Přejít na obsah


Fotka

GgDrake - komunikace mezi a:Drake a Geogetem


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
168 odpovědí na toto téma

#161 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 186 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2019 - 7:22

Po instalaci GeoGetu jsem přenesl nastavení původní složky Data.
Poté, když jsem zjistil, že GgDrake nefunguje, provedl jsem, u tohoto pluginu, přeinstalaci.
Nepomohlo to. Plugin jsem tedy odinstaloval a nainstaloval znovu. Nepomohlo.
Přeinstaloval jsem GeoGet - nepomohlo.


  • 0

#162 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 461 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2019 - 7:27

To je divne. Uz jen pokud preneses cely datovy adresar, melo by byt vse jako na puvodnim pocitaci.

 

Tohle je problem pri volani obsluzne procedury a jelikoz stejny zdrojak chodi na jinych pocitacich bez problemu, tak mi to pripada jako datove zavisle. Chova se to stejne i kdyz nastavis (spravne) rucni pripojeni?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#163 PabloM64

PabloM64

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 186 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2019 - 7:30

Ruční připojení jsem nezkoušel. A nyní to nevyzkouším. Nejdříve až budu odpoledne doma.


  • 0

#164 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 461 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2019 - 7:43

Dobre. Pak dej vedet uz pres SZ, budem to spolu resit mimo vlakno a sem pak dam az vysledek.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#165 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 461 příspěvků(y)

Publikováno 08 leden 2019 - 20:59

Problem nalezen, opraveno. Na cerstve novem PC chybely nejake knihovny, tak jsem to doplnil do dokumentace pluginu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#166 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 703 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2019 - 20:10

Zjistil jsem empiricky, že GgDrake nepřenáší keše s kódem, který nezačíná GC****.

 

Připravuju nové keše a napadlo mě (prvně :) ), proč pro rozdělanou keš nepoužít taky Geoget.

 

Protože nemám zatím založený listing, tak jsem si vytvořil "bod" s vymyšleným ID, např. ABCDEF. Geoget to vezme, tam není problém. Ale GgDrake to nepřenese do aDrake. Nevím, kde je problém, možná je až v aDrake.

 

u7wz.png

 

Keš jsem v aDrake nenašel.

 

 

Když jsem ID změnil, aby začínal na GC, už to proběhlo v pořádku a keš šla najít v aDrake.

 

ozXF.png


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#167 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 461 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2019 - 20:14

Zjevne bylo GPX odeslano. Takze bude spis otazkou toho, zda AD to importuje a zda to hledas spravne, pripadne to AD umi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#168 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 058 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2019 - 21:18

Vždyť to tam je napsané ;) .

ABCDEF není keš, ale waypoint s prefixem AB ke keši GCCDEF. Pokud chceš fiktivní keš, musí začínat GC.

Mimochodem, pokud začne WM, je to waymark, pokud GS, je to GeoSpy (žije to vůbec ještě?)


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#169 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 703 příspěvků(y)

Publikováno 12 březen 2019 - 22:12

OK, když musí začínat GC, nemám s tím problém. Testovací keši jsem změnil ID na GC_ABCDEF a již se přenesla. Jen její waypoint ne, tam je nějaká zrada.

 

GgDrake píše:

SendGpxFile: start
      odpověď: Počet importovaných keší: 1
Počet aktualizovaných keší: 0
Počet importovaných waypointů: 0
22:05:45 | GC_ABCDEF - test prenosu [inserted]
22:05:45 | TE_ABCDEF - testovací waypoint
   SendGpxFile: ok

A aDrake také hlásí, že údajně waypoint naimportoval:

 

GX8F.png

 

 

Nicméně sekce s waypointy v detailu keše v aDrake je prázdná.


Tento příspěvek byl upraven od Pontiac_CZ: 13 březen 2019 - 14:35

  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama

Naše nabídka