Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Změna nicku


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8 odpovědí na toto téma

#1 McMichal

McMichal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2018 - 6:09

Ahoj. Zakládal jsem si profil když jsem byl sám před X lety. Teď jsme tři a chtěl bych změnit jméno. Je ta možnost? A jak?
  • 0

#2 TamTenTom

TamTenTom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 186 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2018 - 6:21

Zobraz si svuj profil, je tam takove to ozubene kolecko vpravo nahore pod profilovkou. Nebo na stare verzi stranek je primo odkaz Upravit profil.

Tento příspěvek byl upraven od Tomas Tubyl: 22 srpen 2018 - 6:24

  • 0

#3 McMichal

McMichal

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 2 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2018 - 6:32

Děkuji. A jak v mobilní aplikaci?
  • 0

#4 PaJa-trb

PaJa-trb

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2018 - 7:07

V dnešní době je ve skoro každé domácnosti alespoň 1 počítač, ale čím dál víc lidí jede Geocaching pouze na mobilu a pak má problémy nahrát k logu fotku, log editovat, změnit si nick a spoustu dalších funkcí které jdou na pc snadno
  • 7

#5 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 859 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2018 - 8:09

Pokud to nejde v aplikaci, což tak na mobilu zkusit webovou stránku? Pravda, jde to blbě, jsou to blechy, ale jde to. Některé stránky bývají přizpůsobené tak pěkně, že aplikace je skoro zbytečná (české dráhy, Idos, Seznam, toto fórum...), některé nejsou optimalizované vůbec (Geocaching, banky, atd.). Ale pomocí zvětšování, př. trojím poklepem se dá udělat ten kousek čitelný.


  • 3

#6 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 067 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2018 - 15:49

Děkuji. A jak v mobilní aplikaci?


Stejně :D
  • 0

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#7 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 859 příspěvků(y)

Publikováno 22 srpen 2018 - 19:57

Jde o to v jaké aplikaci. V Adrakovi nevím, jak bych to udělal, možná to jde, ale nevím o tom. Oficiální aplikaci jsem ještě ani neviděl.


  • 0

#8 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 608 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2018 - 6:42

V a:Drake určitě ne. Tipuju, že taková spešl věc nepůjde ani v oficiální aplikaci.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 7), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#9 MiroslavRouta

MiroslavRouta

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 647 příspěvků(y)

Publikováno 23 srpen 2018 - 13:22

Pokud to nejde v aplikaci, což tak na mobilu zkusit webovou stránku? Pravda, jde to blbě, jsou to blechy, ale jde to. Některé stránky bývají přizpůsobené tak pěkně, že aplikace je skoro zbytečná (české dráhy, Idos, Seznam, toto fórum...), některé nejsou optimalizované vůbec (Geocaching, banky, atd.). Ale pomocí zvětšování, př. trojím poklepem se dá udělat ten kousek čitelný.

OT: mě třeba vadí, že na mobilní verzi tohoto fóra nelze palcovat. Takže stejně jdu vždy na mobilu na počítačovou verzi. A gc.com jedu v počítačové verzi na mobilu každý den a ne zrovna na pět minut. V pohodě.


  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama