Přejít na obsah


Fotka

Změna ikony pluginu v toolbaru


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
6 odpovědí na toto téma

#1 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2018 - 16:48

Mám pár Combine dávek a z lenosti jsem si jejich spuštění propagoval jako pluginy do Správce pluginů, resp. i na toolbar pluginů. V plugin toolbaru mají ale ovšem všechny takto propagované Combine dávky stejnou ikonu - jde toto změnit?


  • 0

#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 778 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2018 - 17:31

ta vygenerovana combine davka se z pohledu geogetu musi jevit jako samostany plugin, tedy mela by mit nekde svuj ggp.pas soubor, ne?

 

Kazdy ggp.pas soubor ma v sobe i funkci, ktera vraci ikonku. Pokud na to nema Gord nejake udelatko, tak by tam mela jit dat rucne nejaka jina ikonka. jen se ti to po zmene v davce asi prepise na tu vychozi.


Tento příspěvek byl upraven od HaLuMa: 29 srpen 2018 - 17:31

  • 0

#3 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2018 - 18:41

jj, příslušný *ggp.pas vidím

je tam...

function PluginIcon: string; begin Result:=DecodeBase64(

a pak nějaký string 

to je asi ta ikona převedená na string, že?

 

nakopli byste mě ještě prosím, jak ten 'string' vyrobit?

resp. nějaká omezení na velikost/formát souboru s ikonou?

díky


  • 0

#4 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 882 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2018 - 19:01

takže:

ano je to decodebase.. je na to funkce v editoru pluginů File2string..

ale

proč tak složitě

combikona.png

 

jinak

https://www.geoget.c...r:skripty:ikony


Tento příspěvek byl upraven od mikrom: 29 srpen 2018 - 19:04

  • 0

#5 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 106 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2018 - 19:08

Presne jak pise mikrom, na zmenu ikony je v Combine primo tlacitko. Staci bmp soubor 16x16 bodu a ten tim tlacitkem nacist.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#6 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 6 723 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2018 - 19:14

Tohle jsem si kdysi dělal v Malování. Pak jsem ale byl líný a u dalších dávek už jsem ikonu neměnil. Ale není nutno asi malovat, ikon se dá najít dost.


  • 0

#7 ToRo61

ToRo61

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 463 příspěvků(y)

Publikováno 29 srpen 2018 - 19:24

jj, ... v Combine přímo tlačítko, já jsem ale truhlík, kam jsem dal oči ;-) a ještě tu otravuji s takovými dotazy

ikonu už mám na toolbaru (samozřejmě, že je to waymarkova ikona)

díky moc za trpělivost s takovým materiálem jako jsem já


Tento příspěvek byl upraven od ToRo61: 29 srpen 2018 - 19:26

  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama