Přejít na obsah


Fotka

Stator 2.1.1


  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
172 odpovědí na toto téma

#21 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 19:54

Byl by to problem programatora, pokud by to byla vec jedine aplikace. Pri navaznosti mnoha aplikaci je to uz problem, ktery neni uplne jednoduse resitelny. Take vim o cem mluvim, viz treba ty mnou zminovane maily.

 

Ale uznavam, jsme ponekud mimo tema a nikam ta diskuse nepovede. Zkus to resit pres Pepu, to je nejrychlejsi a nejspolehlivejsi cesta. Kdyz to bude chodit, muzem diskutovat nad Statorem.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#22 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 347 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 20:09

Stejně je mi to divný. Jak nahráváš nálezy sem aby byly puntíkaté mapy? Rovnou tady na fórum, PQ? Protože pokud je sem nahráváš přímo geogetem (jako já), musí geoget mít připojení sem na server a nevím, proč by ho pak neměl pro nahrávání statistiky. Ale jak už jsem psal, na vlastní server (sweb, nebo jiný) to jde taky.


  • 0

#23 kiReGPS

kiReGPS

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 316 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 20:53

Připomínky: až na několikátý pokus se mi objevila ikonka na toolbaru, i když jsem měl zatrženo, že ji tam chci.


Souhlas. Taky se mi to chová divně. Mělo by stačit spustit Stator-konfigurátor (barevná ikonka), vybrat profil (pokud jich máte víc) a dát OK. Tím by se měl obnovit seznam ikonek a přibejt Stator-generátor (černobílá ikonka). Nevím, proč, ale takto mi to taky nefunguje...

Doporučený postup:
  • V menu GG dát Pluginy -> Správce pluginů -> vlézt na záložku Toolbar pro hlavní pluginy -> OK.
  • Spustit Stator-konfigurátor (barevná ikonka).
  • Vybrat profil (pokud jich máš víc) a dát OK.

Tento příspěvek byl upraven od kiReGPS: 25 březen 2019 - 22:36

  • 0

#24 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 347 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 22:16

Na staré verzi GG (ne beta) a win10 mi to dneska jde jak má. Ale i na těch sedmičkách ráno mi to na betě nakonec asi na třetí pokus naběhlo. Dělal jsem to co jindy, konfigurátor, vybrat profil a uložit - OK. Zatrženo že chci ikonu na toolbar jsem měl. A ještě dotaz, jak přejmenovat profil? Pro FTP jsem si kdysi založil jiný a teď na něj pořád musím přepínat. Nic to není, ale několikrát jsem zapoměl a upravoval jsem implicitní. Šlo by to jen přejmenováním složky? Zkusím to.


  • 0

#25 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 382 příspěvků(y)

Publikováno 25 březen 2019 - 22:40

Mně to na betě funguje zcela standardně.
  • 0

#26 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 6:56

Jako predvoleny (implicitni) profil pouziva Stator ten, ktery ma stejny nick jako uzivatel GeoGetu. Na vsechny ostatni je nutne prepnout. Jmenem profilu je jmeno adresare v Profiles. Takze staci adresar prejmenovat a je hotovo. (Radeji to delej, kdyz Stator nebezi.)


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#27 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 347 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 8:04

Myslel jsem si to, ale radši jsem se zeptal. Ono je určitě lepší mít jako předvolený profil ten, co se používá. Jen když jsem přecházel z BIO pole na FTP, nechtěl jsem přijít o fungující skript, tak jsem založil nový profil a už u toho zůstalo. Teď po změnách na GS už ta "záloha" nemá smysl.


  • 0

#28 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 9:02

Naopak, ja si myslim, ze jako predvoleny profil je dobre mit ten, ktery neni "provozni", ale nejaky pokusny. V nem delam zmeny, testy, ... Ten provozni poustim ikonou na toolbaru pro vygenerovani statistiky a jen vyjimecne v nem delam nejake zmeny, tak nevim, proc bych jej mel mit predvoleny.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#29 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 12:14

Ještě, na konci neukazuje opravdu poslední stav, ale asi o 5 méně.

 

Kumulativni graf - opraveno, chybely tam mysterky za posledni mesic.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#30 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 347 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 12:33

Naopak, ja si myslim, ze jako predvoleny profil je dobre mit ten, ktery neni "provozni", ale nejaky pokusny. V nem delam zmeny, testy, ... Ten provozni poustim ikonou na toolbaru pro vygenerovani statistiky a jen vyjimecne v nem delam nejake zmeny, tak nevim, proc bych jej mel mit predvoleny.

Jak kdo. Já většinou opravuju ten provozní, když tam chci nebo musím něco změnit. Ale pravda, kdybych to vyvíjel a zkoušel novinky, taky bych to dělal tak.


  • 2

#31 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 13:22

Jak libo, nikomu nevnucuji svuj zpusob prace. Jen si davej(te) pozor na nechcene zmeny.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#32 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 118 příspěvků(y)

Publikováno 26 březen 2019 - 22:44

Po letech pauzy, kdy jsem statistiku neřešil, jsem zkusil Stator a koukám, že v bloku "První nález ve státě" mám ve skutečnosti poslední nález. Je to chyba nebo jsem něco nepochopil?

 

Při startu mi to hlásí, že mám použít nové API, nevím proč, jede to na GG 2.10.0 a na NB mi stejná sestava nehlásí nic - viz obr.

2019-03-26 22_09_15-# geoget - GeoGet.png

 

Nakonec jsem narazil ještě na problém s uploadem výstupu na geocaching.cz. Podle všeho to vypadá, že ve výchozím stavu byl přednastavený výstup do souboru Statistics bez přípony, ale upload se řídí příponou, takže se nenahrálo nic. Po doplnění .html už to prošlo.


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#33 martin_tulak

martin_tulak

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 145 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 0:28

Pro DrakMrak: Po dukladnem znovuzkoumani mych suvenyru se musim omluvit - vidim, ze jsem se v necem zmylil (a nemohu ted najit, kde jsem udelal chybu). Zaver ale je, ze dvojtecky i carky ve jmenech suvenyru funguji spravne. Snad mi, Draku, odpustit me zmatky.


  • 0

#34 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 7:11

Po letech pauzy, kdy jsem statistiku neřešil, jsem zkusil Stator a koukám, že v bloku "První nález ve státě" mám ve skutečnosti poslední nález. Je to chyba nebo jsem něco nepochopil?

 

Při startu mi to hlásí, že mám použít nové API, nevím proč, jede to na GG 2.10.0 a na NB mi stejná sestava nehlásí nic - viz obr.

attachicon.gif2019-03-26 22_09_15-# geoget - GeoGet.png

 

Nakonec jsem narazil ještě na problém s uploadem výstupu na geocaching.cz. Podle všeho to vypadá, že ve výchozím stavu byl přednastavený výstup do souboru Statistics bez přípony, ale upload se řídí příponou, takže se nenahrálo nic. Po doplnění .html už to prošlo.

Ludku, dva z tvych problemu uz jsem dokonce hlasila :)

Prvni nalez ve stat lze opravit snadno - je to jen o tom razeni v SQL. 

order by gc.dtfound || dttime desc 

prepis na 

order by gc.dtfound || dttime asc

a vono to pojede dobre :)

 

PS: Fakt nevim, proc to dotedka jelo.... Taky jsem na to cucela jak vyvorana mys.


Tento příspěvek byl upraven od petulinka1: 27 březen 2019 - 7:11

  • 0

#35 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 7:16

Po letech pauzy, kdy jsem statistiku neřešil, jsem zkusil Stator a koukám, že v bloku "První nález ve státě" mám ve skutečnosti poslední nález. Je to chyba nebo jsem něco nepochopil?

 

Při startu mi to hlásí, že mám použít nové API, nevím proč, jede to na GG 2.10.0 a na NB mi stejná sestava nehlásí nic - viz obr.

attachicon.gif2019-03-26 22_09_15-# geoget - GeoGet.png

 

Nakonec jsem narazil ještě na problém s uploadem výstupu na geocaching.cz. Podle všeho to vypadá, že ve výchozím stavu byl přednastavený výstup do souboru Statistics bez přípony, ale upload se řídí příponou, takže se nenahrálo nic. Po doplnění .html už to prošlo.

 

Prvni nalez ve state ... Petra odpovedela, ale netusim, proc to tedy ostatnim vcetne me chodi. Kouknu na to

 

Podpora Geocaching Live - tento text se nikde ve Statoru nevyskytuje, takze bych rekl, ze je to reakce na volani nektere GC.Live funkce v GG. V GG podle vsecho nejsou podporovany jen 2 puvodni funkce: GCliveCall GCLiveDoSearch. Ani jedna vsak ve Statoru uz neni pouzivana. Takze vlastne netusim ... Napada me jedine moznost, ze Stator spoustit pres Combine davku, v ktere se nektera z techto funkci pouzije.

 

Pripona souboru Statistics - zajimave, opravdu nekde zmizela, pritom v ostatnich jazykovych mutacich a v dalsim profilu ve vsech jazykovych mutacich vcetne cestiny je.. Dekuju, opravim to.


  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#36 gord

gord

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 8 731 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 7:20

Ludku, dva z tvych problemu uz jsem dokonce hlasila :)

Prvni nalez ve stat lze opravit snadno - je to jen o tom razeni v SQL. 

order by gc.dtfound || dttime desc 

prepis na 

order by gc.dtfound || dttime asc

a vono to pojede dobre :)

 

PS: Fakt nevim, proc to dotedka jelo.... Taky jsem na to cucela jak vyvorana mys.

 

 

Ale v modulu je 

GROUP BY Country ORDER BY dtfound

bez udani smeru, coz znamena, ze je razeno vzestupne a neni tam nic o case nalezu. Odkud to tedy mas?

 

 

EDIT: a odpovim si sam. V Content.ini v default profilu. To ovsem neni moje prace  :P


Tento příspěvek byl upraven od gord: 27 březen 2019 - 7:23

  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- Combine - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)

Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

 


#37 petulinka1

petulinka1

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 4 314 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 7:28

To je na konci, tohle razeni je kousek pred tim:

...
where gc.dtfound>0 
    order by gc.dtfound || dttime desc 
  ) 
  group by country 
  order by dtfound || dttime asc

A je to tak i v Default profilu. 


Tento příspěvek byl upraven od petulinka1: 27 březen 2019 - 7:29

  • 0

#38 LudekV

LudekV

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 2 118 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 8:50

Dík za reakce, ale nejde ani tak o to, abych si to opravil já, ale aby to opravili autoři přímo v distribuci Statoru :-)


  • 0

a : Drake - vše potřebné pro (offline) geocaching na Android * Stránka projektu na GitHubu - požadavky a reklamace

Hlavní kešovací zažízení: Huawei P10 lite


#39 mpik

mpik

    Advanced Member

  • Members
  • PipPipPip
  • 7 347 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 8:58

Statistics... já tam měl htm a to bylo špatně. Mělo tam být html. Fungovalo to, nahrálo se to, ale neotevřelo se to hned v prohlížeči. Možná už je to upraveno, ale striktně to automaticky otvíralo jen soubory html.

Nevím, nedá se tam nastavit třeba úplně jiné jméno? Není to statistics jen pro první spuštění? Nezkoušel jsem to, jen tu příponu htm, která mi tam zbyla evidentně po mých pokusech. A fungovalo to, protože minulý stator nic nikam nenahrával ani neotvíral, to jsem musel dělat dávkou v combine.


  • 0

#40 HaLuMa

HaLuMa

    Autor Geogetu

  • Members
  • PipPipPip
  • 13 382 příspěvků(y)

Publikováno 27 březen 2019 - 9:04

Ta hláška ohledně API je vypsaná Geogetem, když něco zavolá staré gclivecall.
  • 0




0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama