Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.7.1


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
261 odpovědí na toto téma

#241 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 297 příspěvků(y)

Publikováno 20 únor 2019 - 19:18

proste musis dat jako prihlasovaci jmeno waldik, nebo cos tam mel puvodne... Problem si udelas jen ty sam, kdyz si nepamatujes, ze mas jinej login, nez vidis ;)


  • 1

#242 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2019 - 14:04

Drobnost: ikonka vlajky pro stat Macao se neukazuje ani v GG ani ve Statoru (ve statoru to vypada jako neexistujici obrazek). Pritom Macao je uvedeno v IconsCountry.ini souboru, dokonce tam je poznamka, ze se jeho zaznam 21.6.2018 revidoval. V cachi se po porad jmenuje Macao (a nikoliv China, Macao Special Administrative Territorie, jakse pise v IconsCountry.ini). Jak bych si mohl pomoci prosim?


  • 0

#243 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 474 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2019 - 14:53

Diky za hlaseni.

 

Ja myslim, ze to nahlaseni je dostatecna pomoc. Nikdo z nas tam zadnou kesku nema, tak se to spatne ladi. Ja ted tedy silne pracuji na novych grafech, abychom to stihli nejak do ukonceni sluzby googlem, ale treba se na to Erik nebo Drak podivaji.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#244 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 003 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2019 - 15:03

Kouknu na to :)


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#245 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 003 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2019 - 15:09

Tak v tom IconsCountry.ini

jsou dva odkazy:

China, Macao Special Administrative Territorie=https://www.geocaching.com/images/icons/flags/png/mo.png
a
Macau=https://www.geocaching.com/images/icons/flags/png/mo.png

Takže ani jedno Macao tím pádem to tam vlajku nedá. Nevím jaký byl původní název nebo jestli to není jen překlep ale stačí za to:

Macau=https://www.geocaching.com/images/icons/flags/png/mo.png
přidat
Macao=https://www.geocaching.com/images/icons/flags/png/mo.png

a mělo by to fungovat, pro jistotu, že existovala i varianta Macau což fakt nevím (Macau je portugalsky)

GeoGet nevím


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#246 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2019 - 15:35

Diky moc za odpoved - ano, po pridani Macao do IconCountry.ini uz ve Statoru se objevi spravna ikonka. A tato ikonka je i tou spravnou vlajkou Macaa (aspon dle wikipedie) - na rozdil od vlajky v Badgenech, kde je nejaka jina vlajka :-) (cerno-cerveno-zelena s nejakym symbolem uprostred).

 

Jeste bych rad dostal tu ikonku vlajky Macaa do GG, ale nenasel jsem zatim zadny obdobny soubor jako je IconCountry.ini pro Stator. Vim, tahle cast dotazu by mela byt v jinem foru, omnlouvam se za to.


  • 0

#247 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 003 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2019 - 15:47

Ikona u BadgeGenu je poplatná době kdy BadgeGen vznikl asi měli jinou vlajku a nebo chyba v matrixu :D to asi bude potřeba někdy aktualizovat...

GeoGet nevím on totiž v DB má Macau ale zobrazuje Macao ve visuálních skriptech mi to přijde OK ale je možné, že se Macau nebo Macao blbě převede na zkratku MO a proto se to nezobrazí :D

S bordelem s Macau jsem zjistil, že se Macau asi nezapočte ani do Asijského odznaku bo tam počítám s názvem Macao ale v DB je Macau takže to si opravím...


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#248 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 003 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2019 - 16:01

Tak ještě jinak :) U nových keší je správně Macao mám tam i starou keš a ta má Macau heh kde se mi tam vzala bůh ví... ale nicméně GeoGet správně převádí

MACAU na MO a je u té staré vlajka

MACAO na MO nepřevádí a vlajka tudíž není

 

Takže BadgeGen Asie je vpořádku počítá s Macao
Ini soubor Statoru už teď počítá nově taky s Macao
 

Blbě je převod MACAO na MO v GeoGetu
Blbě je vlajka pro BadgeGen...

 

 

---

jj v okamžiku kdy jsem starou keš zaktualizoval vlajka je fuč :)


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#249 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 019 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2019 - 16:16

ted jsem zmateny... "Macao" se ma prevadet na "MO", nebo nema?


  • 1

#250 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 003 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2019 - 16:19

Tak a idodznáček by byl správně kdyby to GeoGet dával správně jenže příkaz v GeoGetu vrací na Macao zřejmě prázdný znak a tím pádem se vybere první odznáček v seznamu a to AFG = Afgánistán

AFGD.png

 

Správně by se mělo vybrat Macao
MACD.png


ted jsem zmateny... "Macao" se ma prevadet na "MO", nebo nema?

Ano prosím a omluva za zmatení :) páč já prvně myslel že tam je něco jiného


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#251 KulisekW

KulisekW

    KulisekW

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 680 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2019 - 23:47

Pánové Gorde, Draku a další, díky za trpělivé odpovídání a řešení problémů v tomto vlákně. Dnes jsem se konečně dokopal k aktualizaci Statoru a "bylo to rozbitý". Jelikož jsem, co se GeoGetu týče, pouze poučený uživatel, dalo to trochu práce se s tím vypořádat, ale díky tomuto vláknu už mi zase vše funguje a šlape jak má :)


Tento příspěvek byl upraven od KulisekW: 03 březen 2019 - 0:13

  • 0

#252 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 474 příspěvků(y)

Publikováno 03 březen 2019 - 11:38

Uklidnim te. Neni to na dlouho, protoze se pripravuje zasadni zmena ve Statoru :-) A pak jeste jedna v celem GG a tak znovu ve Statoru. Takze ... je na co se tesit, nic nepujde snadno. B)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#253 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 151 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2019 - 10:07

ted jsem zmateny... "Macao" se ma prevadet na "MO", nebo nema?

Však to v souboru gsiso3166 který jsem ti zdejšá cestou před půl rokem posílal je. Já v GG vidím u Macaa správnou zelenou vlaječku
  • 0

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#254 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 91 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2019 - 11:08

Diky, ze se porad tim Macaem zabyvate.

Nevim, jak to je nebo ma byt v GG udelane, ale v souborech countryicon.ggv.pas i v countryicon2.ggv.pas  po dekodovani z base64 vidim, ze vlajecka pro MO je tam spravna. Takze mozna jde o to, ze se u dotycnych kesek neidentifikuje zeme zkratkou MO. A ty kesky maji v sobe jako zemi napsano "in Macao".


  • 0

#255 DrakMrak

DrakMrak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 3 003 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2019 - 11:13

Diky, ze se porad tim Macaem zabyvate.

Nevim, jak to je nebo ma byt v GG udelane, ale v souborech countryicon.ggv.pas i v countryicon2.ggv.pas  po dekodovani z base64 vidim, ze vlajecka pro MO je tam spravna. Takze mozna jde o to, ze se u dotycnych kesek neidentifikuje zeme zkratkou MO. A ty kesky maji v sobe jako zemi napsano "in Macao".

Musí se to spravit v geogetu :) je tam teď v oficiálním blbě Macau (převede na MO) a ne Macao (nepřevede) vychází to z původního portugalského názvu který tam měl i groundspeak...
Skripty jsou dobře, BadgeGen taky...
 


  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...


#256 Arne1

Arne1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 5 151 příspěvků(y)

Publikováno 05 březen 2019 - 12:12

Diky, ze se porad tim Macaem zabyvate.
Nevim, jak to je nebo ma byt v GG udelane, ale v souborech countryicon.ggv.pas i v countryicon2.ggv.pas  po dekodovani z base64 vidim, ze vlajecka pro MO je tam spravna. Takze mozna jde o to, ze se u dotycnych kesek neidentifikuje zeme zkratkou MO. A ty kesky maji v sobe jako zemi napsano "in Macao".

Tak ještě jednou, v těch starých vláknech to je kdo ví kde.

Přiložený soubor (y)


  • 1

Používám a doporučuji a:Drake - nejlepší geocachingovou aplikaci pro Android!


#257 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 019 příspěvků(y)

Publikováno 18 březen 2019 - 19:05

Bylo by super, kdyby se ty casti Statoru, ktere volaji gc.live, prinejmensim upravily tak, aby volani GC.live bylo jako podmineny preklad. viz. http://www.geocachin...o-programatory/

 

Pokud se nemylim, tyka se to snad jen BG modulu.

 

Problem je ten, ze prislusna funkce na volani gc.live z geogetu zmizi. A tim padem nepujde najednou Stator prelozit, a zmizi lidem z pluginu. Kdyz se to obali tim podminenym prekladem, tak se to nestane.

 

V soucasne bete je ta funkce na gc.live zachovana jako dummy funkce vypisujici chybu... vlastne jen proto, aby Stator nezmizel.


  • 0

#258 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 704 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2019 - 8:05

Nově se statistiky ze Statoru nahrávají sem na geocaching.cz pomocí http uploadu, že? Měl jsem za to, že to šlo udělat i ručně a že Pepa na to připravil jednoduchý formulář, ale když mrknu nahoru do sekce "Geocaching", je tam pouze možnost nahrání GPX s nálezy. Bylo to odstraněno a jde to už jen z Geogetu přímo?


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#259 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 285 příspěvků(y)

Publikováno 20 březen 2019 - 8:34

Formulář je zde. Pepa to zatím nezařadil do menu. Obojí, jak formulář, tak stránka statistiky, mi tam taky dost chybí...

 

Edit: upravil jsem odkaz na aktuální stránku uploadu


Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 21 březen 2019 - 18:42

  • 1

#260 prfo_cz

prfo_cz

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 4 příspěvků(y)

Publikováno 23 březen 2019 - 23:55

Zřejmě od posledního upgradu se mi v odznacích zobrazuje 2x badge "The Geocacher" a do opasku se 2x započítavají body za nasbírané keše. Poradíte mi někdo, čím by to mohlo být?

Díky


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama