Přejít na obsah


Fotka

Nová mapa

mapa

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
67 odpovědí na toto téma

#61 Jazzlinka

Jazzlinka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2019 - 21:15

Viz obrázek v příloze:

1. Filters

2. Cache status - Not Found

3. Done

NotFound.png


  • 0

#62 Radekb

Radekb

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 41 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2019 - 21:37

Díky moc, tohle funguje.

Samozřejmě jsem to intuitivně před časem zkoušel, ale myslím, že mi to tenkrát vyplo všechny kešky, takže jsem usoudil, že to filtruje ty, které nemají ani jeden nález.

Na staré mapě tedy jeden klik, na nové tři  :mellow:

To kouzelné tlačítko, o kterém píše K8, tam nikdo nemáte?


  • 0

#63 Jazzlinka

Jazzlinka

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 172 příspěvků(y)

Publikováno 10 červenec 2019 - 21:48

Předpokládám, že K8 myslel přepínátka na starší mapě (odmaž v adresním řádku /play). Opět viz obrázek.

mapa.png


  • 0

#64 quellen

quellen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2019 - 13:35

Já tedy používám starou mapu, jejíž odkaz mám uložený. A to proto, že na ní jdou rozšíření. Ale hodně mi vadí, že když si v listingu keše kliknu na Zobrazit na mapě, otevře se mi nová mapa a na ní nejsou waypointy. A nenašel jsem v nastavení té hnusné mapy, jak je tam zobrazit. Na staré mapě se zobrazovaly.
Nebo to jen neumím?


A tohle ještě platí? Já teď zkoušel starou mapu (bez play/) a tam mi TemperMonkey s naistalovaným GME asi nefunguje. Respektive nijak se na stránce neprojeví.
  • 0

#65 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 244 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2019 - 14:50

Funguju na stare mape s GME a jede to naprosto normalne, obcas nejaky vypadek klikatelnosti, ale jen minimalne.
  • 0

#66 quellen

quellen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2019 - 19:54

A tak můžete sem někdo hodit odkaz na tu "starou" mapu? Já myslel, že je to https://www.geocaching.com/map/, ale tam mi GME prostě nejede.


  • 0

#67 MiroslavRouta

MiroslavRouta

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 783 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2019 - 20:55

A tak můžete sem někdo hodit odkaz na tu "starou" mapu? Já myslel, že je to https://www.geocaching.com/map/, ale tam mi GME prostě nejede.

Zvláštní, mně to jde v pohodě.


  • 0

#68 quellen

quellen

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 284 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2019 - 21:09

Už jsem na to přišel, měl jsem jako mapový podklad nastavený Google mapy. Stačilo přepnout na Leaflet... Díky.


Tento příspěvek byl upraven od quellen: 20 září 2019 - 21:18

  • 1





Také označené jedním nebo více z těchto klíčových slov:mapa

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama