Přejít na obsah


Fotka

ikona listing ve sloupci Status i u keší bez listingu


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
9 odpovědí na toto téma

#1 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 608 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2018 - 20:01

Ikonka "Ke keši je stažen listing" ve sloupci Status se zobrazuje i u keší, u kterých listing není. Viz přílohy.

 

Keš jsem do Geogetu dostal importem z aDrake pomocí aDrakeSync.

Přiložené miniatury

  • seznam - ikona listingu.png
  • keš bez listingu.png

  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 7), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#2 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 836 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2018 - 20:54

to znamena, ze v databazi listing je, byť z nějakého důvodu prázdný. Asi nejaka chyba v importovanych datech generovanych adrakesyncem.


  • 0

#3 mikrom

mikrom

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 886 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2018 - 20:56

zkoušel jsem to, a i když jsem smazal "krátký" a "dlouhý" listing, tak se ikonka pořád ukazovala. až po smazání hintu zmizela.

nicméně mě napadá - koukni co tam je, když dáš "změnit bod" třeba je tam něco co není vidět (jakože třeba jen nějaká mezera, prázdný HTML tag apd.)


  • 0

#4 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 608 příspěvků(y)

Publikováno 09 září 2018 - 22:06

Hmm, dalo by se v mém případě smazat ještě něco jiného? Zrovna zmíněné údaje jsou prázdné, aspoň soudě z mého kliknutí do polí, kurzor blikal stále na začátku.

 

jednotlivé záložky.gif


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 7), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#5 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 836 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2018 - 7:11

Kdyz si ten listing zobrazis, tak jedna z ikonek nahore je "smazat listing". Jde o to, ze listing se nemaze jen tim, ze se do vseho daji prazdna data,m ale ze se opravdu smaze cely zaznam v prislusne tabulce.


  • 0

#6 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 608 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2018 - 8:08

Jasně, rozumím. Není to žádný problém, navíc inkrimované keše teď už asi nenajdu. :)

 

Jen pro info, ty keše jsem dostal do aDrake vyhledáváním v terénu pomocí GC.Live. Tím, jak se načetl seznam keší v okolí, tak se vytvořily jejich záznamy v aDrake. Kromě jedné, která mě zajímala, jsem žádnou z nich neotevíral, takže si aDrake ani nemohl stáhnout listing z GC.Live. Ale nevím, jestli si záznam v tabulce geolist vytvořil už aDrake a aDrakeSync to jen přenesl, nebo je to čistě vina aDrakeSync, který do XML vyexportoval některou z položek pro listing a Geoget tedy logicky při importu vytvořil v geolist záznam. Spíš asi ten aDrakeSync.


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Nexus 6 (Android 7), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#7 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 244 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2018 - 8:38

Je otazka, zda je to problem GG, AD nebo ADS. ADS udela to, ze vezme kesku z adrakove databaze (kterou si napred stahne do PC), exportuje ji do GPXv2 a pak tento GPX importuje do geogeti databaze. K exportu pouziva standardni exportni plugin gpxgeoget2.gge.pas a v nem nevidim, ze by se short/long-description exportoval do GPX s ohledem na to, zda v tabulce prislusny zaznam existuje.

 

Zkusil jsem si smazat listing z GG databaze, kesku exportovat timto pluginem a vytvoreny GPX importovat. Ikona listingu se mi objevila. Ale ona se mi tam ta ikonka objevila i v pripade, ze jsem z toho GPX vymazal tagy short/long_description.

 

Tak se mi to jevi jako problem v GG. (Zatim to nepisu do Tracu, kdyz tak az po vyjadreni Halumy.)


Tento příspěvek byl upraven od gord: 10 září 2018 - 8:40

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#8 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 12 836 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2018 - 9:03

V listingu je i hint. Zkus tedy z GPX smazat i hint, a ikonka by se objevit nemela.


  • 0

#9 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 244 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2018 - 9:51

Kdyz vymazu i tag hintu, ikona se nezobrazi. Takze:

 

- nebylo by vhodnejsi ikonu zobrazovat jen s ohledem na listing? (chapu, ze asi je hint ziskany s listingem, ale mohu ho zadat i rucne kdyz ke kesi nemam listing, pak je ikona matouci)

- bylo by vhodne upravit export tak, aby tagy do GPX zaradil jen v pripade, ze zaznam v databazi existuje

 

(Je otazka, jak vypada zaznam v databazi AD, pokud impotuje kes jen se zakladnimi informacemi a pak exportuje do GPX, zda tam take jsou prazdne hodnoty short/long_desc a hintu.)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#10 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 244 příspěvků(y)

Publikováno 10 září 2018 - 10:05

Zkusil jsem importovat do AD GPX bez tagu short/long a hintu a vytvorit z ni GPX. Jsou v nem vsechny 3 tagy, take je tam podobny problem jako u exportniho pluginu v GG. Pochopitelne se to prenese napr. i do pluginu GgDrake a pak do GG ...


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama