Přejít na obsah


Fotka

Odstranění Javascriptu z profilů


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
121 odpovědí na toto téma

#101 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 983 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2018 - 21:44

Ano, takovyhle formular se z GG pluginu odeslat da, s tim pak kdyztak pomuzu.


  • 0

#102 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 15 listopad 2018 - 21:54

tak takový rychlý nástřel jak by to mohlo vypadat (tiše předpokládám, že formulář je možné posílat pluginem) od kterého se dá odpíchnout dál

https://www.geocachi...ator/upload.php

 

výsledek se zobrazuje na 

https://www.geocachi...a_{userid}.html

 

teď se zobrazí to co se pošle, takže je potřeba poslat celé preview, v budoucnu se budou posílat asi jen nějaká střeva

 

jestli by to nemělo být jen pro stator, tak se to dá umístit a pojmenovat trochu jinak

Bezva. Už je tam: https://www.geocachi...tika_12922.html


  • 1

#103 Balin50

Balin50

    Balin50

  • Members
  • PipPipPip
  • 487 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2018 - 10:46

teraz som do BIO vložil odkaz na štatistiku cez project-gc

síce sa zobrazí ale keď kliknem na štatistiku aby zobrazilo Maps tak dá hlášku

Jejda... Skoro to vypadá, že chceš opustit náš web Geocaching.com. Opravdu se s námi chceš rozloučit?

keď dám OK tak sa obnoví pôvodná stránka

Nemám problém dať link na svoj hosting ale čo z toho keď nezobrazí, jedine dať Otvoriť v novom okne.

Bude to fungovať? alebo ako riešite?


  • 0
Balin50

HW: Huawei Mate 20 lite + ADrake+, Garmin Monterra

#104 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2018 - 11:12

Podle diskuze na fóru u GS mají tohle opravit.


  • 0

#105 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 182 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2018 - 11:13

Ta otravná hláška mi vadí, ale do nového okna se to otevře. Spíš se bojím, aby tu hlášku nenahradili tvrdým blokováním odkazů jinam, to by naše aktivity skončily.
  • 0

#106 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 736 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2018 - 11:24

mpik: A proč by vaše aktivity měly skončit? Když bude mít někdo v profilu neklikací odkaz na statistiku, tak není přece problém si ho překopírovat do adresního řádku a použít. Kdo opravdu bude chtít tu statistiku vidět, tak si to rád podstoupí.


  • 3
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#107 Shashlick

Shashlick

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 362 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2018 - 12:10

teraz som do BIO vložil odkaz na štatistiku cez project-gc

síce sa zobrazí ale keď kliknem na štatistiku aby zobrazilo Maps tak dá hlášku

Jejda... Skoro to vypadá, že chceš opustit náš web Geocaching.com. Opravdu se s námi chceš rozloučit?

keď dám OK tak sa obnoví pôvodná stránka

Nemám problém dať link na svoj hosting ale čo z toho keď nezobrazí, jedine dať Otvoriť v novom okne.

Bude to fungovať? alebo ako riešite?

 

Možná máš jen v prohlížeči blokovaná vyskakovací okna. Už to tu někdo řešil.


  • 0
Jde se lovit!

#108 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 182 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2018 - 19:06

mpik: A proč by vaše aktivity měly skončit? Když bude mít někdo v profilu neklikací odkaz na statistiku, tak není přece problém si ho překopírovat do adresního řádku a použít. Kdo opravdu bude chtít tu statistiku vidět, tak si to rád podstoupí.


  • 0

#109 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 182 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2018 - 19:08

To už bychom tam mohli dát obrázek a z něj to přepisovat. Neklikatelný odkaz je žádný odkaz. Ale pochopitelně by to šlo.
  • 2

#110 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 182 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2018 - 16:02

Sledoval jsem teď 3 dni diskusi přes mobil a zdá se mi, že nahrávání na Sweb už není tak moc aktuální, připravuje se jiné řešení. Pokud by opravdu byly statistiky na jednom místě, dal by se ten mnohokrát vkládaný styl přepsat do jednoho univerzálního CSS souboru, který by se jen inkludoval, pro všechny stejný a velice by se snížila velikost nahrávaných i stahovaných souborů. Je to ovšem dost práce a ten prostor na geocaching.cz a provoz domény také není zadarmo. Zkusil jsem popsat jak zprovoznit statistiky na Swebu, na jiném hostingu by to bylo podobné. Návod jsem prozatím uložil na svém Swebu, http://pikousm.sweb.cz/Stator.docx ,zkusím to překopírovat do wiki, tady se to za krátký čas ztratí někde vzadu v diskusi.


  • 0

#111 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 316 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2018 - 18:05

Jdeme se Statorem postupnym vyvojem. Sweb, resp. obecneji jakykoli vlastni FTP server, i nadale plati a prosim, jestli by ses ujal toho popisu. Nekdo nemusi mit ucet na gc.cz a nemusi tu z rozmaniteho duvodu chtit ucet (treba cizinci tu asi budou mit trochu problem).

 

V prvnim kroku udelame odesilani statistiky na gc.cz (to uz mi v ladici verzi chodi), pak odesilani statistiky na vlastni FTP server (to je otazka cca hodiny). Toto po nejakem schvalovacim kolecku a testovani a po vytvoreni PHP scriptu na prijem a testovani souboru se statistikou zverejnim jako novou verzi.

 

Uprava na samostatne CSS je urcite pro me cilovym resenim, ale je to docela narocna uprava, protoze se to bude tykat prakticky uplne vseho - jadro, vsechny moduly a vsechna temata! Urcite to nebude zalezitost na 1-2 tydny. Takze to je spis dlouhodobejsi vyhled.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#112 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 182 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2018 - 18:46

Odkaz na návod jsem doplnil i do wiki na geoget.cz https://www.geoget.c...ozit_statistiku , zatím neumím založit tam jinou sekci. Až se mi to povede, dám celý text tam. Zatím je to jen odkaz na docx soubor na mém webovém prostoru.


  • 0

#113 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 316 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2018 - 20:34

Sekce = nadpis nejake urovne. Napr:

 

====Nadpis====

 

Koukni do zdrojoveho kodu stranky. Rovnitek muze byt vic (vyssi uroven) nebo min (3 uz se nedavaji do osnovy vpravo).


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#114 Re0

Re0

    Re0

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2018 - 13:46

Odkaz na návod jsem doplnil i do wiki na geoget.cz https://www.geoget.c...ozit_statistiku , zatím neumím založit tam jinou sekci. Až se mi to povede, dám celý text tam. Zatím je to jen odkaz na docx soubor na mém webovém prostoru.

 

Ahojky.. 

zkouším toto řešení statistik, vše mi funguje s jednou vyjímkou...  výsledný soubor statistic.html musím na swebu ručně přejmenovat na index.html... bez toho mi to ve výsledku nefunguje... 

Je k tomu nějaký důvod, nebo něco dělám někde špatně ???


  • 0

#115 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 443 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2018 - 14:09

Ahojky.. 

zkouším toto řešení statistik, vše mi funguje s jednou vyjímkou...  výsledný soubor statistic.html musím na swebu ručně přejmenovat na index.html... bez toho mi to ve výsledku nefunguje... 

Je k tomu nějaký důvod, nebo něco dělám někde špatně ???

index.html tam byt musi, aby jsi mel pod kontrolou, co kdo muze a nemuze z tveho webu videt. Udelej si podadresar, treba stats nebo geocacghing/stats, do ktereho pak vzdy kopiruj Statistics.htm (uz pod timto jmenem). A v hlavnim (tom prvnim) adresari vytvor prazdny soubor index.html. Ten podadresar je jen moznost, dulezity je ten prazdny (ci jakykoliv jiny) soubor index.html.


Tento příspěvek byl upraven od martin_tulak: 06 prosinec 2018 - 14:12

  • 0

#116 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 521 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2018 - 14:13

Název výstupního souboru statoru si můžeš nastavit, není potřeba ho ručně přejmenovávat.


  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#117 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 9 316 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2018 - 18:09

Jeste chvilku strpeni a bude k dispozici "automat", ktery ulozi statistiku na tento server a pomuze i s vyplnenim odkazu na strance s profilem.


  • 1

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#118 Re0

Re0

    Re0

  • Members
  • PipPipPip
  • 164 příspěvků(y)

Publikováno 06 prosinec 2018 - 18:26

index.html tam byt musi, aby jsi mel pod kontrolou, co kdo muze a nemuze z tveho webu videt. Udelej si podadresar, treba stats nebo geocacghing/stats, do ktereho pak vzdy kopiruj Statistics.htm (uz pod timto jmenem). A v hlavnim (tom prvnim) adresari vytvor prazdny soubor index.html. Ten podadresar je jen moznost, dulezity je ten prazdny (ci jakykoliv jiny) soubor index.html.

Díky moc,

už mi to funguje :-)


  • 0

#119 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 182 příspěvků(y)

Publikováno 07 prosinec 2018 - 6:52

To jsem neověřil, jestli musí být na swebu index.htm, já ho tam mám, protože jsem tam kdysi zkoušel nějaké stránky. Chybějící index.htm (html, index.php, atd) signalizuje, že na webové adrese nejsou žádné stránky. Soubor index se načítá, když se nezadá žádný konkrétní, jen adresa stránek. Pokud se zadá i konkrétní soubor, např. ten Statistics.html, načte se ten. A ještě pozor, že servery založené na Linuxu rozlišují velikost písmen. Takže z PC půjde spustit Statistics.htm i statistics.htm, z webu už pravděpodobně půjde spustit jen ten, kde velikost písmen odpovídá tomu, co tam je nahtráno.


  • 0

#120 Bour

Bour

    BOUR

  • Members
  • PipPipPip
  • 48 příspěvků(y)

Publikováno 27 prosinec 2018 - 14:51

Jeste chvilku strpeni a bude k dispozici "automat", ktery ulozi statistiku na tento server a pomuze i s vyplnenim odkazu na strance s profilem.

jsem asi netrpělivý člověk, ale nemůžu se dočkat. Jaká je situace?


  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama