Přejít na obsah


Fotka

zamknuté téma


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
67 odpovědí na toto téma

#21 ondro91

ondro91

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 237 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2019 - 20:55

modrak - mam presne ten pocit. Niekedy si myslim, akoby niektori ludia presli zo skutocneho sveta niekde do ´´geocachingoveho´´. Ako keby cely svet bol len o geocachingu a nicom inom. Vznikli rozne partie, ktore bojuju proti inym partiam, ohovara sa, nenavidi sa, posuskava sa, robi sa z toho akasi telenovela. Ved je to hra, zabava, volnocasova aktivita. Treba ju brat takto a nie ako nieco ´´viac´´


  • 1

#22 Modrak

Modrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2019 - 21:03

Modrak: proti komu vypukla vzpoura?

Kdysi proti Pepovi, a pozdeji proti petulince. Oba to urcite mysleli dobre, ale proste nezvladli to. Kazdymu z nich se to vymklo jinym zpusobem, ale vymklo. Pak to dostal tomy.22 a podle me je to zdaleka nejlepsi moderator co tady pamatuju a budte radi ze ho mate.


  • 7

#23 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 188 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2019 - 21:24

To zamknutí původního vlákna mě docela mrzí.

 

K původnímu tématu si myslím, že je to problém všech "sociálních sítí". Diskutují nejvíce ti "ukecaní" a pak ti, kterým vyhovuje názorový proud, který představuje daný "koutek" (ať už na stránka na facebooku, nebo zdejší fórum). Ti, co tak úplně nesouhlasí půjdou na jinou stránku.

 

Pak jsou ti ostatní, kteří potřebují jen vědět něco technického, ti se zeptají, ale nemají potřebu sledovat fórum dlouhodobě.

 

Na několika fórech jsem byl nebo jsem. Taky tam většinou povídají jedni a titíž lidé (ti co jsou ukecaní na webu a co jim vyhovuje styl těch stránek). Ostatní, i když jich je řádově daleko víc, tam nemusí zavítat vůbec, nebo tam zavítají jen velice zřídka. A je jedno čí to fórum je.

 

Samozřejmě další možnost je ta, že některé zdejší fórum odradilo. Ovšem kolik jich bude? Kolik takových by stejně bylo raději někde na facebooku či jinde?


  • 0

#24 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

    Roman_Jaroměř

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 188 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2019 - 21:31

Rozic

Tak já schválně odpovím za ty, kteří skutečně jen pozorují.

1) Četli jste si někdy po sobě co píšete? Věčně jen řešení finálek a nadávání si navzájem.
2) Kdokoli má jiný názor, než ti, kteří mají svatou pravdu a patent na rozum, jsou ihned pranýřováni.


P.S. výše zmíněným nezastávám názor ani jedné skupiny. 

 
Přiznám se, že často čtu své příspěvky až po jejich odeslání (často je i pak upravím). Ale nenadávám, ani nepranýřuji či nehledám svůj patent na pravdu. Snažím se diskutovat - uvádím svůj názor na věc. To, že má někdo jiný názor na věc, znamená hned, že má svou svatou pravdu a patent na rozum? 
 
 
 

Kdysi proti Pepovi, a pozdeji proti petulince. Oba to urcite mysleli dobre, ale proste nezvladli to. Kazdymu z nich se to vymklo jinym zpusobem, ale vymklo. Pak to dostal tomy.22 a podle me je to zdaleka nejlepsi moderator co tady pamatuju a budte radi ze ho mate.

 
Osobně bych taky byl raději za větší "svobodu" projevu. Byl bych raději, kdyby Tomy tolik nezamykal témata, nechával i ty kontroverznější příspěvky, pokud nesdělují hned finálku, nejsou sprosté, urážlivé, či jinak neporušují podmínky fóra. Ohledně slova, které se tu nesmí vyslovit, přijde mi, že je zbytečné ho zakazovat. Být moderátorem je hodně nevděčná pozice. Buď to někdo dělá málo, nebo moc. Vždy to je podle názoru jednotlivce. Nikdy se moderátor nemůže zavděčit všem. I já jsem už jednou dostal napomenutí (už ani nevím, kvůli čemu bylo). Vyjasnili jsme si to, přijal jsem tenkrát argumentaci proč to bylo, osobně bych postupoval jinak, ale respektuji názor. 
 
 

ladislavappl

Teda kdyby nešlo o zasloužilého kačera s téměř 12 tisíci nálezy a skoro 60 založenými kešemi, tak bych si myslel, že toto vlákno založil některý troll, který dostal už pár banů a přesto se zkouší dál se vnucovat a fňukat, když mu na jeho vejšplechty nikdo (snad s výjimkou R. z Jaroměře, Modráka, Gorda, mr3ska a dalších "idealistů", kteří se snaží posisyfovsku jemně či razantněji rozumně argumentovat a logicky vyvracet četná trollí tvrzení v marné víře, že je napraví) nereaguje.

 
Tak přemýšlím, jestli to je pochvala, nebo ne... Pokud je to ta pochvala, tak díky :-).
Jinak ten zbytek příspěvku co necituji je taky pěkně řečeno.
  • 4

#25 geotrain

geotrain

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2019 - 21:34

Tak s tou petulinkou se tomu moc nedivím, ale s tomym jsem byl zatím v pohodě. 


  • 0

#26 plavcik

plavcik

    plavcik

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 260 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2019 - 22:14

Chtěl jsem se rozepsat víc, ale Modrák s Romanem mi vzali vítr z plachet, napsali přesně to, co si myslím i já - že cenzura v těchto dvou citlivých vláknech je zbytečná a mazání “žumpy” situaci nevyřeší.
Na druhou stranu, k práci moderátora patří nutnost někdy rozhodnout hodně subjektivně a autokraticky a plést do toho lidská práva a svobodu slova je trochu...úsměvné.

Pokud si dobře pamatuji, o moderátora se tenkrát s tomy.22 přihlásili ještě dva další, kteří to už dávno vzdali a tomy je jediný, kdo tuhle nevděčnou práci ustál a dělá ji velmi dobře. A kdokoliv se může u pepy přihlásit a zkusit to dělat líp..
.
A já tedy nevím, na jakých jiných fórech se aktivně pohybujete, já mám jednu zkušenost, a tam za sebemenší odchýlení od tématu je automaticky napomenutí a po něm okamžitě dočasný ban, to by tady byla půlka postů i nickú.

Za předcházejících moderátorů tady byly “otěže” utáhnutý podstatně více...
  • 5

Oregon 650, iPhone SE + Geoget, L4C


#27 mr3ska

mr3ska

    Optimista

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 982 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2019 - 22:15

 Mně třeba zatím nikdo nebyl schopen vysvětlit jednu věc, kterou tu načal v předchozím tématu phrkt a to, že vzhledem k listině základních práv a svobod je sice cenzura nepřípustná, ale na druhou stranu je každej majitel webu odpovědnej za jeho obsah (pamatuju si jak byly státní mocí zavřeny nějaké diskusní skupiny, protože jejich obsah porušil zákon). Jak to majitel teda má udělat? Když někdo napíše nebo nasdílí něco, co je nezákonné, ale zákon mu současně zakáže to smazat (cenzura je nepřípustná). Jak se může bránit? Dle zákona, zdá se, nijak. Může jen čekat, jestli se najde někdo "čistý jako lilie" kdo hned poběží, nahlásí to a majitel následně bude mít oplétačky?

 

 Pohled phrkt plně chápu a respektuju. Už proto, že je starší než já a má s minulým režimem zkušenosti (já je mám jen 6 let, takže žádné). Z mého pohledu pokud budu majitel webu nebo služby, kterou provozuju, spravuju apod, nadefinoval bych si určitá pravidla jejich používání s nimiž se nově příchozí bude muset seznámit a pro používání služby odsouhlasit (stejně jako je to třeba s GC.COM nebo GC.CZ) a pokud by je někdo porušil, následoval by postih. 

 

 Trošku mi to připomnělo případ těch dvou holek, co nejprve nastoupily na zdravotní školu a následně se snažily změnit její jasně daná pravidla ohledně nošení šátku. Pokud se s pravidly děvčata neseznámila před nástupem na školu, jejich chyba neb neznalost neomlouvá. Pokud se s nimi seznámila, ale šla tam s tím, že si prostě vydupou svou pravdu nebo budou chtít odškodnění, taky jejich chyba. 


  • 3

Outdoor: Oregon 700, Colorado 300, fenix5x

Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/

(Oregon 6xx jednodušejiVlastní ikonky waypointů i bez .gpi)

"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."

 

Poslední článek: Telefon jako uložiště tras pro GarminOdolný Xcover 3 VE

 

"The Universe is made of protons, neutrons, electrons and morons"


#28 Kohout team

Kohout team

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 539 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2019 - 22:38

 Mně třeba zatím nikdo nebyl schopen vysvětlit jednu věc, 

 

Co je to cenzura je popsáno třeba na Wikipedii: 

https://cs.wikipedia.org/wiki/Cenzura

S moderováním diskusního fóra to nemá vůbec nic společného.

 

Nicméně reakce moderátora na phrktův příspěvek mě hodně překvapila.


Tento příspěvek byl upraven od Kohout team: 05 leden 2019 - 22:40

  • 0

Geoget + Locus Pro na Asus Zenfone Max Pro M1, občas Etrex 30 + GPI generator, Wine, Debian testing


#29 ondro91

ondro91

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 237 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2019 - 22:43

najskôr treba chapat to, ze cenzura sa nepripusta neznamena, ze kazdy moze hovorit a pisat co chce a nikto mu to nesmie vymazat. Napríklad ked budem niekomu nadavat, je to utok na jeho osobu, myslim ze sa to vola poskodzovanie dobrého mena, ak sa to este aj dalej rozsiruje, alebo urazka na cti, ak sa to nerozsiruje. Dalej je tu trestny cin ohovarania...Ako niekto mudry napisal - netreba si pliest demokraciu s anarchiou. Navyse - to ze cenzura je zakazana neznamena, ze majitel webu nemoze mazat prispevky. On je majitel a moze si robit co chce. Ak sa to niekomu nepaci, su aj dalsie weby, alebo nech si vytvori svoj vlastny a tam bude panom on a moze vsetkym dovolit co len chcu.


  • 2

#30 Modrak

Modrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 345 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2019 - 22:45

 Mně třeba zatím nikdo nebyl schopen vysvětlit jednu věc, kterou tu načal v předchozím tématu phrkt a to, že vzhledem k listině základních práv a svobod je sice cenzura nepřípustná, ale na druhou stranu je každej majitel webu odpovědnej za jeho obsah (pamatuju si jak byly státní mocí zavřeny nějaké diskusní skupiny, protože jejich obsah porušil zákon). Jak to majitel teda má udělat? Když někdo napíše nebo nasdílí něco, co je nezákonné, ale zákon mu současně zakáže to smazat (cenzura je nepřípustná). Jak se může bránit? Dle zákona, zdá se, nijak. Může jen čekat, jestli se najde někdo "čistý jako lilie" kdo hned poběží, nahlásí to a majitel následně bude mít oplétačky?

 

 Pohled phrkt plně chápu a respektuju. Už proto, že je starší než já a má s minulým režimem zkušenosti (já je mám jen 6 let, takže žádné). Z mého pohledu pokud budu majitel webu nebo služby, kterou provozuju, spravuju apod, nadefinoval bych si určitá pravidla jejich používání s nimiž se nově příchozí bude muset seznámit a pro používání služby odsouhlasit (stejně jako je to třeba s GC.COM nebo GC.CZ) a pokud by je někdo porušil, následoval by postih. 

 

 Trošku mi to připomnělo případ těch dvou holek, co nejprve nastoupily na zdravotní školu a následně se snažily změnit její jasně daná pravidla ohledně nošení šátku. Pokud se s pravidly děvčata neseznámila před nástupem na školu, jejich chyba neb neznalost neomlouvá. Pokud se s nimi seznámila, ale šla tam s tím, že si prostě vydupou svou pravdu nebo budou chtít odškodnění, taky jejich chyba. 

Tohle je samozrejme slozity. Jsou veci ktery jsou nezakonny a ty se cenzurovat samozrejme muzou, ba dokonce musej. Kdyz nekde na netu bude nekdo propagovat fasismus, ma provozovatel takovyho webu nejen pravo, ale dokonce povinnost to likvidovat. Cenzuru za bolsevika bych do toho netahal. Tady je phrkt ponekud mimo misu. Jedna vec je cenzura kde mi nekdo zvenku diktuje co smim a co nesmim psat na moji vlastni platforme, pokud nam tady statni cenzor zvenku bude mazat prispevky, pak je to nezakonne. Naopak provozovatel diskuze si samozrejme sam muze nadefinovat pravidla a ty muze jim povereny moderator branit, a to i za cenu mazani prispevku. Typicky treba OT. To se proste smazat muze a zadna cenzura to neni. Kdyz mi v diskuzi o psech smazou prispevek o autech, je to v poradku, nema tam co dela a svobodne si ho muzu zverejnit v diskuzi o autech. Pokud se to nekomu nelibi, at si zalozi svuj server a tam at si provozuje diskuzi jak chce. Svoboda projevu spociva prave v tomhle a v tom nikomu z nas smazani prispevku zde moderatorem nijak nebrani. Az bude mit phrkt svuj server a tam mu nekdo cizi bude mazat veci, pak at se ohani listinou zakladnich prav a svobod. Presto ale jsou veci ktere jsou na hrane, kdy prave moderator maze neco kde rozpor s pravidly neni uplne zrejmy. A o tech pak muze byt spor.


  • 7

#31 Smrk

Smrk

    proti proudu

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 271 příspěvků(y)

Publikováno 05 leden 2019 - 23:40

Od doby, kdy hledám kešky (od 2010), tak tohle fórum znám pod oním názvem, který se maže, protože ho moderátor nemá rád. Na každém eventu se to slovo používá prostě proto, že je hned jasné, o jakém fóru se mluví. Už se z toho stalo běžné označení a spousta lidí pod ním nevidí nic špatného. Naopak když se někdy potkám se začátečníkem, tak se mě ptá, proč se tomu tak říká. Prostě je to zvyk a moderátor může rozdávat banů, kolik chce, přepisovat příspěvků, kolik chce, ale toho názvu se už pravděpodobně nikdy nezbaví.


  • 9

#32 DogVader

DogVader

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 851 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2019 - 0:00

Nahodou to oznaceni je fajn. A nevidim na nem nic tak moc spatneho. Naopak to byl tenkrat ten duvod, proc jsem sem zacal chodit. Zvedavost co je to ta jimka :-)

Tento příspěvek byl upraven od DogVader: 06 leden 2019 - 0:01

  • 0
Xiaomi Mi 9 (Android 9) + Locus Pro

#33 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 696 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2019 - 0:07

Za předcházejících moderátorů tady byly “otěže” utáhnutý podstatně více...

To se ti zdá. Byl tu větší provoz, víc aktivních uživatelům, víc aktivních témat, víc flamu, víc trollů. Teď tu proti tomu chcíp pes, provoz se zmenšil, někteří z těch co dělali bordel odešli a potřeba něco řešit se zmenšila. Dřívější uživatelé zvyklí dělat bordel těžce nesli, že se začalo moderovat a někdo se pokusil dělat pořádek a rozhodně neměli snahu to nějak umožnit a ulehčit. Tenkrát byly konflikty už jen kvůli tomu, že si někdo vůbec dovolil někoho upozornit na nějaký prohřešek aniž by vůbec došlo k jakékoliv sankci. Když někteří odešli a nahradili je noví, kteří jsou od začátku zvyklí na kontrolovaný prostor, tak se to celkové chování tímto taky změnilo. Jinak proti některým moderovaným fórům je to tu pořád sranda, na některých fórech by se s váma moderátor nebavil: 1. porušení pravidla -> upozornění, 2. porušení -> sankce, bez diskuze. Kupodivu to tam normálně funguje, bordel tam neni a moderátor ani nemusí zasahovat, protože uživatelé si pořádek mezi sebou nakonec udržují sami.

 

Nahodou to oznaceni je fajn. A nevidim na nem nic tak moc spatneho. Naopak to byl tenkrat ten duvod, proc jsem sem zacal chodit. Zvedavost co je to ta jimka :-)

To označení vzniklo a někteří ho stále používají jako dehonestující a jako takové se dotýká a dotýkalo všech, co se snažili a snaží, aby to tu vypadalo líp. To že ti co ho používají toto ignorují a přijde jim to fajn je smutné a vypovídá to spíš o nich než o fóru.


  • 6

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#34 mh.mail

mh.mail

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 781 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2019 - 0:15

Nahodou to oznaceni je fajn. A nevidim na nem nic tak moc spatneho.


Zajímalo by mě, jak by se dotyční, kteří tak obhajují toto pojmenování, tvářili na to, kdyby jim ostatní říkali třeba sráči. Přisedli by si k němu třeba v hospodě a hlasitě zahlaholili: "Tak co, sráči, jak se vede? Co se rozčiluješ, vždyť ti tak říkají všichni, buď trochu nad věcí, nemyslíme tím nic špatného, je to přece fajn přezdívka." Určitě by to přecházeli s noblesou a nadhledem.

A ještě jednu modelovou situaci dovolte: Zkuste si přijít někam do sparťanské hospody a zařvat: "Sparta, sparta, buzerantů parta!" Myslím, že si pak svobody užijete dosytosti - svobody srkat kašičku brčkem.
  • 7
„Normální je nepodvádět.“
http://gc.i-mh.net/ | gc@i-mh.net

#35 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 734 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2019 - 0:32

 Mně třeba zatím nikdo nebyl schopen vysvětlit jednu věc, kterou tu načal v předchozím tématu phrkt a to, že vzhledem k listině základních práv a svobod je sice cenzura nepřípustná, ale na druhou stranu je každej majitel webu odpovědnej za jeho obsah (pamatuju si jak byly státní mocí zavřeny nějaké diskusní skupiny, protože jejich obsah porušil zákon). Jak to majitel teda má udělat? Když někdo napíše nebo nasdílí něco, co je nezákonné, ale zákon mu současně zakáže to smazat (cenzura je nepřípustná). Jak se může bránit? Dle zákona, zdá se, nijak. Může jen čekat, jestli se najde někdo "čistý jako lilie" kdo hned poběží, nahlásí to a majitel následně bude mít oplétačky?

 

 Pohled phrkt plně chápu a respektuju. Už proto, že je starší než já a má s minulým režimem zkušenosti (já je mám jen 6 let, takže žádné). Z mého pohledu pokud budu majitel webu nebo služby, kterou provozuju, spravuju apod, nadefinoval bych si určitá pravidla jejich používání s nimiž se nově příchozí bude muset seznámit a pro používání služby odsouhlasit (stejně jako je to třeba s GC.COM nebo GC.CZ) a pokud by je někdo porušil, následoval by postih. 

 

 Trošku mi to připomnělo případ těch dvou holek, co nejprve nastoupily na zdravotní školu a následně se snažily změnit její jasně daná pravidla ohledně nošení šátku. Pokud se s pravidly děvčata neseznámila před nástupem na školu, jejich chyba neb neznalost neomlouvá. Pokud se s nimi seznámila, ale šla tam s tím, že si prostě vydupou svou pravdu nebo budou chtít odškodnění, taky jejich chyba. 

Dobrá, dovysvětlím. Nevytahoval bych takový kalibr, jako je Listina základních práv a svobod, kdyby se tu nedělo něco, s čímž zásadně nesouhlasím a to je mizení příspěvků takříkajíc "bez funusu". Co jsem si všimnul, jinde bývá příspěvek nahrazen univerzálním textem typu "příspěvek byl smazán, protože porušoval blabla bla..." . Ve slušných diskuzích si dokonce lze smazaný příspěvek zobrazit a člověk tak neztratí nit o čem ta diskuze byla. Další věc je to, že když jsem to psal, netušil jsem, že moderátor některé příspěvky dokonce upravoval. To považuji za prohřešek související pro změnu s autorským právem, k tomu by docházet rovněž nemělo.

 

Souhlasím s Modrákem, že tommy.22 je zatím nejlepší moderátor co tu kdy fungoval, na druhou stranu netuším, proč by v diskuzích neměla být respektována mezinárodně platná zákonná norma, která byla převzata i do domácího práva.

 

Ohledně OT příspěvků myslím nelze zaujmout apriorní postoj, leckdy spolu souvisejí zdánlivě vzdálené věci a je opravdu obtížné rozhodnout, ale tam nebývá tragédie, když se diskuze roztrhne.

 

A pak je tu ještě jedna věc, kterou nelze vynechat. SikoCZ a pyxis.praha tady byli nařčeni z trolení. Jak jsem si ověřil, oba dva jsou velice aktivními ownery a tuhle hru dost výrazně spoluvytvářejí. Myslím, že by se moderátor i místní "štamgasti" se v jejich případech měli chytit za nos a mírnit ve výrazech.

 

A konečně ještě malá jazyková poznámka: jímka odpadních vod opravdu neznamená totéž co senkruvna, když nemám použít slovo, které se tu (zbytečně) nelíbí.

 

A to je asi tak všechno, co jsem chtěl sdělit...


  • 1

#36 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 696 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2019 - 0:46

 

A pak je tu ještě jedna věc, kterou nelze vynechat. SikoCZ a pyxis.praha tady byli nařčeni z trolení. Jak jsem si ověřil, oba dva jsou velice aktivními ownery a tuhle hru dost výrazně spoluvytvářejí. Myslím, že by se moderátor i místní "štamgasti" se v jejich případech měli chytit za nos a mírnit ve výrazech.

 

nevim, co přesně ti dva psali a nehodlám to zjišťovat, tak to ber jen jako obecné vyjádření, kterým nehodnotím ty dva. Víš jak souvisí zásluhovost při tvorbě keší s úrovní vystupování v diskuzi? Vůbec nijak. To že je někdo dobrý owner vůbec nevylučuje, že se může v diskuzi chovat jako troll a že jako troll ponese následky.


  • 4

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#37 phrkt

phrkt

    věčný rejpálek

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 734 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2019 - 1:00

50+ založených keší, znamená mimo jiné povznesení se nad logy typu TFTC nebo záporně laděnými logy zamindrákovaných jedinců, a taky spoustu starostí s jejich údržbou, nehledě na to, že nejspíš mají i běžný, negeokešingový život a zaměstnání, ve kterém si vydělávají na svůj koníček. Nemyslím si tedy, že ještě mají potřebu zbytečně trolit na geocaching.cz.

 

Dobrou noc, jdu spát. 


  • 6

#38 Rozic

Rozic

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 259 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2019 - 7:58


Přiznám se, že často čtu své příspěvky až po jejich odeslání (často je i pak upravím). Ale nenadávám, ani nepranýřuji či nehledám svůj patent na pravdu. Snažím se diskutovat - uvádím svůj názor na věc. To, že má někdo jiný názor na věc, znamená hned, že má svou svatou pravdu a patent na rozum?


Ono je mít názor na věc a názor na věc. Podívej, kolik lidí zde píše, že jakmile jejich názor nekoresponduje s většinou, ihned je označen za blbce, nemá pravdu, je troll atd. Takovou diskuzi si alespoň z mé strany strčte za klobouk a nedivte se, že už sem tolik lidí nechodí.

A ještě pro tomyho.
Nebudu tu věčně projíždět své příspěvky kam mi co dopíšeš. Pokud něco chceš, napiš normální odpověď.

To že mi do zprávy napíšeš pravidlo 13 mi má vysvětlit něco o žumpě? A jak slovem APMUŽ, které jsem úmyslně použil urážím server? Jsem moc rád za příspěvky lidí (nebudu jmenovat), kteří si myslí to samé co já. A jaká je vaše reakce? Mažete po sobě příspěvky, nebo najednou, jako mávnutím kouzelného proutku, nic do diskuze nemáte, slovo žumpa najednou nikdo nemaže a nikdo není OT. Směšné.
  • 2

#39 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

    Advanced Member

  • Administrators
  • 2 696 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2019 - 9:17

50+ založených keší, znamená mimo jiné povznesení se nad logy typu TFTC nebo záporně laděnými logy zamindrákovaných jedinců, a taky spoustu starostí s jejich údržbou, nehledě na to, že nejspíš mají i běžný, negeokešingový život a zaměstnání, ve kterém si vydělávají na svůj koníček. Nemyslím si tedy, že ještě mají potřebu zbytečně trolit na geocaching.cz.

 

Dobrou noc, jdu spát. 

jo a při 500+ založených se člověk stane svatým. Asi začínám chápat vytváření PWT, jsou to takové pokusy o povznesení mezi svaté. Se mi zdá, že těm počtům založených a nalezených někteří přikládají až nadpřirozený význam. :-D


  • 4

Informace a návody k serveru píšu postupně na mém blogu http://www.geocachin...g/16-o-serveru/

 


#40 Dan Škareda

Dan Škareda

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 266 příspěvků(y)

Publikováno 06 leden 2019 - 9:33

jo a při 500+ založených se člověk stane svatým. Asi začínám chápat vytváření PWT, jsou to takové pokusy o povznesení mezi svaté. Se mi zdá, že těm počtům založených a nalezených někteří přikládají až nadpřirozený význam. :-D

 

Mne třeba PWT baví. A jsem rád, když je někdo založí, u nás jich moc není. Každá založená keš je příležitostí k odlovu - někdo loví body, někdo při tom prožívá příběhy, někdo je rád, že ho to vytáhne ven. Stejně tak někteří statistikám přikládají význam a někteří ne. Co je na tom špatného? Myslím, že podstata příspěvku od Rozic je někde úplně jinde.


  • 1




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama