8:04

  • 0

#142 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 083 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2018 - 8:49

Ahoj,

občas se omylem dostanu k tomuto hlášení a nedá se to nijak zrušit - musím restartovat celej tablet.

Přiložený soubor (y)


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#143 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 586 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2018 - 8:50

kdyz se podivas na mapu, zacne se vpravo nahore tocit koleckou a mapa nacita ikonky do mapy. Pokud s mapou pohnu driv, nez se kolecko dotoci, tak se nacitani prerusi. A vidim bud nic, nebo jen neco.

 

Nicmene Ludek tam udelal udelatko, ze kdyz podrzis dole tu ikonku, kterou se zapinaji/vypinaui ikonky kesi na mape, tak se tim vynuti reload tech ikonek. Neni treba zoomovat jak o zivot.

 

No já nevím, držím ikonku jako blázen a poté co ji přestanu držet, se mi akorát vypnou ikonky keší. Žádného reloadu jsem si nevšiml. Zdá se že se reloadují ale po opětovném zapnutí ikonek. Mně to stačí. Takže jen technická...

Mám verzi Plus, není možné že zde to nebylo zapracováno?


  • 0

#144 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 645 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2018 - 9:10

Mikeant: Ta vychytávka s držením ikonky funguje POUZE, pokud máš nastavené Použít nový systém map (beta). Pokud to nemáš nastavené, tak to nefunguje.


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#145 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 177 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2018 - 9:10

Ahoj,

občas se omylem dostanu k tomuto hlášení a nedá se to nijak zrušit - musím restartovat celej tablet.

 

A kdyz vynutis prihlaseni, tak to jde? Mam pocit, ze u mobilovych browseru (vetsinou predinstalovane), ktere neznaji novy typ autentifikace, se to chova prave takto. Kdyz jsem doinstaloval Chrome a vyvolal autentizaci, uz to slo.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#146 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 083 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2018 - 9:18

Jak mám vynutit přihlášení, kdy se z té stránky nemohu nikam dostat?


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#147 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 177 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2018 - 9:39

Po restartu ikonkou GC.Live v menu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#148 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 083 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2018 - 11:28

No právě, když kliknu na tuhle ikonu GC Live, tak se mi zobrazí výše uvedená obrazovka a dál se nic neděje a s a:Drake se už nedá nic dělat.


  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#149 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 177 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2018 - 11:38

Tak to jeste zkus primo v browseru na gc.com na strance, kde povolujes pristup ruznymi aplikacemi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#150 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 083 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2018 - 12:01

No já nepotřebuji připojení ke GC Live, mě by bohatě stačilo, aby když se občas přehmátnu a tohle spustím, se to dalo přerušit a vrátit se do hlavní nabídky.


  • 1
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#151 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 806 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2018 - 13:12

Připojení GClive se hodí i pro BM. Třeba na načtení nejnovějších logů. To může i BM a někdy to dost pomůže, třeba jen tím, že minulí hledači už nenašli.

Nebo se dá stáhnout jedna chybějící keš i s listingem.

Já s autentifikací nikdy problém neměl, ale je dobré vědět, že se to dá i pro A:drake zřejmě udělat z PC. Nevím jak dlouho tam ten token vydrží, Geoget asi 3 měsíce, Project-GC musím autentifikovat každou chvíli. Řekl bych, že u draka to budou taky ty měsíce. Prostě občas je to nutno udělat.


  • 0

#152 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 801 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2018 - 13:23

Tři měsíce je životnost tokenů na straně groundspeaku.
  • 0

#153 Kreten8

Kreten8

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 083 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2018 - 15:32

Navíc tedy nevím, jak bych mohl povolit autorizaci a:Draku, neboť na té stránce vidím jen ty aplikace, kterým jsem dal souhlas s autorizací a ten můžu akorát zrušit, ale přidat tam novou aplikaci nemůžu.
  • 0
A kdo netuší nic o Kreténské organizaci, tak zde se dozví víc

#154 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 177 příspěvků(y)

Publikováno 19 říjen 2018 - 17:37

Ja si porad myslim, ze to souvisi s novou verzi autentizace a ze tvuj telefon/browser nebo nevim co tu novou verzi nepodporuje. Proc to u toho vytuhne, to pochopitelne netusim, ale jelikoz ta verze AD pochazi z doby stareho overovani, tak se obavam, ze neni na chyby noveho chovani pripravena. To je moje domnenka a vic musi rict Ludek.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#155 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 307 příspěvků(y)

Publikováno 21 říjen 2018 - 9:55

Uz se mi asi potreti stala takova nezvykla zavada (cca 1x za tri mesice). Lovim cache bez probemu a najednou nemam na mape ani jednu cache a muzu delat co chci a zadnou cache z a:Drake nevydoluji, zobrazim jen ty "Posledni cache". Nepomuze ani restart androidu, v nastaveni nam nastavenu databazi geoget.db3 a ta v telefonu je pritomna.

 

Stoji mne to vzdy tak 30 minut usilovneho premysleni, co se proboha stalo. Pak na to prijdu,Vzdy se mi nejak prenastavi FILTR, jednou "jen vlastni cache", podruhe jen "WebCam Cache", potreti... no vzdy neco co se spolehlive v 50km okoli nevyskytuje a tak databaze ani mapa nic neukaze. Kupodivu se vzdy prestavi i tapeta androidu a tak ted mam voditko kde hledat chybu v nastaveni.

 

Predpokladam, ze to je spis chovani androidu nez a:Drake, nebo nejaka nepekna synergence, je to mozny zpusobeno tim, ze chci zobrazit neco jineho jeste driv nez se dokonci predchozi operace a tudiz jsem moc rychly. Certi vedi co to zpusobuje. Spis to sem pisu, kdyby se nekomu neco podobneho stalo, aby nemusel dlouho badat v terenu co s tim.


  • 0

HONOR 9, Android 8.0.0, EMUI 8.0.0, a:Drake 5 + O SM (paws), GeoGet 2 + GeoKůk 5

 

S úsměvem jde vše líp





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama