Přejít na obsah


Fotka

Stator 1.7.1


  • Zamčené téma Toto téma je zamknuto
261 odpovědí na toto téma

#61 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 856 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2019 - 15:34

Po aktualizaci Statoru mi skáče tato hláška:

 

ERR: Soubor neexistuje: D:\Programy\GeoGet\data\script\Stator\Profiles\Rozic\Start.html

 

Nějaký plugin se nespouští / něco dělám blbě? 

 

Co delas blbe? Pises malo informaci.

 

Co se tyka souboru Start.html a End.html, hodne zalezi na tom, kam vyslednou statistiku kopirujes. Pokud ji kopirujes na vlastni server, pak tento soubor musis mit tak, jak je napsano v te chybe, bez nej se pokracovat neda. Pokud kopirujes na gc.cz, pak se ten soubor, pokud neni tam, jak je v chybe uvedeno, vezme z adresare Common. Pokud ani tam neni, musel jsi jej smazat a je treba jej tam mit (nebo v tom adresari profilu Rozic).


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#62 Sklibaa_1

Sklibaa_1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2019 - 20:19

Co delas blbe? Pises malo informaci.
 
Co se tyka souboru Start.html a End.html, hodne zalezi na tom, kam vyslednou statistiku kopirujes. Pokud ji kopirujes na vlastni server, pak tento soubor musis mit tak, jak je napsano v te chybe, bez nej se pokracovat neda. Pokud kopirujes na gc.cz, pak se ten soubor, pokud neni tam, jak je v chybe uvedeno, vezme z adresare Common. Pokud ani tam neni, musel jsi jej smazat a je treba jej tam mit (nebo v tom adresari profilu Rozic).

 
Tak problém vyřešen, avšak nyní toto:
Pokud statistiku chci jen uložit s náhledem, vyhodí to tuto chybu:
 
7FY5sEB.png 
 
Pokud zkusím statistiku rovnou generovat, hláška je následující:
 
eZsLsYJ.png

 

Dle cesty v chybě jsem zkoušel koukat do CmdHtmlFile, avšak nic jsem nevykoukal.


  • 0

#63 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 834 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2019 - 20:39

Tohle delal Erik, tak se mu v tom nebudu hrabat a pockam, az se k tomu vyjadri. Treba to pak bude opravdu prace pro me, prozatim to odkladam, kdyby se na toto tema nikdo z nas neozval, prosim, pripomen se.

 

Jeste me napadlo, zkontroluj nastaveni modulu, jestli ho mas stejne jako ja.

attachicon.gifMapPnBoard.jpg

 

Tak měl jsem tam rozdíl - měl jsem UpDownButtons=No, což ale i tak překvapivě generuje jednu šipku. Změnil jsem na Yes a už to generuje šipky oběma směry. Díky. :)


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#64 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 856 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2019 - 20:50

 
Tak problém vyřešen, avšak nyní toto:
Pokud statistiku chci jen uložit s náhledem, vyhodí to tuto chybu:
 
7FY5sEB.png 
 
Pokud zkusím statistiku rovnou generovat, hláška je následující:
 
eZsLsYJ.png

 

Dle cesty v chybě jsem zkoušel koukat do CmdHtmlFile, avšak nic jsem nevykoukal.

 

Je fajn, ze jsi prvni chybu opravil, ale opet by bylo dobre sem napsat, v cem byl problem. Muze se to tykat i jinych lidi a ti tu pak mohou snadno reseni najit.

 

Podle me nebylo spravne dokonceno generiovani statistiky, a Stator neuvolnil pristup k souboru, do ktereho statistiku zapisoval. Ukonci GG, smaz Preview.html, spust znovu GG a zkus to znovu.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#65 Sklibaa_1

Sklibaa_1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2019 - 21:04

Soubor jsem u původní chyby dohledal v Common.

U druhé chyby, smazán Preview a znovu spuštěn GG, avšak nic. Pokud kouknu na statistiku, která se v Preview "zatím" vygenerovala, tak je to vše po Badges. Badges a další záložky jsou prázdné.


Tento příspěvek byl upraven od Sklibaa_1: 08 únor 2019 - 21:05

  • 0

#66 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 856 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2019 - 21:24

A co je ve Stator.log?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#67 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 544 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2019 - 21:46

Tuhle hlášku jsem měl taky. Jenomže jsem na to přišel hned. Měl jsem soubor Stator.log otevřený v editoru, jak jsem ho prohlížel.


  • 0

#68 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2019 - 23:08

Tak měl jsem tam rozdíl - měl jsem UpDownButtons=No, což ale i tak překvapivě generuje jednu šipku. Změnil jsem na Yes a už to generuje šipky oběma směry. Díky. :)


Ehmmm, UpDownButtons=No generuje jen jednu šipku (up). UpDownButtons=Yes generuje obě (up i down). Přesně tak to má fungovat a i funguje. Překvapivé to rozhodne neni, alespoň pro mne. Možná, že někdo vymyslí chytřejší název parametru, aby to bylo jasnější...?!?
  • 0

#69 Sklibaa_1

Sklibaa_1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2019 - 13:31

A co je ve Stator.log?

 

Soubor je velmi dlouhý a jako laik asi ne vše je podstatné. Která část je podstatná? Nebo ho mám postnout komplet?


  • 0

#70 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2019 - 14:15

Pošli ho Gordovi mejlem...


  • 0

#71 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 316 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2019 - 14:28

Ehmmm, UpDownButtons=No generuje jen jednu šipku (up). UpDownButtons=Yes generuje obě (up i down). Přesně tak to má fungovat a i funguje. Překvapivé to rozhodne neni, alespoň pro mne. Možná, že někdo vymyslí chytřejší název parametru, aby to bylo jasnější...?!?

BothButtnos? :D


  • 0

#72 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 834 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2019 - 18:38

Ehmmm, UpDownButtons=No generuje jen jednu šipku (up). UpDownButtons=Yes generuje obě (up i down). Přesně tak to má fungovat a i funguje. Překvapivé to rozhodne neni, alespoň pro mne. Možná, že někdo vymyslí chytřejší název parametru, aby to bylo jasnější...?!?

 

Z toho vyplývá, že Up tlačítko je tam vždy a nelze ho vypnout. Tedy netřeba ho v názvu parametru uvádět a pro přehlednost by se dal změnit název parametru na DownButton = Yes / No. A popisek změnit na: Přidá tlačítko pro posun po letech směrem zpět.


  • 0

SW: a:Drake 6
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#73 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 856 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2019 - 19:33

AddDownButtons?


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#74 hkstaripraha

hkstaripraha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2019 - 21:57

 
Tak problém vyřešen, avšak nyní toto:
Pokud statistiku chci jen uložit s náhledem, vyhodí to tuto chybu:
 
7FY5sEB.png 
 
Pokud zkusím statistiku rovnou generovat, hláška je následující:
 
eZsLsYJ.png

 

Dle cesty v chybě jsem zkoušel koukat do CmdHtmlFile, avšak nic jsem nevykoukal.

 

Gorde, mám identický problém jako Sklibaa_1. Při přechodu na Stator 1.7.1 a převodu statistik na GC jsem provedl nastavení, ale chybí mi tam statistika BadgeGen a Moje kešky(dříve při přenosu na stránky Sweb.cz to fungovalo).
Při generování statistik(Modul Badges) se to zastaví a nahlásí - Chyba při zpracování statistik 13:40:57.137  ERR: Databáze CWG neexistuje: C:\Users\Venca\AppData\Roaming\GeoGet\script\CwgList2\CWGList.db3! Více informací najdete v souboru C:\Users\Venca\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Profiles\Hkstaripraha\Stator.log (moc tomu nerozumím, ale končí to u modulu Badges a pluging na CWG/CwgList2/ v GG nemám?)

Pokud statistiku chci jen uložit s náhledem, vyhodí to tuto chybu:

scriptError.png
Pokud zkusím statistiku rovnou generovat, hláška je následující:

Beze jména.png

Přidávám Přiložený soubor  Stator.txt   36,75K   46 Počet stažení

Zkoušel jsem přeinstalaci Statoru a vše v rámci svých omezených technických vědomostech a nic. Díky za radu.


Tento příspěvek byl upraven od hkstaripraha: 09 únor 2019 - 22:05

  • 0

....................................
HUAWEI P8 Lite + c:geo
GARMIN eTrex 30 + BaseCamp(MapSource) + VasaM,Topo Czech 2015 Light (Topo Czech 2011 Pro)


#75 Sklibaa_1

Sklibaa_1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 36 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2019 - 22:13

Doplním hkstaripraha, že i u mě kromě BadgeGen nejdou ani Moje kešky. Dříve vše bez problémů (tedy když ještě gc. com podporoval html).
  • 0

#76 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 333 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2019 - 23:05

Ty chyby nejsou daný umístěním statistiky, ale změnami v modulech, které mezitím nastaly a s novou verzi Statoru se dostaly k vám. Chvilku strpení, než to Drak opraví...
  • 0

#77 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 489 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2019 - 6:43

Počítá Stator s tím, že jím zavolané gc.live funkce nevrátí data ale chybu?

Jak teď ladím nové API, tak mám staré gc.live už vypnuté. A teď nevím, jestli výsledné chyby jsou důsledek toho, nebo za to mohou ty změny v modulech, o kterých tu zrovna mluvíte.
  • 0

#78 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 856 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2019 - 11:12

Gorde, mám identický problém jako Sklibaa_1. Při přechodu na Stator 1.7.1 a převodu statistik na GC jsem provedl nastavení, ale chybí mi tam statistika BadgeGen a Moje kešky(dříve při přenosu na stránky Sweb.cz to fungovalo).
Při generování statistik(Modul Badges) se to zastaví a nahlásí - Chyba při zpracování statistik 13:40:57.137  ERR: Databáze CWG neexistuje: C:\Users\Venca\AppData\Roaming\GeoGet\script\CwgList2\CWGList.db3! Více informací najdete v souboru C:\Users\Venca\AppData\Roaming\GeoGet\script\Stator\Profiles\Hkstaripraha\Stator.log (moc tomu nerozumím, ale končí to u modulu Badges a pluging na CWG/CwgList2/ v GG nemám?)

Pokud statistiku chci jen uložit s náhledem, vyhodí to tuto chybu:

attachicon.gifscriptError.png
Pokud zkusím statistiku rovnou generovat, hláška je následující:

attachicon.gifBeze jména.png

Přidávám attachicon.gifStator.txt

Zkoušel jsem přeinstalaci Statoru a vše v rámci svých omezených technických vědomostech a nic. Díky za radu.

 

Doplnim Erika. Po nahlednuti do logu je zrejme, ze modul Badges nebyl standardne ukoncen.

 

Normalni ukonceni generovani statistiky by se v logu melo projevit nejak takto (vypis z meho logu):

20:52:54.855  End Tab
20:52:54.855  RestoreWidth(): vracim iWidth=750
20:52:54.902  End of file: E:\Geocaching\GeoGet\script\Stator\Profiles\Gordici\End.html
20:52:54.912  Odeslani, iTarget=0, sOutputFile=E:\Geocaching\GeoGet\script\Stator\Profiles\Gordici\Preview.html
20:52:54.912  Stop

Predposledni radek pochopitelne zalezi na tom, zda ma byt statistika nekam odesilana nebo ne.

 

V kazdem pripade musi byt korektne ukonceny modul, zalozka (End Tab, RestoreWidth()) a zakoncena statistika doplnenim souboru End.html. V poslanem logu nic takoveho neni, dokonce tam ani nejsou dalsi radky o tom, jak modul Badges pracuje. Takze podle me zkolaboval modul a prerusil cele zpracovani statistiky, a pravdepodobne "nasilne". Nedoslo tedy k pokracovani ve zpracovani statistiky, ale ani k uzavreni souboru se statistikou. Dokud nebude ukoncen program (GG), ktery soubor otevrel, k uvolneni soboru (systemem) nedojde. Kazdy pokus o pristupu k tomu souboru pak nutne musi zkolabovat.

 

Tolik mozna pro nekoho zbytecne podrobne vysvetleni.

 

Resenim je provereni modulu Badges a uprava jeho funkce. Autorem modulu je DrakMrak a i kdyz bych mohl modul upravovat (to ostatne muze kdokoli, Stator je distribuovan ve zdrojovem kodu), tak to delat nebudu. Kdyz nekdo nebude mit chvili aktualizovanou statistiku, urcite se svet nezbori.

 

Jednoduchym a okamzitym resenim je zakazatve statistice tu cast, kde ss spousti modul Badges, vse ostatni by pak melo snad pracovat.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#79 hkstaripraha

hkstaripraha

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 47 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2019 - 11:55

Doplnim Erika. Po nahlednuti do logu je zrejme, ze modul Badges nebyl standardne ukoncen.

 

Normalni ukonceni generovani statistiky by se v logu melo projevit nejak takto (vypis z meho logu):

20:52:54.855  End Tab
20:52:54.855  RestoreWidth(): vracim iWidth=750
20:52:54.902  End of file: E:\Geocaching\GeoGet\script\Stator\Profiles\Gordici\End.html
20:52:54.912  Odeslani, iTarget=0, sOutputFile=E:\Geocaching\GeoGet\script\Stator\Profiles\Gordici\Preview.html
20:52:54.912  Stop

Predposledni radek pochopitelne zalezi na tom, zda ma byt statistika nekam odesilana nebo ne.

 

V kazdem pripade musi byt korektne ukonceny modul, zalozka (End Tab, RestoreWidth()) a zakoncena statistika doplnenim souboru End.html. V poslanem logu nic takoveho neni, dokonce tam ani nejsou dalsi radky o tom, jak modul Badges pracuje. Takze podle me zkolaboval modul a prerusil cele zpracovani statistiky, a pravdepodobne "nasilne". Nedoslo tedy k pokracovani ve zpracovani statistiky, ale ani k uzavreni souboru se statistikou. Dokud nebude ukoncen program (GG), ktery soubor otevrel, k uvolneni soboru (systemem) nedojde. Kazdy pokus o pristupu k tomu souboru pak nutne musi zkolabovat.

 

Tolik mozna pro nekoho zbytecne podrobne vysvetleni.

 

Resenim je provereni modulu Badges a uprava jeho funkce. Autorem modulu je DrakMrak a i kdyz bych mohl modul upravovat (to ostatne muze kdokoli, Stator je distribuovan ve zdrojovem kodu), tak to delat nebudu. Kdyz nekdo nebude mit chvili aktualizovanou statistiku, urcite se svet nezbori.

 

Jednoduchym a okamzitym resenim je zakazatve statistice tu cast, kde ss spousti modul Badges, vse ostatni by pak melo snad pracovat.

 

Díky za radu a podrobné vysvětlení, musím potvrdit, že vše způsobuje modul Badges a když se zakáže, tak se statistika vpořádku vygeneruje a pošle na GC(i moje keše).


  • 0

....................................
HUAWEI P8 Lite + c:geo
GARMIN eTrex 30 + BaseCamp(MapSource) + VasaM,Topo Czech 2015 Light (Topo Czech 2011 Pro)


#80 waldi.cz

waldi.cz

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 23 příspěvků(y)

Publikováno 10 únor 2019 - 14:39

U mě je třeba problém s generováním ve Statoru následující:

 

https://prnt.sc/mj4kpx


Tento příspěvek byl upraven od waldi.cz: 10 únor 2019 - 15:24

  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama