Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.1


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
172 odpovědí na toto téma

#1 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 8:25

Publikoval jsem novou verzi Statoru. Jsou predelane vsechny grafy, ke kterym se driv pouzivaly nastroje od Googlu.

 

Rozhodne si nemyslime, ze je vsechno bez chyby, ale to bychom to nepublikovlai nikdy. Takze hlaste problemy a my je mozna casem opravime. A plati to i o dokumentaci, kterou jiste vsichni ctete.

 

Dekuju vsem spoluautorum a pomoc, bylo toho fakt hodne, co jsme museli predelat.


  • 4

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#2 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 316 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 9:10

Přihodím odkaz na popis interaktivity nových grafů: https://www.geoget.c...or:stator-grafy

V dokumentaci jsou jen statické obrázky, funkce musíte vyzkoušet až ve statořím výstupu.


  • 0

#3 Pontiac_CZ

Pontiac_CZ

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 773 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 9:27

Díky vám moc za práci na úpravě, doma vyzkouším! :)


  • 0

SW: a:Drake 5
HW: Cat S61 (Android 8.1.0), Qstarz BT-Q818XT bluetooth GPS modul

 

"When you go to hide a geocache, think of the reason you are bringing people to that spot. If the only reason is for the geocache, then find a better spot." – briansnat


#4 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 347 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 9:59

Výborně, už to mám v profilu.

Připomínky: až na několikátý pokus se mi objevila ikonka na toolbaru, i když jsem měl zatrženo, že ji tam chci. Ale dělal jsem to v té betě, nevím jak v pův. "stabilní" verzi.

Grafy jsou úžasné, jen u toho kumulativního je evidntně nesmyslný údaj Od začátku roku (ukazuje necelá čísla, navíc u konce grafu mi ukazuje 109 a něco, já mám letos teprve 23 nálezů).


  • 0

#5 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 10:11

Kumulativni graf - zjevne mi nekde neco uteklo. Nejde o necele cislo, ale o 2 prvky pole. Hodnota je v te druhe polozce, prvni polozka je index na ose x.

 

Pisu si, opraviim.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#6 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 347 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 10:39

Toho jsem si nevšiml, že ta čísla by takto dávala smysl. Ještě, na konci neukazuje opravdu poslední stav, ale asi o 5 méně. Bral bych to jako rozlišení na pixely, že není možno přesněji než je rozlišení obrázku. To je detail. Navíc to zoomování, kterého jem si všiml až později, to je taky paráda.


  • 0

#7 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 10:43

Co je to "posledni stav"? Ja tam u tebe vidim tech 23, i bez zoomovani.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#8 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 316 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 10:52

Jinak ta desetinná čísla v tooltipu jsou dána tím, že se "měří" pozice kurzoru na osách a vypisuje se do tooltipu. Knihovna umožňuje i režim, kdy se zaměřují pouze vynešené body a pak by výsledkem mělo být celé číslo. Musíme to vyzkoušet...


  • 0

#9 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 10:58

Eriku, nerad, ale musim te korigovat. Tooltip ukazuje vzdy cela cisla, jsou to hodnoty ziskane z dat. To, co mas ty na mysli, jsou hodnoty v mistech polohy kurzoru na ose x nebo y. Tooltip vezme tuto polohu a najde nejblizsi datovy bod (body) a vypise jej (je).

 

Hodnoty na osach nemusime vypisovat vubec (treba u sloupcovych grafu je nevypisujeme), ale tady mi to pripadalo pro orientaci vhodne. V okamziku vypisu hodnoty na ose neni k dispozici datova sada, takze by se mi tam hodnoty z ni braly dost tezko. (Tedy mozna bych se k tem datovym sadam nejak dostal, ale v dokumentaci jsem to nenasel a na webu jsou priklady k nizsim verzim knihovny, takze nepouzitelne.)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#10 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 316 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 11:02

Gorde, nerad, ale musím s tebou souhlasit... :)


  • 0

#11 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 347 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 11:33

Tím posledním stavem myslím celkový počet. Ukazuje to 1974, mám 1979. Ostatní teď nekontroluju, i když pomocí geogetu bych mohl posčítat tradičky, multiny, atd.


  • 0

#12 J.Kaas & family

J.Kaas & family

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 12:59

Vidím, že mpikovi ukládat statistika na geocaching.cz funguje, mně bohužel ne. Přihlašuju se emailem a heslem (přihlášení pomocí uživatelského jména nefunguje ani tady na geocaching.cz, takže jinak než emailem se přihlásit nemohu). Získání UID nefunguje, políčko se vyprázdní, pokud doplním ručně do configu, tak upload HTML neprovede nic, nezobrazí se ani žádná chyba. A teď babo raď. :)


  • 0

#13 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 13:12

Pokud ti nefunguje prihlaseni, tezko se muzes divit, ze ti neco nefunguje.

 

Mozna bude problem v tom tvem nicku. Znak & rozhodne nepatri do standardni sady znaku pro tvorbu nicku.

 

EDIT: Napada me ... jeden takovy pripad tu uz byl. Nemas nahodou nastaveny jinak nick a jinak to, jak se ma zobrazovat?


Tento příspěvek byl upraven od gord: 25 březen 2019 - 13:17

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#14 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 347 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 13:45

A fungují ti puntíkaté mapy? Ty jsou taky na tomto serveru.

Vidím, že ti nefunguje nic, evidentně odkaz ukazuje na statistiku tady na serveru, která tu není.

Pokud nic jiného než změna nicku nepomůže: vidím, že máš vlastní stránky. Pokud se do toho webového prostoru dostaneš přes FTP, dej si statistiky tam. Je to jen jedno nastavení ve Statoru a vyplnění správné cesty.


Tento příspěvek byl upraven od mpik: 25 březen 2019 - 13:51

  • 0

#15 Solim

Solim

    Šolim

  • Members
  • PipPipPip
  • 1 422 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 13:45

Chodí to pěkně, ty entity z ini souboru jsem po dlouhé době vyhodil :) . Přidal jsem si kumulativní graf a rozšířil statistiku na 1100 bodu. A zatím jsem našel jen jednu chybu a to právě v tom kumulativnim grafu. V poslednim sloupci to ukazuje chybně:

Celkem: u mne o 3 mín (nesouhlasí o těch 3 součet níže uvedených cache s tím "Celkem"). V jiných sloupcích to je dobře.

Od začátku roku: před čárkou je pořadí sloupce, za čárkou je ta spravná hodnota  (toto už bylo inzerováno)

Líbí se mi zoom pod grafy.

Dík za dobrou práci :rolleyes: .


  • 0

HONOR 9, Android 9.0.1, a:Drake 6.01 + OSM (paws), GeoGet 2 + GeoKůk 5

 

S úsměvem jde vše líp


#16 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 13:56

Proverim, zda v tom kumulativnim grafu nekoncim nejak driv ... nebo co ja vim.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#17 J.Kaas & family

J.Kaas & family

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 14:22

Puntíkaté mapy mi fungují, ty jsou dělané zdejším mapgen scriptem.

 

Nick jinak nastavený nemám a přihlášení mi přece funguje - přes email. Dřív fungovalo i přes nick, ale to už je pár let zpět, pak se tu něco změnilo a už to šlo jenom přes email. A jak změnit ten nick, který mám shodný jako na geocaching.com, jsem tu nenašel. Nevím proč by ampersand nemohl být součástí nicku, nikde jsem žádné omezení na použité znaky nenašel.


  • 0

#18 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 15:59

Diky za dalsi velky kus prace, kterou jste zase pro ostatni udelali. Vim, jak to neni snadne.

 

Pro DrakMrak: Obnovim svou starsi prosbu, zda bys nemohl opravit zobrazovani suvenyru. Porad nefunguji ty suvenyry, ktere maji ve jmenu nealfabeticke znaky, konkretne dvojtecku, a zrejme porad i carku (ale tu jsem ted znovu nezkousel). Ja vim, ze to jde obejit vlastnim HTML, ale bylo by fajn, kdyby se to dalo delat primo pomoci%CalcGSAPI_GetSouvenirsData. Je to aktualni prave dnes, kdy se zacaly sbirat nove suvenyry - a vypada to, ze maji ve jmenu tu zapeklitou dvojtecku (napr. Cache Carnival: Köln). Zkusil jsem tu dvojtecku nahradit HTML entitou :, ale to nezafungovalo. Diky.


  • 0

#19 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 16:37

Puntíkaté mapy mi fungují, ty jsou dělané zdejším mapgen scriptem.

 

Nick jinak nastavený nemám a přihlášení mi přece funguje - přes email. Dřív fungovalo i přes nick, ale to už je pár let zpět, pak se tu něco změnilo a už to šlo jenom přes email. A jak změnit ten nick, který mám shodný jako na geocaching.com, jsem tu nenašel. Nevím proč by ampersand nemohl být součástí nicku, nikde jsem žádné omezení na použité znaky nenašel.

 

Pokud ti chodi prihlaseni mailem a uspesne posles data pro puntikate mapy, nejde se mailem prihlasit ve Statoru? A pokud ne, zkousel jsi to prihlasovani resit s adminem?

 

Uz se to tu resilo nekolikrat. Obecne mohou delat takove znaky mnoho potizi, protoze nicky se posilaji ruznymi cestami a kazda cesta, kazdy protokol, ma nejake znaky jako problematicke, protoze je pouzva pro svoji potrebu, napr. & je mj. oddelovac parametru v URI. A pak kdyz se takovy znak nekam prepravi spravne, muze nastat dalsi problem s jeho zpracovanim. A kdyz se zpracovava nekolikrat, ne to skoro neresitelny problem. Staci se kouknout na maily, co v nich obcas chodi misto cestiny.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#20 J.Kaas & family

J.Kaas & family

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 11 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 17:27

Pokud ti chodi prihlaseni mailem a uspesne posles data pro puntikate mapy, nejde se mailem prihlasit ve Statoru? A pokud ne, zkousel jsi to prihlasovani resit s adminem?

 

Uz se to tu resilo nekolikrat. Obecne mohou delat takove znaky mnoho potizi, protoze nicky se posilaji ruznymi cestami a kazda cesta, kazdy protokol, ma nejake znaky jako problematicke, protoze je pouzva pro svoji potrebu, napr. & je mj. oddelovac parametru v URI. A pak kdyz se takovy znak nekam prepravi spravne, muze nastat dalsi problem s jeho zpracovanim. A kdyz se zpracovava nekolikrat, ne to skoro neresitelny problem. Staci se kouknout na maily, co v nich obcas chodi misto cestiny.

Mailem ve Statoru to právě nejde. Ale zkusím kontaktovat admina, do teď to ničemu nevadilo.

 

Že je nějaký znak "problematický" není problém toho znaku, ale programátora, který obvykle řádně neescapuje. Vím o čem mluvím, ale nechci vyvolávat flame. Takže zkusím toho admina.


  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama