Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.6.1


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
43 odpovědí na toto téma

#21 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 992 příspěvků(y)

Publikováno 16 listopad 2018 - 22:42

to DrakMrak: Diky za odpoved, zadny problem, je to jen takova malickost. Mam take jen ctyri okresy, kde mam jen dve kesky, tak by bylo fajn tam videt dvojku - a treba by me to pak vice pritahlo do Beskyd, abych videl i trojku atd. Ale jak rikam, je to jen naprosto nedulezita vec, jen si rad s temi odznacky hraju a ruzne je propletam :-)

Taky je mám rád :)
Prostě jen jsem u těch geografických nechal diamant jako strop... je to takové sporné :) nejen u nich je to u více odznaků které nemají smysl...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#22 lusk665

lusk665

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2018 - 9:48

Dnes jsem nahrál do profilu na GC aktualně vygenerovanou statistiku z posledni verze Statoru a na webu neni možné přepinat jednotlivé záložky. V náhledu statistik jsou založky funkční, Odzkoušeno v Chromu a firefoxu. Uz jsem delsi dobu negeneroval statistiky, tak nevim odkdy je tento problem.

Diky za radu.

 

Přiložené miniatury

  • Zalozky.JPG

Tento příspěvek byl upraven od lusk665: 17 listopad 2018 - 9:49

  • 0

62st - Sony Xperia X- a.Drake - GeoGet


#23 angrod66

angrod66

    v podstate jsem normalni...

  • Members
  • PipPipPip
  • 231 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2018 - 10:11

Dnes jsem nahrál do profilu na GC aktualně vygenerovanou statistiku z posledni verze Statoru a na webu neni možné přepinat jednotlivé záložky. V náhledu statistik jsou založky funkční, Odzkoušeno v Chromu a firefoxu. Uz jsem delsi dobu negeneroval statistiky, tak nevim odkdy je tento problem.
Diky za radu.


odpoved mas ve vlakne Odstraneni javaskriptu.....
  • 1

#24 lusk665

lusk665

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 75 příspěvků(y)

Publikováno 17 listopad 2018 - 21:57

odpoved mas ve vlakne Odstraneni javaskriptu.....

 

Aha, to jsem netusil ze jsou takove restrikce. Dik za info


  • 0

62st - Sony Xperia X- a.Drake - GeoGet


#25 pepi123

pepi123

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 03 leden 2019 - 14:31

Ahoj, našel jsem drobnou chybku v puntíkatých mapách. Pokud mám nastaveno YearlyDots na Cumulative, tak se keše nalezené 31.12. zobrazí až v dalším roce, pokud mám YearlyDots na Years, tak se keše nalezené 31.12. nezobrazují vůbec. Předem děkuji za případnou opravu.


  • 0

#26 Jerry33

Jerry33

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2019 - 16:21

Ahoj, z nějakého důvodu se mi po poslední restrikci od GS přestaly generovat grafy TimelineMonthly, FindsByDistance a FindsByElevation. Dokud šlo nahrávat přímo na profil GC.com, tak to šlo, ale teď nahrávám na sweb a najednou se grafy vůbec nezobrazí. Nicméně, nezobrazí se ani v Preview, takže swebem to nebude. Nevíte někdo, kde by mohla být chyba? Statistiku mám tady. Zmíněná chyba je hned na první straně.

 

Moc díky za rady  :)


  • 0

#27 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 421 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2019 - 18:16

Urcite to nema nic spolecneho s GS. V me statistice jsou ty grafy spravne a viditelne a mam to take na svem serveru.

 

Koukni se do souboru Stator.log, najdi tam radek obsahujeici "Modul FindsByDistance" a podivej se, zda tam neni hlasen nejaky problem. Nebude asi na skodu prohledat cely soubor, zda neobsahuje nejake radky "ERR: ....".


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#28 Jerry33

Jerry33

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2019 - 19:44

Tam jsem bohužel žádná vodítka taky nenašel. ERR: nikde není a jednotlivé moduly jsem porovnal s ostatními, které fungují správně a jednotlivé řádky jsou shodné  :(

20:37:44.179  Modul TimelineMonthly (Timeline with monthly finds)
20:37:44.205  SaveWidth(Module): nastavuji iWidth=1278 (2->iM=2, 3->iP=3, 2->iB=2)
20:37:44.205  Starting entry point of module TimelineMonthly
20:37:44.212  Processing command CmdTitle
20:37:44.232  End of module TimelineMonthly
20:37:44.241  RestoreWidth(): vracim iWidth=1292
20:37:44.256  sItem=M35, ID=9
20:37:44.259  Modul YearlyStats (Year by Year)
20:37:44.286  SaveWidth(Module): nastavuji iWidth=1278 (2->iM=2, 3->iP=3, 2->iB=2)
20:37:44.286  Starting entry point of module YearlyStats
20:37:44.291  Processing command CmdTitle
20:37:44.443  Rok: 2019, Total Days: 5, Caching Days: 2
20:37:44.591  Rok: 2018, Total Days: 365, Caching Days: 109
20:37:44.741  Rok: 2017, Total Days: 365, Caching Days: 113
20:37:44.891  Rok: 2016, Total Days: 366, Caching Days: 147
20:37:45.041  Rok: 2015, Total Days: 365, Caching Days: 164
20:37:45.198  Rok: 2014, Total Days: 365, Caching Days: 99
20:37:45.346  Rok: 2013, Total Days: 365, Caching Days: 78
20:37:45.493  Rok: 2012, Total Days: 366, Caching Days: 29
20:37:45.566  End of module YearlyStats
20:37:45.575  RestoreWidth(): vracim iWidth=1292
20:37:45.583  End of Frame
20:37:45.583  RestoreWidth(): vracim iWidth=1300
20:37:45.598  sItem=F39, ID=10
20:37:45.606  SaveWidth(Frame): nastavuji iWidth=1292 (0->iM=0, 4->iP=4, 0->iB=0)
20:37:45.607  Rámec F39
20:37:45.666  sItem=M45, ID=11
20:37:45.670  Modul FindsByDistance (Bez názvu)
20:37:45.696  SaveWidth(Module): nastavuji iWidth=1278 (2->iM=2, 3->iP=3, 2->iB=2)
20:37:45.696  Starting entry point of module FindsByDistance
20:37:45.919  End of module FindsByDistance
20:37:45.927  RestoreWidth(): vracim iWidth=1292
20:37:45.935  End of Frame
20:37:45.935  RestoreWidth(): vracim iWidth=1300
20:37:45.949  sItem=F50, ID=12
20:37:45.959  SaveWidth(Frame): nastavuji iWidth=1292 (0->iM=0, 4->iP=4, 0->iB=0)
20:37:45.960  Rámec F50
20:37:46.015  sItem=M56, ID=13
20:37:46.020  Modul FindsByElevation (Bez názvu)
20:37:46.045  SaveWidth(Module): nastavuji iWidth=1278 (2->iM=2, 3->iP=3, 2->iB=2)
20:37:46.045  Starting entry point of module FindsByElevation
20:37:46.220  End of module FindsByElevation

  • 0

#29 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 270 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2019 - 15:19

Hmmm, dost divný. To bude chtít databázi na otestování. Zjevně je něco "rozbitého" v datech a moduly nevygenerují nic.


  • 0

#30 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 270 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2019 - 22:48

Ahoj, našel jsem drobnou chybku v puntíkatých mapách. Pokud mám nastaveno YearlyDots na Cumulative, tak se keše nalezené 31.12. zobrazí až v dalším roce, pokud mám YearlyDots na Years, tak se keše nalezené 31.12. nezobrazují vůbec. Předem děkuji za případnou opravu.

Ty seš o Silvestra nějakej aktivní... ;)

Opraveno. Vyjde s příští verzí Statoru.


  • 1

#31 jelen118

jelen118

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2019 - 16:51

Ahoj, nahrál jsem si statisktiky ze statoru na sweb podle návodu, ale na internetu se namísto interpunkčních znamének zobrazují jiné znaky. Tuším že to bude nějaká blbost, ale nějak nevím co s tím.

 

Statistiky jsou tady:

http://kubrus.sweb.cz


  • 0

jelen118


#32 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 909 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2019 - 19:09

Ne interpunkční, ale diakritická.

Máš tam jiné kódování.

 

P.S. no jo, když tobě tam chybí komplet HTML hlavička souboru...


  • 0

#33 jelen118

jelen118

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2019 - 19:24

No a jak to opravím, já na tyhle věc nejsem vůbec dobrej, spíš by se dalo říct, že sem na ně vyloženě špatnej :-)


  • 0

jelen118


#34 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 270 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2019 - 20:57

Tak pár (desítek) hodin počkej a řešení přijde s novou verzí Statoru...


  • 0

#35 jelen118

jelen118

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 15 příspěvků(y)

Publikováno 13 leden 2019 - 22:26

Ok, díky ;-)


  • 0

jelen118


#36 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 038 příspěvků(y)

Publikováno 14 leden 2019 - 6:27

Nakopíruj si do svého profilu soubory Start.htm a End.htm, které jsou někde v default profilu. Stator je použije a tím tam dodá tu hlavičku i patu. Pokud nevíš, o co jde, prostuduj si návod na stránkách geogetu, je to tam popsané.


  • 0

#37 Jerry33

Jerry33

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2019 - 13:59

Hmmm, dost divný. To bude chtít databázi na otestování. Zjevně je něco "rozbitého" v datech a moduly nevygenerují nic.

 

Mám teda zkusit smazat všechny záznamy z GeoGetu a postahovat to znova? Nebo jak můžu otestovat databázi?


  • 0

#38 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 421 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2019 - 18:27

To jde o to, co vsechno v te databazi mas. Pokud tam mas jen sve nalezy bez dalsich informaci - vylustene souradnice, postupy vypoctu, ..., muzes to zkusit (ale tu soucasnou si zachovej!).

 

Jina moznost je databazi nekomu poslat na vyzkouseni nebo poslat nekomu tvuj config.ini, aby vyzkousel na sve databazi, jestli ten config projde.

 

Jsou i dalsi moznosti, ale to vzdy zavisi na okamzitem problemu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#39 Jerry33

Jerry33

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 72 příspěvků(y)

Publikováno 15 leden 2019 - 20:22

Tak jsem vytvořil novou, testovací databázi, všechno postahoval znova a výsledek bohužel stejný  :o Takže asi něco musí být špatně v tom config.ini? Gorde mohl bych ti ho poslat na otestování?


  • 0

#40 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 421 příspěvků(y)

Publikováno 16 leden 2019 - 16:09

viz Soukroma zprava.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 





0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama