Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

Mysterky pred rokem 2005


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
20 odpovědí na toto téma

#21 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 05 říjen 2018 - 12:11

Osobně zastávám názor, že by datum založení keše mohlo být stejné, jako datum publikace. Pouze u eventů má smysl, aby to bylo jinak.

 
Taky s tím souhlasím, ale ---
 

Dost by pomohlo, kdyby se dal datum při publikaci nastavit do budoucnosti, to asi jde jen u eventů. Když předpokládám, že na keši budu 2 týdny dělat a týden bude čekat ve frontě, nastavením data o 3 týdny dopředu by se dosáhlo pravděpodobnější shody.


Tohle je prostě jenom zbytečně úzkoprsé omezení na straně formuláře. Připravoval jsem wigo a při zakládání listingu jsem ze zkušeností odhadoval, že publikovat budu někdy na začátku září. Chtěl jsem tedy nastavit datum založení na 1.9.2018, ale ejhle, nešlo jít do budoucnosti. Když jsem pak keš skutečně posílal k publikaci, zapomněl jsem to změnit a pak už jsem nechtěl přijít o pořadí ve schvalovací frontě. Publikace byla rychlá a bezproblémová a zastihla mě ve chvíli, kdy jsem nebyl u počítače, takže jsem změnu na správné datum udělal až se zpožděním. Do té doby tam svítilo cca měsíc staré datum.

Uvažování Groundspeaku v některých situacích opravdu nerozumím. Ale zaplaťpánbůh, že si lze aspoň rozpracovaný listing uložit a že se nemusí hned po založení odeslat ke schválení.


  • 0
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama