Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

a:Drake 5.20 - Martin


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
207 odpovědí na toto téma

#181 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2019 - 21:48

Logy uzivatelu umoznuje stahovat i "stavajici" API. Mam na to udelany plugin v GG. Jina vec je, zda a jak to pouziva ktera aplikace.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#182 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 823 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2019 - 22:51

Ano, to vím, logy uživatelů jdou stáhnout dlouho. Ale píšu o podmnožině uživatelů, které GS nazývá "přátelé / friends". Je API schopno pro keš vrátit logy mých přátel?


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#183 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 123 příspěvků(y)

Publikováno 18 únor 2019 - 22:59

Umí stáhnout seznam přátel a umí logy podle uživatele (tedy alespoň podle dokumentace). Otázka je, jestli to bude někdo implementovat :-)

 

Jinak aDrake i GG umí nemazat logy vyjmenových uživatelů, což je sice trochu něco jiného, ale do určité míry se to funkcí blíží.


Tento příspěvek byl upraven od LudekV: 19 únor 2019 - 9:55

  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#184 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 19 únor 2019 - 7:41

Implementovat do GG neni pomoci pluginu problem. Horsi je implementace do AD, tam je to jen a jen na Ludkovi.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#185 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 454 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2019 - 21:27

Dnes mi nejde autentifikace na A:drake, neodešle to ani drafty. Je to novým API, nebo něčím jiným? A:drake nevidím ani v seznamu povolených aplikací na stránkách GC.


  • 0

#186 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 123 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2019 - 21:33

Nové API za to určitě nemůže, to mám v AD zatím jen já, ledaže bys mi hacknul PC :-)

I se starým mi to normálně funguje, takže to bude nějaký tvůj problém. Zkusil bych se znova přihlásit.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#187 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 454 příspěvků(y)

Publikováno 30 březen 2019 - 22:03

Tak to při dalších pokusech už autentifikační stránku načetlo (v externím prohlížeči, ale při pokusu o potvrzení Aplikace A:drake bohužel přestala pracovat. Zkusil jsem se znovu přihlásit (Jako jiný uživatel, ale zadal jsem znovu svůj nick) a už to proběhlo, i draft jsem odeslal na web. Takže to byla nějaká momentální chyba.


  • 0

#188 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2019 - 8:48

Dal by sa implementovať v nastaveniach/logy ešte log pre DNF?
Takto je problém keď mám dopredu nastavený log prepisovať. Lepšie by bolo mať to dopredu napísané a vložil by sa tam pri logu DNF
  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#189 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2019 - 9:11

Chces aby predvoleny typ logu byl DNF?  :o  Podle meho predvoleny typ slouzi k tomu, abys jej co nejmene menil a kdyz mas pripravenou sablonu, i vhodne "predvyplnil". Ze bys logoval vetsinou DNF mi pripada podivne.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#190 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 051 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2019 - 9:26

předpokládám, že mu nejde o předvolený typ, ale o předvyplněný text logu a chce tedy dva různé texty podle typu logu


  • 0

#191 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 294 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2019 - 9:27

Chces aby predvoleny typ logu byl DNF?  :o  Podle meho predvoleny typ slouzi k tomu, abys jej co nejmene menil a kdyz mas pripravenou sablonu, i vhodne "predvyplnil". Ze bys logoval vetsinou DNF mi pripada podivne.

Mám dojem, že jde spíše o to, aby se stávající předvyplněná šablona používala pouze pro logy typu Found a pro logy typu DNF byla jiná. Ono opravdu nemá smysl při logování DNF aby tam bylo například poděkování za pěknou keš a vůbec pohádka o tom že jsem našel. Typicky problém co měl Jonea v Locusu dokud měl šablonu typu "našel jsem". Teď ji má změněnou na univerzální "navštívil jsem" a to tak nějak vyhoví pro obě verze.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#192 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 809 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2019 - 9:31

Jo, tak pokud jde o novou polocku pro predvyplneny text k DNF logu, tak to smysl dava. To je holt problem toho nejasneho vyjadrovani ...


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#193 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 02 duben 2019 - 10:52

jj,ide o novú položku alebo templates pre Typ logu ako napríklad toto nastavenie. 

Keď niekam idem tak mám dopredu log nastavený ako napr. Dnes geovýlet v Trnave ........

 

prihovoril by som sa za všetky ako je na obrázku. 

Přiložený soubor (y)


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#194 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 638 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2019 - 20:24

Ahoj, mám problém se zobrazením map na Huawei P Smart. Ať nastavím jakoukoliv offline mapu MapsForge (používám stažené z paws), tak se mi zobrazí jen šedá plocha. Vyzkoušel jsem různá témata, ba i zapnout starý systém map, ale bezvýsledné. Přitom dříve na tomto telefonu mapa normálně běžela. Dokonce tuto mapu bez problémů aktuálně zobrazim třeba ve WhereYouGo,takže to tipuji na nějaký problém A:drake. Zkoušel jsem aplikaci preinstalovat, umístit mapu do interního úložiště misto SD karty, atd.,ale vše bezvýsledně - vzdy dostanu jen šedou plochu. Nastavení jsem kontroloval na jiném telefonu a zde normálně funguje. Máte nějaké rady? Díky.
  • 0

#195 pjiy

pjiy

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 57 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2019 - 20:36

Nějaká jiná mapa funguje? Směřuju k tomu, jestli si a-drake nemyslí, že stojíš na neexistujících souřadnicích (nejsou satelity, není střed mapy), zkus zkontrolovat položku Filtr-Poloha-Referenční bod. Pro začátek bych tam zadal jako Zadané souřadnice třeba domácí. Jaká verze Androidu? Mně na starších Huawei tabletech (Androidy 5, 6) funguje celkem bez problémů.


  • 0
Všechno je možný.

#196 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 638 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2019 - 20:52

Nějaká jiná mapa funguje? Směřuju k tomu, jestli si a-drake nemyslí, že stojíš na neexistujících souřadnicích (nejsou satelity, není střed mapy), zkus zkontrolovat položku Filtr-Poloha-Referenční bod. Pro začátek bych tam zadal jako Zadané souřadnice třeba domácí. Jaká verze Androidu? Mně na starších Huawei tabletech (Androidy 5, 6) funguje celkem bez problémů.


Ano, všechny ostatní mapy (seznam, osm, goigke) jedou a poloha je správná. Zoom je také v pořádku. Na telefonu je Android 8,takže nic starého, ale je to taková low-end plečka,co dával Vodafone k tarifu za 2000,-
  • 0

#197 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 294 příspěvků(y)

Publikováno 12 duben 2019 - 23:04

Kde máš ty mapy umístěné ? Pod adresářem  Adrake nebo někde separátně ? Kamošce se totiž nedávno po nějaké aktualizaci stalo, že Adrake ztratil právo na čtení filesystému - mapy měla právě mimo Adrake. Pomohlo ručně přidat oprávnění.


  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#198 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 638 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2019 - 6:54

Kde máš ty mapy umístěné ? Pod adresářem Adrake nebo někde separátně ? Kamošce se totiž nedávno po nějaké aktualizaci stalo, že Adrake ztratil právo na čtení filesystému - mapy měla právě mimo Adrake. Pomohlo ručně přidat oprávnění.

Mapy mam pod cz.adrake (zkouseljsem jak sd kartu, tak interní úložiště). Cteni bude v pohode, jak jsem psal, tak whereigo je zobrazí, dokonce i z této slozky. Rikam si jestli nemůže byt nějaký problém s MapsForge.?

Tento příspěvek byl upraven od mikeant: 13 duben 2019 - 6:56

  • 0

#199 pepi123

pepi123

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 9 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2019 - 7:52

Ahoj, mně se mapa také přestala zobrazovat, když jsem nahrál nové téma z osm.paws.cz (z 12.4.2019 17:30). Když jsem se vrátil ke staršímu tématu, tak je vše v pořádku.


  • 0

#200 mikeant

mikeant

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 638 příspěvků(y)

Publikováno 13 duben 2019 - 14:02

Ahoj, mně se mapa také přestala zobrazovat, když jsem nahrál nové téma z osm.paws.cz (z 12.4.2019 17:30). Když jsem se vrátil ke staršímu tématu, tak je vše v pořádku.

Zkousel jsi vsechna témata (paws4, pawsmix, atd?) ja jich zkoušel vic, ale jen posledni verzi. Da se nekde stáhnout ta starší?
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama