Přejít na obsah


Fotka
- - - - -

mapy.cz


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
15 odpovědí na toto téma

#1 danmil47

danmil47

    Newbie

  • Members
  • Pip
  • 3 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2019 - 11:18

Ahoj,

nemáte prosím někdo informaci, proč a hlavně na jak dlouho v listingu keší nefungují české Mapy.cz. Zjistila jsem to včera, domnívala jsem se že je to jen přechodná, krátkodobá záležitost, ale nefunkční jsou pořád.


  • 0

#2 Hamaci

Hamaci

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 091 příspěvků(y)

Publikováno 26 únor 2019 - 11:28

Mapy.cz změnily své rozhraní. Našim reviewerům už to bylo nahlášeno. Ti kontaktují Groundspeak, aby to opravil na straně webu geocaching.com.
Musíš vyčkat.


Tento příspěvek byl upraven od Hamaci: 26 únor 2019 - 11:28

  • 0

#3 turist

turist

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2019 - 17:48

Nejde mi otevřít Seznamová mapa z listingu, neotevřou se mi ani Google mapy z keše na počítači. Z mobilu jdou otevřít normálně. Jen se chci zeptat, nejde to jen mě, nebo každému? Nejde mi to už od včera.Tak nevím, co s tím.


Tento příspěvek byl upraven od turist: 01 březen 2019 - 17:49

  • 0

#4 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 272 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2019 - 17:54

Viz sousední vlákno, Seznam je rozbitý už asi 3 dni. Google nevím.

Doplňuji: Google mapy mi na PC proklikem otevřít jdou.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 01 březen 2019 - 17:56

  • 0

#5 turist

turist

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 171 příspěvků(y)

Publikováno 01 březen 2019 - 18:18

díky, tak to je asi lepší, než kdybych měla něco pokažený u mě. Mě nejde ani ten Google. Ale geocachingová mapa se mi otevře bez problémů, jen ne z keše.


Tento příspěvek byl upraven od turist: 02 březen 2019 - 18:50

  • 0

#6 valpek

valpek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2019 - 18:19

Mě od středy 27.2.19 nejde odkaz z listingu na české Mapy.cz. Google Mapy fungují. Je to otrava, snad to časem nějak opraví. Doufám, že závada není na mém  PC. 


  • 0

#7 valpek

valpek

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 90 příspěvků(y)

Publikováno 02 březen 2019 - 18:22

Díky za info.


  • 0

#8 Bubo_CZ

Bubo_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 574 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2019 - 16:57

Jsou mapy.cz aktuálně pro GC funkční nebo nefunkční?  :) Už se v tom trochu přestávám orientovat, kdy fungují a kdy ne. Mně tedy nefungují a zrovna bych je potřebovala.  :D

 

Teda ještě konkrétně Základní funguje, Turistická a Cykloturistická nefunguje.


Tento příspěvek byl upraven od Bubo_CZ: 10 duben 2019 - 20:11

  • 0

#9 Jerry 68

Jerry 68

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 363 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2019 - 17:42

Mě normálně jedou.
  • 0
Čas strávený v Chřibech se nepočítá:-).

#10 Bubo_CZ

Bubo_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 574 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2019 - 18:45

Mohla bych tedy poprosit o script? Možná mám nějaký starý. V menu mapy.cz vidím, ale nenačtou se mapové podklady.
Tampermonkey a GME vypadají, že snad fungují.
  • 0

#11 dr.vota

dr.vota

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 971 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2019 - 19:09

tady se ale řeší odkaz na mapy.cz z listingu...to je(byl) jiný problém, žádné scripty


  • 0

#12 Bubo_CZ

Bubo_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 574 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2019 - 20:10

tady se ale řeší odkaz na mapy.cz z listingu...to je(byl) jiný problém, žádné scripty

No to je možný. :)  Mně to připadá hodně podobný problém. Prostě nefungují... ;)


  • 0

#13 Y&MD

Y&MD

    Advanced Rejpal

  • Members
  • PipPipPip
  • 217 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2019 - 20:17

Mě fungují normálně, máš asi staré nastavení:

http://www.geocachin...-15#entry550186

 

Nebo tady:

http://www.geotrebic...geo:help:gmemap


  • 0

#14 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 829 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2019 - 20:23

Nemotejte odkaz a české mapy.cz zobrazovaný pod listingem (těsně nad logama - vlevo vedle mapky, která je vpravo ) se scriptama pomocí GME.

Odkaz mi normálně funguje, zobrazí se mapy a vyznačený bod.

 

 

Mě fungují normálně, máš asi staré nastavení:

http://www.geocachin...-15#entry550186

 

Nebo tady:

http://www.geotrebic...geo:help:gmemap


  • 0

#15 Bubo_CZ

Bubo_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 574 příspěvků(y)

Publikováno 10 duben 2019 - 20:37

Mě fungují normálně, máš asi staré nastavení:

http://www.geocachin...-15#entry550186

 

Nebo tady:

http://www.geotrebic...geo:help:gmemap

Skvělý, už to běží! Já jsem si myslela, že to bude někde zastaralé. Děkuju moc za radu.

 

Nemotejte odkaz a české mapy.cz zobrazovaný pod listingem (těsně nad logama - vlevo vedle mapky, která je vpravo ) se scriptama pomocí GME.

Odkaz mi normálně funguje, zobrazí se mapy a vyznačený bod.

Tak já už raději jdu a užívej si, že ti to funguje.  :)


  • 0

#16 dejwy

dejwy

    dejwy

  • Members
  • PipPipPip
  • 829 příspěvků(y)

Publikováno 11 duben 2019 - 5:12

Tak ještě jednou.
Ten odkaz pod listingem je přímý odkaz na mapy.cz, který dává geocachong.com.

To, co mini Y&MD a ty je rozsireni (script) pro prohlížeč, kde se k původním mapám (osm apod) mohou přidat i další, včetně mapy.cz.

Oboje funguje jinak, je třeba to rozlišit, jinak není jasné, na co z toho se ptáš. Úvodní dotaz vlákna byl na to první, to tys to zmotala s tím druhým, které to nechodilo.
Tak neprskej, že my jsme ti blbí a nechapaví.
  • 2




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama