A teď ještě poslední fíčurka. Do toho spodního gumového krytu dej kovové kolečko maximální velikosti na to kousek ploché gumy aby trubky hlesitě neklepaly na kov a celé to vrať ma stožár. Já to ještě přilepil chemoprénem a stánul svorkou. A když to máš vyladěný, tak stačí vystrčeným stožárem ťuknout o zem a on se krásně složí, ale nezničí ti tu spodní gumovou patku. Já tam mám plech z okapové trubky a 3mm tlustou mechovku. Fakt to funguje překvapivě dobře.

Biltema - teleskopické tyče
Publikováno 15 květen 2020 - 14:50
Zahlídl jsem tam šedý o šířce 2 cm. https://photos.app.g...bFbU7BPdozWkRW6
Jednoduché.
Použil jsem starou smycu.
Asi to budu realizovat, ty dva popruhy se mne zdají lepší
HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.06 + OSM (paws), GeoGet 2.10.4.804 + GeoKůk 5.0.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 15 květen 2020 - 14:52
A teď ještě poslední fíčurka. Do toho spodního gumového krytu dej kovové kolečko maximální velikosti na to kousek ploché gumy aby trubky hlesitě neklepaly na kov a celé to vrať ma stožár. Já to ještě přilepil chemoprénem a stánul svorkou. A když to máš vyladěný, tak stačí vystrčeným stožárem ťuknout o zem a on se krásně složí, ale nezničí ti tu spodní gumovou patku. Já tam mám plech z okapové trubky a 3mm tlustou mechovku. Fakt to funguje překvapivě dobře.
Dobrý nápad, to zrealizuji.
HONOR 9, Android 9.1.0, a:Drake 6.06 + OSM (paws), GeoGet 2.10.4.804 + GeoKůk 5.0.2
S úsměvem jde vše líp
Publikováno 16 květen 2020 - 8:46
Publikováno 16 květen 2020 - 18:59
Černý mourek je hezký.
Jj, měl jsem tam přísného kritika a hlídače.
SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 9), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul
"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů